Robokamu Bewertungen

4.3

Lähetys saapui reilussa viikossa. Tuote oli se mikä pitikin, joskin kaikki käyttöohjetarran tekstit vain kiinaksi. Ei sinänsä merkitystä, koska tilatulla varaosalla korvattiin vanha rikkoontunut. Lisä... Mehr ansehen

Robotti-imurin toimitus huoltoon ja takaisin pelasi hyvin. Huollon seurannasta oli kätevää seurata etenemistä ja seurantaan pystyi myös kommentoimaan ja kuittaamaan esitetyt huollot. Palvelu oli erino... Mehr ansehen

Tilasin aiemmin uuden vetopyörän robotti-imuriini, tilaus oli helppoa ja selkeää ja toimitus suhteellisen nopeaa. Muualta ei enää saa kaikkia varaosia, joten tämä verkkokauppa on tärkeä, jotta saadaan... Mehr ansehen

Toimitus oli nopea ja kaikki sujui hienosti. Itse osa ei kuitenkaan ole alkuperäistä laatua vastaava vaan puhutaan "Temu" kamasta mitä myydään alkuperäisen varaosan hinnalla. Tosin eivät sitä aidoksi... Mehr ansehen

1. Staubsauger-Reparaturwerkstatt

Robokamu – Robotti-imureiden varaosien erikoisliike Suomalainen Robokamu on verkkokauppa, joka on syntynyt yhdestä selkeästä ajatuksesta: robotti-imurin ei tarvitse olla kertakäyttöinen laite. Me autamme pidentämään laitteesi käyttöikää laadukkailla ja yhteensopivilla varaosilla, jotta koti pysyy puhtaana ja arki helpompana – ilman turhia kustannuksia. Mitä tarjoamme? Laaja valikoima varaosia ja tarvikkeita – suodattimia, harjoja, akkuja, telakoita ja paljon muuta useisiin merkkeihin. Salamannopea toimitus – tilaukset lähtevät varastoltamme nopeasti, jotta imurisi ei jää pitkäksi aikaa seisomaan. Huolella valitut tuotteet – testattuja, kestäviä ja yhteensopivia osia, jotka varmistavat parhaan lopputuloksen. Aitoa asiakaspalvelua – meiltä saat apua oikean varaosan valintaan ja neuvoja imurisi huoltoon. Miksi asiakkaamme suosittelevat meitä? Koska Robokamulla yhdistyvät luotettavuus, nopeus ja asiantuntemus. Olemme erikoistuneet vain robotti-imureihin, joten tunnemme laitteet ja niiden tyypillisimmät ongelmat. Asiakkaamme tietävät saavansa meiltä sekä oikeat tuotteet että tarvittaessa henkilökohtaista apua – ilman ylimääräistä säätöä. Robokamu – pidennä robotti-imurisi käyttöikää ja nauti huolettomasta arjesta.

Hervorragend

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nopea palvelu

Vastaus sähköpostilla laitettuun kysymykseen tuli nopeasti, samoin tilaamani tuote. Suosittelen!

5. März 2025

Antwort von Robokamu

Kiitos paljon palautteestasi! On hienoa kuulla, että sekä asiakaspalvelumme että toimituksemme vastasivat odotuksiasi. Nopeus ja luotettavuus ovat meille tärkeitä, ja arvostamme suuresti suositustasi. Tervetuloa asioimaan uudelleen! 😊

Toimiva

Sain mitä tilasinkin edullisesti.

26. Februar 2025

Antwort von Robokamu

Kiitos paljon palautteestasi! Hienoa kuulla, että tilauksesi vastasi odotuksiasi ja sait sen edullisesti. Tervetuloa asioimaan uudelleen! 😊

Tyytyväinen tuotteisiin ja nopea…

Tyytyväinen tuotteisiin ja nopea toimitus!

25. Februar 2025

Antwort von Robokamu

Kiitos palautteestasi! Mahtavaa kuulla, että olet tyytyväinen tuotteisiin ja toimituksen nopeuteen. Tervetuloa ostoksille uudelleen! 😊