Rock Serwis Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

nie kupuj u nich!!!

nie kupuj u nich!!!
Obracają przecz kilka miesięcy Twoimi pieniędzmi, nie odpisują na maile z pytaniem o realizacje zamówienia.
Czekam już od początku marca a jest maj !!!
Dramat firma!!!

5. Mai 2026

Przestrzegam przed tą firmą.
Sprzedaje rzeczy których nie ma na stanie.
Po prawie 2 miesiącach bez dostarczenia towaru anuluje zakup bez konsultacji , mimo że wysyłałem kilka maili zero odzewu
Dawno nie miałem do czynienia z tak nędzną firmą.
Omijajcie szerokim łukiem ,

6. Januar 2026

Przestrzegam przed tą firmą.
Sprzedaje rzeczy których nie ma na stanie.
Po ponad dwóch tygodniach bez dostarczenia towaru anuluje zakup bez konsultacji.
Dawno nie miałem do czynienia z tak nędzną firmą.
Omijajcie szerokim łukiem

1. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nie ten kolor winylu / nie wersja która była w aukcji

płytę winylową dostałem natychmiast kupując przez allegro (nie polecam innej formy zakupu), płyta gra jak trzeba i ogólnie ok tyle , że kolor miał być czarny i taki jest na zdjęciu a dostałem winyl niebieski w ciapki. w sumie nie można być pewnym jaką wersję sprzedawca oferuje więc lepiej poszukać u innych a dopiero na końcu uderzyć do rock serwis

9. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firma nikompetentna.Od marca czekałam…

Firma nikompetentna.Od marca czekałam na płytę.W czerwcu po moim mailu oddano mi pieniądze a co ciekawe płyta w dalszym ciągu widnieje jako dostępna na ich stronie.To zakrawa na oszustwo. Proszę trzymać się z daleka.

15. Juni 2025

Od stycznia czekam

Od stycznia czekam aż dostane swoja płyte, ale od dnia gdy zamówiłem płyte cały czas pisze ze oczekują na dostawe od dystrybutora. Gdy chciałem dostać zwrot pieniedzy za płyte zostałem zignorowany na mailu. unikajcie zamawiania z tej strony.

18. Juni 2025

Zamówienie 146234

Płyta na stronie - wysyłka 24H, więc myślę oleje złe opinie i kupię na tej stronie... - błąd!
Jakimś cudem płatność nie została sfinalizowana - o czym dowiedziałem się dziś rano z wiadomości email.
Próbuj się do nich dodzwonić od rana - nikt nie potrafi łaskawie podnieść słuchawki....
Sklep krzak !!!
Radzę omijać szerokim łukiem!!!

22. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niestety, bardzo negatywne doświadczenie, nie poleca zakupu.

Moje doświadczenia z tym sklepem były niezwykle rozczarowujące i zdecydowanie nie polecam zakupów w tym miejscu. Oto kilka kluczowych punktów, które skłoniły mnie do wystawienia negatywnej recenzji:

Nierealizowanie zamówień w terminie: Sklep nie dotrzymuje obiecanych terminów realizacji zamówień. Czekałem na swoje zamówienie znacznie dłużej, niż to było zapowiedziane, co jest nie do przyjęcia w dzisiejszych czasach, gdy klienci oczekują rzetelności.

Przetrzymywanie pieniędzy: To, co najbardziej mnie zdenerwowało, to fakt, że sklep przetrzymuje pieniądze przez kilka miesięcy. W sytuacji, gdy towar nie jest dostępny, brak jakiejkolwiek komunikacji ze strony sklepu jest nieakceptowalny. Klient musi sam się upominać o zwrot pieniędzy, co jest nie tylko frustrujące, ale także nieprofesjonalne.

Brak zgody na obrót pieniędzmi: Wygląda na to, że sklep traktuje wpłacone przez klientów pieniądze jako swoje własne, obracając nimi przez długi czas i inwestując bez jakiejkolwiek zgody klientów. To działanie jest nieetyczne i budzi poważne wątpliwości co do intencji sklepu.

Olewanie klienta: Obsługa klienta w tym sklepie pozostawia wiele do życzenia. Trzeba się upominać o zwrot pieniędzy, co pokazuje, że klient nie jest dla nich priorytetem. Wydaje się, że sklep działa według zasady „klient jest dla sklepu”, a nie odwrotnie.

Podsumowując, moje doświadczenie z tym sklepem było bardzo negatywne. Brak profesjonalizmu, nieodpowiedzialność w realizacji zamówień oraz olewanie klientów sprawiają, że zdecydowanie odradzam zakupy w tym miejscu. Warto poszukać innych, bardziej rzetelnych opcji, które szanują swoich klientów i ich czas.

17. März 2025

Totalna porażka

Czekam kilka tygodni, na płyty, które powinny być wysłane w dniu premiery(dawno minęły). Płyty sa oferowane prawie wszędzie, włącznie z Allegro (powiadomiłem o tym Rock Serwis)-zmienili wtedy info zamiast "czekają na dostawę" na "brak w magazynie dostawcy". Pieniędzy, ani słowa przepraszam oczywiście nie znajdziecie, nie mówiąc o terminie dostawy. Na maile nie odpisują, olewają klientów. Słowem wstyd Panowie i Panie. Odradzam zakupy w tej firmie!!! Pozdrawiam Piotra Kosińskiego, myślę, że nie wie co się dzieje.

11. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sklep nie posiada towaru w magazynach.

Sklep nie posiada towaru w magazynach.
Przetrzymują pieniądze, a później anulują ofertę zakupu z powodu braku towaru u dostawcy.
Po kolejnych monitach zmieniają status zamówienia.
Nie polecam tej platformy zakupowej

31. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Czy to w ogóle jest legalne?

Ja się w ogóle zastanawiam czy sposób działania tego "sklepu" jest legalny.
Składam zamówienie, które jak się okazuje nie jest zamówieniem tylko "ofertą zakupu" (xD), przelewam pieniądze za płytę i przesyłkę i... w sumie nie wiadomo.
Albo płyta będzie, albo nie będzie.
Ja akurat zamówiłem płytę, której nie ma i nie będzie, ale liczyłem, że jakimś cudem w tym sklepie ostał się ostatni krążek. "Czekamy na dostawę od
dystrybutora" - to jest ściema.
Zastanawia mnie tylko, jak sklep obraca tymi pieniędzmi, które sobie leżą i czekają na te palety od dystrybutorów

3. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sklep nie posiada towaru na stanie nawet tego o którym pisze że go ma

Sklep nie posiada towaru na stanie. Zamawiając cokolwiek składasz jedynie ofertę zakupu. Czas realizacji jest praktycznie nieograniczony i nieokreślony, tak jest skonstruowany regulamin "sklepu". Ja zamówiłem produkt przy którym było napisane że wysyłają w dniu premiery, tzn w tym wypadku na drugi dzień. A na drugi dzień okazało się że nie posiadają go na stanie!!! Także nie sugerujcie się dawnymi dobrymi skojarzeniami z tą marką i panem Kosińskim. Nie warto zawracać sobie głowy

27. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kiedyś byłem bardzo zadowolony z ich…

Kiedyś byłem bardzo zadowolony z ich usług, ale to się zmieniło. Bardzo długi czas oczekiwania na zamówienie, mój rekord to chyba pół roku. Co z tego że mają bardzo duży asortyment nominalnie skoro na większość tych towarów trzeba bardzo długo czekać. Od ręki w większości wypadków są dostępne "nowości" które i tak można dostać w każdym innym sklepie. Na maile owszem odpowiadają ale bardzo opieszale (po 2-3 dniach). Mam od dawna założone konto w sklepie, ale wszystko wskazuje na dom że jest to jeden z ostatnich jeżeli nie ostatni zakup w rockserwis.pl. bardzo mi przykro z tego powodu.

11. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr