Jeg har kun godt at sige. I har hjulpet mig adskillige gange, også akut. Altid søde, forstår det hele, hurtig service og helt reelle omkring hvad der kan betale sig og hvor jeg nok lige skulle ov... Mehr ansehen
Meget kundevenlig og kompetent support Det var en meget behagelig oplevelse og jeg fik løst mit problem, måtte lige ringe op igen og der var fuld forståelse. Var særlig tilfreds med at der blev faktu... Mehr ansehen
Jeg har været privatkunde hos Roskilde IT i langt mere end 10 år, og har altid været yderst tilfreds, både med modtagelsen af det problem, man kommer med, og at man altid bliver forstået. Jeg har... Mehr ansehen
roskilde It kan klart anbefales hvis du har bævl med ddin pc / printer - altid tid til at hjælpe og kunden er i centrum - supporter er 100 5 fokuceret på dig og dit problem :-) Daniel var en stor... Mehr ansehen
- Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
- Computerreparaturdienst
- Datenrettungsdienst
- Marketingberater
- SEO-Service
Über Roskilde IT ApS
Vom Unternehmen geschrieben
Kunderne er både små og mellemstore virksomheder samt private.
Roskilde IT yder f.eks hjælp med:
Business & IT rådgivning
Håndværkervænget 7, 4000, Gundsømagle, Dänemark
- david@roskilde.it
- roskilde.it
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super effektiv og meget imødekomme
En god oplevelse for mig var at jeg…
En god oplevelse for mig var at jeg følte mig hørt, uanset at jeg ikke bruger de nødvendige fagudtryk.
Jeg fik omgående en dag og klokkeslet for hvornår de kunne komme og ordne problemet. At det tilfældigvis kunne ske i forbindelse med, at de kørte hjem fra en anden opgave, var bare dejligt.
Hurtig og yderst professionel service.
Hurtig og yderst professionel service.
God dialog og vejledning om opgaven.
Søde og rare mennesker.
Alt som Lovet super service 🏁🔧🔧🍾
God service!
Klar anbefaling
Det, Roskilde IT kan, er, at de er der, når man kontakter dem, og de taler et sprog, man forstår og forklarer gerne, hvis man er i tvivl. Desuden er der ingen tvivl om, at Roskilde IT bare gerne vil det bedste for sine kunder. De er ikke blot en virksomhed, men en virksomhed, der sætter kunden i centrum.
Hurtigt og effektivt
Hurtig indsats
Vores bedste anbefaling
Super hjælpsomme og hurtige til både problemafklaring - formidling - og reparation. Computeren virker upåklageligt. Vores bedste anbefaling.
Roskilde IT har løst nogle svære…
Roskilde IT har løst nogle svære opgaver for os ifbm. nedbrud og genetablering af vores mailssystemer og domæner. De var yderst kompetente og meget servicemindede.
2 unge friske mænd kom og installerede…
2 unge friske mænd kom og installerede en vandkøler på min nye stationær det gik let og smerte frit kan varmt anbefale deres it service.
de er os billige til pengene.
tak for en god oplevelse.
kun gode oplevelser kan varmt anbefale…
kun gode oplevelser kan varmt anbefale dem hilsen daniel thillerup rigtig god kundeservice og flinke medarbejdere i telefonen.
hurtigt, til tiden effektivt.
Bookede, og aftalte tid, dagen før. Daniel, og elev Jonas der bare var med for at lære, var her til tiden. Daniel listede op hvad jeg havde af problemer, og der var en del, efter installation af ny HP -laser printer, og at windows ondrive havde overtaget styring af computer. Daniel fiksede det hele, og gav sig tid til at forklare, og lade mig afprøve, rettelser og installationer. SUPER SERVICE.
Mange stjerner til David og Roskilde IT
Vi fik hjælp til noget kode og det virker som det skal.
Vi er rigtig glade, for vi valgte Roskilde IT.
Meget hjælpsomme mennesker bag firmaet.
1000 tak
Altid god og hurtig service
Altid god og hurtig service. Problemerne bliver altid løst.
Hurtig og fin hjælp til dobbelttjek af…
Hurtig og fin hjælp til dobbelttjek af GA4 :-)
Tak David!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.