Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Perfect geleverd volgens afspraak.
Ik bestelde een rol van 10 meter rubberen sportvloer voor mijn Personal Training Studio. Rubbermatten zorgde voor een onwaarschijnlijk snelle levering! De vloer voldoet perfect aan mijn verwachtin... Mehr ansehen
Wij hebben de sportvloer op rol genomen van 6mm dikte voor onze binnenhuis konijntjes, dit was de beste beslissing ooit! Zeer snelle en correcte levering! Een zeer vriendelijke klantendienst, ze re... Mehr ansehen
Bij Rubbermatten24.nl vond ik de geschikte SBR rubberen plaat van 1 x 1 m, met een dikte van 10 mm, om een nieuwe beschermmat te maken voor onder de trilplaat. Afgelopen zaterdag de herstelde sierbes... Mehr ansehen
Achtseweg-Noord 12E, 5651GG, Eindhoven, Niederlande
- +31(0)402542823
- info@ivol.nl
- rubbermatten24.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer snel en correct geleverd met de…
Zeer snel en correct geleverd met de nodige berichtgeving op voorhand
Precies het goede spul voor mij.
Snelle levering
Snelle levering, makkelijk bestellen via website.
Snelle levering
Snelle levering, leuke prijs. Tot op heden goede kwaliteit. ( slechts 2 gebruikt nog )
Snel geleverd en perfece maat
Snel geleverd en perfecte maat rubber kunen vinden op de site..
Ruime keuze afmetingen en ook in dikte rubber.
Goede mat met een scherpe prijs
Goede mat met een scherpe prijs. Vanaf bestelling t/m aflevering is alles perfect verlopen.
Snelle levering goede prijs kwaliteit…
Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding van de kokosmat
Zeer blij met de snelle levering
Zeer blij met de snelle levering, en het allerbelangrijkste alles klopt.
Product als beschreven
Product als beschreven. Snel geleverd. Ben er erg tevreden over
Snelle levering
Duidelijke Website, snelle levering welke conform afspraak de dag erna geleverd werd door een transport bedrijf.
Goed op elkaar afgestemd.
Product voldoet aan de omschrijving én verwachting.
Gewoon precies wat ik besteld heb goed…
Gewoon precies wat ik besteld heb goed en snel afgeleverd!
Tevreden met het service
Tevreden met het service
Rubbermatten24 weet goed dat hun…
Rubbermatten24 weet goed dat hun rubbermatten een enorm sterke geur hebben. Ik raad hun aan om deze informatie en de nodige behandeling om van de geur af te komen gewoon bij elke rubberproduct met sterke geur vooraf aangegeven is of dat ze de met en de zonder geur varianten duidelijk vermeldt apart aanbieden.
Tweede keer besteld
Tweede keer besteld.
Wederom snelle reactie en levering.
Top