Leuke meid , ze denkt goed mee uiteindelijk m’n jasje kunnen customize waar ik super blij mee ben precies hoe ik t wil. Gaat allemaal super makkelijk en vlot! Zeker aanrader ❤️
De levering ging zeer snel, maar nadat ik mijn bestelde kleren 1x had gedragen en gewassen is de stof al helemaal gepluisd en zelfs kapot. Dus slechte kwaliteit!
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb de glossy jacket besteld en wilde hier een kleine aanpassing aan. Dit was allemaal mogelijk. Het contact was super snel en super vriendelijk. Ook was het pakketje echt super snel verzonden.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Rocky Label volgen we niet de vluchtige trends, maar ontwerpen en upcycle ik stukken met karakter. Blazers die binnenkomen. Broekjes die perfect zitten. Items die je houding veranderen, niet alleen je outfit. Met Rocky Label breng ik twee werelden samen: vintage designer blazers met een verleden, en zelfontworpen basics met een toekomst. Want terwijl mode steeds sneller en oppervlakkiger wordt, kies ik bewust voor wat blijft. Geen bulk, maar kleine oplages die met liefde worden ontworpen. Wat begon als een liefde voor mooie tweedehands vondsten, is uitgegroeid tot een label dat voelt als een verlengstuk van mijzelf. Elk item gaat door mijn handen. Ik selecteer, ontwerp, pas aan, verpak en verstuur. Persoonlijk, eerlijk en altijd met oog voor detail. Rocky Label is klein en onafhankelijk, en daar ben ik trots op. Heb je vragen? Ik ben er gewoon, stuur gerust een bericht. Dankzij alle geweldige klanten blijven we groeien en verbeteren.
Meerheide 280, 5521DW, Eersel, Niederlande
- info@rockylabel.com
- rockylabel.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Heel goed
Slechte kwaliteit

Super snelle service!
Het jasje zelf is echt helemaal geweldig!!
Zeker een aanrader!!

Super leuke jas
Super leuke jas besteld, zit goed (ik heb maat M, en valt ruim) krijg veel complimentjes over de jas. Daarnaast is de jas snel en goed bezorgd.

Antwort von Rocky Label
Ik heb super fijn contact gehad er werd…
Ik heb super fijn contact gehad er werd heer mee gedacht en ze gaven allerlei verschillende opties. Het pakket was kwijt geraakt door de post en ze hebben mij super goed geholpen. De blazer is nog mooier dan op de foto. Echt een top service en een mooi product 🤍

Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf! De levertijd was erg snel en het product was van goede kwaliteit. Contact en retour ging ook heel fijn!

Perfect
Hele mooie blazer! Verzending en communicatie ook top.
Niks op aan te merken :)
Een super lieve en behulpzame eigenaresse
De eigenaresse is onwijs behulpzaam en neemt alle tijd om iets voor je uit te zoeken en te adviseren.Ze reageert ook nog eens super snel op de berichten die je haar stuurt en luistert daarbij goed naar wat je wensen zijn.
Ik ben erg blij met mijn op maat gemaakte blazer!

De beste custom blazers!
Ik ben ontzettend tevreden over Rocky Label! De maker reageert altijd super snel en is daarnaast ook nog eens erg vriendelijk. De artikelen hebben een prachtige, unieke kwaliteit die je niet zomaar ergens anders vindt. Je merkt echt dat er met zorg en aandacht wordt gewerkt. Ik zou Rocky Label dan ook aan iedereen aanraden – een aanrader voor wie op zoek is naar iets speciaals én een fijne ervaring met de verkoper!

Retour
Je moet de retourkosten zelf betalen, dus lees de retourvoorwaarden goed alvorens je besteld!!!

Antwort von Rocky Label
Super blij met mijn bestelling
Super blij met mijn bestelling. Mooie blazer, wat mooi afgewerkt is. Erg blij mee! Is zeker niet mijn laatste bestelling geweest.

Antwort von Rocky Label
heel aardig personeel zorgen ook voor een goede verzending
erg behulpzaam snelle levering erg vriendelijk denkt goed mee

SUPER
Echt super mooie jassen! Mega blij mee
Er was overigens wel een foutje met de jas maar werd netjes opgelost en goed op de hoogte gehouden erg lieve meid!
TOP AANKOOP heel blij mee dankjewel nog 🥰🥰
Love it

Antwort von Rocky Label
Ben super tevreden over de service
Ben super tevreden over de service. En een super mooie blazer ontvangen, top kwaliteit.

Geweldige blazers
Super goede communicatie, heb er ondertussen al 2 besteld love it 😍😍
Krijg er ook zoveel complimenten op !

Antwort von Rocky Label
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.