Vi trengte ny frys og kikket rundt for å finne en grei. Det er jo ikke dyre greier vi trengte, men butikkene vi kikket i først tok ganske mye for både levering og henting av gammel ødelagt frys. Da bl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rolfs Elektro var både rask og svært behjelpelig i responsen deres. De svarte på alle spørsmålene mine på mail, og også da jeg ringte dem på telefon. Jeg har bostedsadresse i Bergen, men det var ikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aldri kjøp oppvaskmaskin her , i hvert fall aldri bruk deres kompentanse fra sentralbordet . Elendig kundeservice også når man tar kontakt på e-post. Hadde lagt fra meg dette irritasjonsmomentet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har handlet fra Rolfs to ganger nå. Service uten sidestykke! Man føler at man blir satt pris på som kunde, det er alltid god kommunikasjon og hyggelige mennesker. Prisnivået er godt og konkurransedykt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rolfs Elektro - vi kan hvitevarer! Hos oss får du god service og et smil med på kjøpet, og i tillegg gratis levering i store deler av Agder.
Øvre Fergested 1, 4614, Kristiansand S, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Flott at varene blir levert og embalasje blir tatt med i retur, men min mor fikk en koketopp på samme tur, der ble den sluppet ned i benkeplaten og klips og pakning som fulgte med ble tatt med i embalasjen slik at vi ikke kunne få montert den riktig. Tanken var nok fin, å hjelpe gamle damer, men det hjelper ikke når toppen bare ligger løs i platen.

Antwort von Rolfs Elektro
Enkelt å bestille, rask tilbakemelding på levering og perfekt levering.

Antwort von Rolfs Elektro
Utrolig bra.service. Bestilte på nett, ble ringt opp dagen etter for å avtale leveringstid og de som leverte ytte utrolig bra service. Tipp topp 👍

Antwort von Rolfs Elektro
Hittil har eg hatt god opplevelse. Skal få eit kjøleskap levert fritt til Setesdal. Dei skal sette inn nytt, ta med det gamle og alt papir. Heilt fabelaktig. Det skal skje den 21. august, men er sikker på at dette går greit. Det at dei leverer er toppers.

Antwort von Rolfs Elektro
Rolvs Elektro er toppen, har hørt de var bra og det stemte på en prikk.
Kjøpte komfyr, fryseboks, vaskemaskin og TV, levert i tide og installert på få minutter, av hyggelige transportører. I tillegg handlet jeg på handelens dag og sparte 8500 kr. kan ikke bli bedre.

Antwort von Rolfs Elektro
Betaler Ikke lønn , feriepenger , jukse folk.
Mange jobber uten kompetanse.

Antwort von Rolfs Elektro
Fantastisk service som virkelig gjør det lille ekstra. Anbefales på det sterkeste.

Antwort von Rolfs Elektro
Hatten av for Rolfs Elektro😃 her kommer dem å leverer varene jeg har bestillt tar med seg det jeg vil bli kvitt og best av alt det koster ingenting😄 go service og god kundeoppfølging.

Antwort von Rolfs Elektro
Topp service, bestiller på nett og får tilkjørt og tilkoblet, bare å starte å vaske tøy 😌 Gammel maskin i retur. Topp service!

Antwort von Rolfs Elektro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.