Rubbermatten24.nl Bewertungen

1'238
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Perfect geleverd volgens afspraak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestelde een rol van 10 meter rubberen sportvloer voor mijn Personal Training Studio. Rubbermatten zorgde voor een onwaarschijnlijk snelle levering! De vloer voldoet perfect aan mijn verwachtin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de sportvloer op rol genomen van 6mm dikte voor onze binnenhuis konijntjes, dit was de beste beslissing ooit! Zeer snelle en correcte levering! Een zeer vriendelijke klantendienst, ze re... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Rubbermatten24.nl vond ik de geschikte SBR rubberen plaat van 1 x 1 m, met een dikte van 10 mm, om een nieuwe beschermmat te maken voor onder de trilplaat. Afgelopen zaterdag de herstelde sierbes... Mehr ansehen

Hervorragend

(1'238)

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Achteraf alleen maar teleurstellingen

Achteraf alleen maar teleurstellingen. Ik had een mat besteld. Maar na een week nog steeds niets binnen. Wederom de site bekeken en bij het wisselen van kleuren bleek toen (bij die kleur vrij klein aangegeven) dat die kleur voorlopig niet op voorraad was. Sterker, die zou pas na anderhalve maand weer op voorraad komen. Dat duurde mij echt te lang. Dus een nette mail gestuurd dat ik graag een andere kleur wilde ontvangen die wel op voorraad zou zijn.

Geen reactie. Dus toen zelf maar gebeld. Het hele gesprek door werd op allerlei vlakken aangegeven dat zij alles geweldig doen en het allemaal aan mij ligt. Dat de lange reactietijd heel normaal was omdat ze een grote internationale speler zijn. Het omzetten naar een andere kleur zou ook zeker een aantal dagen gaan duren. En op deze manier nog een aantal vergelijke argumenten. Uiteindelijk kon ik de order het beste annuleren zodat ik geld terug zou krijgen en dan moest ik zelf maar weer een nieuwe bestelling doen. Overeengekomen dat de bestelling geannuleerd zou worden.

Wat dan wel weer snel ging volgens de medewerker. Dezelfde dag nog een mail dat de ticket gesloten was. En alles opgelost. Niet dus want nog steeds na een week geen cent terug gekregen.

Kortom slechte service van een bedrijf die zichzelf erg goed vindt. Teleurstellingen alom.

======================================
Update 17-02-2024
======================================
Na deze review kreeg ik weer een mail met de melding dat ik niet geannuleerd had, na navraag bij de desbetreffende collega. En dus dat er geen verdere actie was ondernomen. Ik zou akkoord zijn gegaan om maar te wachten tot het product weer op voorraad was. Terwijl ik heel specifiek had gezegd dat ik dat zeker niet wilde. Pas na het beantwoorden van deze mail dat ik mijn geld terug wilde is dat proces pas ingezet. Al met al drie weken verder .

24. Januar 2024
Rubbermatten24.nl-Logo

Antwort von Rubbermatten24.nl

Beste Heer Zandberg, Wij zijn geschrokken van uw beoordeling. U heeft een nieuw product aangeschaft waarbij een langere levertijd werd vermeld op de product pagina, dit heeft u vermoedelijk over het hoofd gezien. Jammer om te vernemen dat er helaas onduidelijkheden in deze kwestie zijn ontstaan. U ontvangt van ons opnieuw een bericht met daarin een inhoudelijke reactie. Dit is uiteraard een review wat wij willen voorkomen en welke wij dan ook meenemen ter verbetering. Met vriendelijke groet, IVOL.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket tot op heden niet ontvangen

Pakket tot oo heden niet

15. Januar 2024
Rubbermatten24.nl-Logo

Antwort von Rubbermatten24.nl

Beste Anton, Jammer om te vernemen dat u onze service met 1-ster beoordeeld. We zien dat uw bestelling niet direct uit voorraad leverbaar was, dit stond op de product pagina vermeld. Daarnaast hebben wij u eveneens nog geïnformeerd over de levertijd. Dit was via het ticketnummer #163477. Wij hopen dan ook dat u ons, na ontvangst van uw bestelling, opnieuw wilt beoordelen op basis van de ontvangen service. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, IVOL.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De rubber mat is geweldig

De rubber mat van 100 cm breed en 50 cm diep past perfect bij onze voordeur. De kwaliteit is goed en de prijs is laag. Super blij mee.
Levering gebeurde door DPD keurig op de zelf gekozen datum.

20. Dezember 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kwaliteit van het materiaal is goed

Kwaliteit van het materiaal is goed, snelheid van leveren prima, maar als je nadien met een vraag zit, is de klantendienst onbereikbaar. Ik krijg een ticket, mijn vraag is in behandeling, dit duurt al een week.
Dat kan volgens mij veel beter en dan is het super!

2. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik plaatste bestelling, besloot daarna dat ik iets anders wilde, en kon via een mailtje eenvoudig de bestelling nog annuleren en een andere plaatsen. Goede service, prijzen & product

22. März 2023

Teleurstellende service

Onlangs twee stalmatten gekocht bij Rubbermatten24.nl. Deze gingen binnen enkele dagen brokkelen. De hele stal lag vol met zwarte brokjes. Uiteraard gemeld aan Rubbermatten24.nl dat dit probleem zich voordeed. Na meerdere mails van mijn kant kreeg ik na anderhalve week eindelijk antwoord: dan had ik er maar aanloopprofielen bij moeten kopen was hun “oplossing”. Zit nu met twee stukken rubber afval van ruim 40 euro! Teleurstellend…..

31. Januar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het bestelde was vlug binnen.

Het bestelde was vlug binnen.
Zat ook fatsoenlijk verpakt.
De website is ook overzichtelijk.
Minpunt is dat ik zelf de 10/10 rubbere tegeltjes moest zagen.

11. Januar 2023

Prima bedrijf.

Ik had een kleine bestelling die niet compleet geleverd werd, kan gebeuren.
Slechts een enkel mailtje zorgde ervoor dat het ontbrekende gedeelte meteen werd nagestuurd.
Prima service.

22. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr