Flot produkt, hurtig og præcis levering. Vi bestilte en bordflagstang, med gravering, blot 3 dage senere varden meldt klar til afhentning i pakkeboksen. Flagstangen har tydelig gravering, af både t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtige svar på mail, og da først bestilling var lavet, selv med gravering, havde man pakken indenfor 2 dage. Virkelig GOD service.
Vom Unternehmen geschrieben
PERSONLIGE GAVER I DANSK DESIGN Gratis Gravering I hjertet af København – nabo til Dronningen – finder du vores hyggelige butik. Vi sælger unikke gaver i dansk design af høj kvalitet og med en skøn historie bag. Det er lige her du finder vores lille universe hvor vi er stolte af, at kunne præsentere Dansk Design i verdensklasse. Vi har nøje udvalgt Danske brands, som har en historisk historie bag sig, miljøvenlige produkter og eller bære et kongeligt og eventyrligt præg med sig. Vores mission er at sælge produkter, som er af dansk design, høj kvalitet, historisk og som vil kunne gå i generationer. Vi ønsker at der skabes et minde og en forbindelse mellem produkt og modtageren. Vi sælger produkter som kan bruges til alle anledninger og til alle aldre. Vi har produkter som kan gives fra før man kommer til verden, den første fest, studenter, brylluppet, højtideligheder, bedsteforældrene, firmagaver og meget mere. Du har som noget helt unikt mulighed for gratis at få graveret på de fleste af vores varer. Det kan være navn, datoer, citater, digte, hilsner, lykønskninger og meget mere. At få eller give en gave som er af dansk design og har en historie bag sig er altid en gave værd, og ved at produktet kan personliggøres, gør at man altid vil beholde det og have et minde. Vi glæder os til at betjene dig herinde eller i vores fysiske butik i Amaliegade København K.
Amaliegade 26, kl, 1256, København K, Dänemark
- kontakt@royalgravering.dk
- royalgravering.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Vildt go oplevelse
Vildt go oplevelse. Fik en abe, hvor benet var faldet af. Fik en ny tilsendt med returlabel vedlagt. Nemt og hurtigt og super service. Fik f.eks. svar på min mail en lørdag. Hurtigt levering iøvrigt også:-)
Der var venlig indformation ved et…
Der var venlig indformation ved et tvivlsspørgsmål.
Hurtig og korrekt ekspedition og levering
Kanon service og hurtig forsendelse
Meget fin service og flot indgraveret
Flot gravering hurtigt leveret!
Vi modtog hurtigt det bestilte flag med flot, præcis og veludført gravering - herunder ønsket om ekstra graveområde i bunden - vi er meget tilfredse
Flot produkt, hurtig og præcis levering.
Flot produkt, hurtig og præcis levering.
Flagstangen har tydelig gravering, af både tekst og ikoner.
Ikke sidste gang vi bestiller her, hvis vi skal bruge en gave med gravering.
Hurtig levering og flot graveret :lige…
Hurtig levering og flot graveret :lige som ønsket .Køber gerne noget en anden gang.
Flot gravering. Super hurtig
Bestilte flag med gravering. Meget flot. Bestilte i påsken og skulle bruge det allerede lørdag efter påske. Tirsdag, den første hverdag blev gaven klar og sendt afsted og allerede onsdag kunne jeg hente den. De bedste anbefalinger.
Fin indgravering og hurtigt fremme
Jeg bestilte min fine fugl om formiddagen, og fik ordrebekræftelse med det samme. Om eftermiddagen fik jeg besked om at varen var færdig og afsendt. Næste dag kunne jeg hente den, og indgraveringen er så fin👍 Er meget tilfreds og vil klart anbefale.
Helt klart anbefalelsværdig
Hurtig ordrebehandling.
Uventet flot, med den fineste gravering.
Top anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Royalgravering
Hurtig levering og ordenlig lavet.

Antwort von Royalgravering
Bestilte Dåbsflag fra Georg Jensen med…
Bestilte Dåbsflag fra Georg Jensen med indgravering . Meget flot og hurtigt udført. Blev sendt godt pakket ind. Mine bedste anbefalinger

Antwort von Royalgravering
Pålideligt firma, der laver smukt arbejde
Jeg er ikke så royal igen, men jeg letter på kongekronen/kasketten for det perfekte arbejde, Royalgravering har udført, Det er smukt!

Antwort von Royalgravering
Behagelig og god service ved kontakt…
Behagelig og god service ved kontakt omkring ordren😃

Antwort von Royalgravering
Super flot gravering og super fin…
Super flot gravering og super fin årsfugl 🤗🇩🇰 5✨.

Antwort von Royalgravering
Fin og hurtig levering og varen er som…
Fin og hurtig levering og varen er som beskrevet

Hurtig Ekspedition
Hurtig Ekspedition. Hurtig levering. Virkelig flot udført gravering. God pris incl gravering og levering.

Antwort von Royalgravering
Virkelig-virkelig god og hurtig…
Virkelig-virkelig god og hurtig service..
Bestilte en dåbsgave, som skulle graveres tirsdag formiddag og modtog varen onsdag eftermiddag og oveni er det et super stykke graveringsarbejde der er gjort - virkelig flot arbejde..
tusind tak:)

Antwort von Royalgravering
God vare med hurtig levering
Nemt at bestille på hjemmesiden, let at skrive ønsker til gravering. Graveringen er fin, og pakken var pakket flot ind.

Antwort von Royalgravering
Super kundeservice og lynhurtig levering
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Royal gravering. Jeg ringede ind for at få hjælp til at vælge den rette font til en personlig gravering, og medarbejderen jeg talte med var både imødekommende og meget hjælpsom. Det gjorde hele forskellen for jeg følte mig tryg ved at resultatet ville blive præcis som ønsket. Min ordre blev afsendt samme dag. Det er sjældent at opleve så hurtig ekspedition og levering. Varm anbefaling. En flot og gennemført gravering.

Antwort von Royalgravering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.