roccamore Bewertungen 1’204

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Roccamoe leverer kvalitet, unike sko som du ikke finner i kjedebutikker. Skoene er laget i beste skinnkvalitet, de er klassiske med det litte ekstra. Kjøper du Roccamore har du elegante kvalitets sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn oplevelse endelig at komme ind i en Roccamore butik og prøve et par af de fine sko - og ende med at købe dem selvom jeg slet ik havde tænkt jeg skulle det. De er så lækre og servicen var i top i... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.

4.7

1 Stern

Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Penelope

Lett å bestille, rask levering og nydelige sko som er veldig gode å gå i. Gikk en hel dag i byen med 5 cm heler uten problemer.

Antwort von roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Fantastisk oplevelse

De ansatte var så søde og hjælpsomme og meget tålmodige❤️ og jeres bobler smagte fantastisk- det var lige prikken over i'et 🫶

15. Oktober 2025

Antwort von roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Betyder rigtig meget, at du har haft en god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom ind i en smuk butik hvor der…

Jeg kom ind i en smuk butik hvor der var ro til, at nyde og se på det fodtøj jeg søgte, og efter 20 minutter fik jeg købt en
Stina Black 37
Jeg er hamrende glad for det køb, som passer perfekt til mine fødder.

Antwort von roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er utrolig glade for at du har haft en god oplevelse i en af vores butikker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hoppede direkte i et par smukke…

Jeg hoppede direkte i et par smukke Margrethe støvletter - lækker kvalitet og endelig kan jeg gå i en sko med lidt højde uden min ryg gør vrøvl.
God service i butikken - se og smilende assistance

Antwort von roccamore

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at du har haft en dejlig oplevelse i en af vores butikker og du kan lide skoene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service både i butikker og online

Jeg har købt sko i butikken i Lyngby og Kbh, og har altid fået god, vidende og imødekommende service. Jeg har også brugt webshoppen og benyttet mig at ombytning helt problemfrit.
Der er lang fortrydelsesret og det er også virkelig rart.

6. August 2025

Antwort von roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget, at du har en god oplevelse ved at handle hos os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

MEN…

Servise var god i butikken.
MEN mine sandaler er er det ikke!
Efter 5 uger skev jeg om meget slidte såler, fik svar tilbage at, jeg ikke måtte cykle med mine sandaler! Vi er i Danmark, hvor alle cykler, MEN jeg har skiftet sandaler inden cykling siden da.
Nu efter 2,5 måneder slipper oversålen fra undersålenpå den ene sandal.
Bortset fra cykling (som tilsyneladende er ekstremt) har jeg kun brugt dem til alm. bybrug.

7. Oktober 2025

Antwort von roccamore

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er naturligvis glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i en af vores butikker, men selvfølgelig kede af, at du ikke oplever at skoene er gode. Det kan være hårdt for skoen, hvis man cykler i den. Det er selvfølgelig altid noget, man selv vælger om man ønsker. Hvis sålen bliver slidt kan denne skiftes hos en skomager.

Fantastiske sko

Fantastiske sko, man kan gå i dem hele dagen

6. Oktober 2025

Antwort von roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at du kan lide vores sko.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en fin betjening i butikken.

Jeg fik en fin betjening i butikken.

19. September 2025

Antwort von roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget, at du har en fin oplevelse ved at handle hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlede i Køge pop up butikken

Handlede i Køge pop up butikken. Super kundeservice og vejledning om størrelser og modeller.

4. September 2025

Bedste stiletter

Bedste stiletter, støvler og sko!!!

4. Oktober 2025

Skoene stod til forventningene

Skoene stod til forventningene! Passer perfekt til meg i størrelse 40. Veldig fornøyd med både farge og materiale.
Dette er første gang at sko med hæl er så behagelig å ha på fra første stund.

24. September 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, flinke sælgere, lækre sko og og en afslappet atmosfære i hyggelige omgivelser. Det var varer næppe længe før jeg kommer tilbage og køber nogle støvler.

3. Oktober 2025

Antwort von roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik

Super Service og kvalitet

Man får den bedste service og vejledning. Samt nogle helt fantastiske lækre sko/støvler.
Kan kun anbefales

3. Oktober 2025

Antwort von roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget, at du har en god oplevelse ved at handle hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Antwort von roccamore

Vi beklager meget, hvis du ikke har modtaget hvad du har bestilt.
Tag altid meget gerne fat i vores kundeservice på customercare@roccamore.com, hvor de har mulighed for at undersøge sagen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sko til mine ømfindtlige fødder!

Jeg har vældig ømfindtlige fødder, og derfor var det skønt at kunne træde ned i et par sko, der føltes gode lige fra starten. Og så var det også dejligt at blive mødt med venlighed og imødekommenhed af den søde dame i butikken.

1. Oktober 2025

Super god

Super god, hjælpsom og serviceminded personale. Jeg kan kun anbefale Roccamore.

11. Juli 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg går i Roccamore stiletter til…

Jeg går i Roccamore stiletter til daglig og mine fødder er aldrig ømme eller har vabler eller andre gener. Også på dage hvor jeg står meget op. Det er nogle fantastiske sko og man skylder sig selv at prøve dem på! Udover det har Roccamore superskønt personale hvor man mærker en god og nærværende service

20. August 2025

Antwort von roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget at du kan lide vores sko.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smukke og behagelig sko

Smukke og behagelige sko. Dejlig oplevelse til Sample Sale i Aarhus.

30. September 2024

Antwort von roccamore

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse.
Alt godt, Emma

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr