Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Roccamoe leverer kvalitet, unike sko som du ikke finner i kjedebutikker. Skoene er laget i beste skinnkvalitet, de er klassiske med det litte ekstra. Kjøper du Roccamore har du elegante kvalitets sk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.
Unternehmen hat geantwortet
Skøn oplevelse endelig at komme ind i en Roccamore butik og prøve et par af de fine sko - og ende med at købe dem selvom jeg slet ik havde tænkt jeg skulle det. De er så lækre og servicen var i top i... Mehr ansehen
roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.
Bådsmandsstræde 19B, 3. sal, 1407, København, Dänemark
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
En meget personlig oplevelse at handle i butikken i Aarhus. God rådgivning og køb af et par fantastiske sko.

Antwort von roccamore
Var på besøg i butikken i København. Fantastisk betjening og virkelig sød og hjælpsom medarbejder. Kan kun anbefales at besøge denne butik!

Antwort von roccamore
God service , smukke sko for enhver smag , skoene sidder fantastisk på foden, og føles helt rigtig af have på

Antwort von roccamore
Fantastiske sko. Altid velklædt, når man har Roccamore sko på.

Antwort von roccamore
I love it ❤️ jeg er absolut fan af Roccamore sko. De er smukke, de er behagelige og man får en skøn service både i butikkerne og online.

Antwort von roccamore
Skønneste, fine sko. Højhælede sko som man rent faktisk kan holde ud at gå i.

Antwort von roccamore
Super service og overskud fra damerne til at hente flere sko frem

Antwort von roccamore
Jeg var ved at købe mine nye Ballerina online. Jeg havde nogle problemer med at anvende mine kundepoint. Jeg gik ind i shoppen i Lyngby og blev betjent af den dygtigste og sødeste ekspedient. En helt igennem super oplevelse

Antwort von roccamore
Hurtig levering og jeg fik en rigtighed service da jeg desværre måtte returnere skoene

Antwort von roccamore
Det var en dejlig oplevelse, god tid i butikken, jeg fik svar på mine spørgsmål og jeg købte et par støvler :)

Svar til Emma
I Havde jo netop ikke refunderet det til den korrekte bank.
Rigtig god kundeservice. Meget hjælpsom.
Jeg følte mig godt tilpas og set i butikken i Aarhus.

Nem bestilling hurtig levering 🫶
Størrelsesguiden passer og skoene sidder perfekt på foden

Antwort von roccamore
Jeg har indleveret sko og burde have ret til en gratis reparation, men pt er jeg på mail 16 omkring dette uden at få en løsning. Er ellers super loyal kunde. En virkelig dårlig oplevelse.

Antwort von roccamore
Min kone har været yderst tilfreds med skoene og pasformen

Antwort von roccamore
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.