Vi har lige fået flyttet alle vores ting fra Risskov til Billund, alt gik efter planen, virkelig god service, der var ingen stress når de satte tingene på plads i huset, ikke en skramme, de var meget... Mehr ansehen
Vi har fået flyttet vores indbo fra Kystvejen til Ebeltoft af de bedste flyttemænd. Meget venlige, omsorgsfulde og forsigtige flyttefolk, vores ting var i de bedste hænder på trods af lejlighedens v... Mehr ansehen
En fantastisk flytning. Lige fra besøget af Henrik med en super hurtig tilbudsgivning til 2 fantastiske og dygtige unge mennesker, som var hurtige, professionelle og samtidig havde de tid til et lill... Mehr ansehen
Pålidelig, venlig og god humor - dertil professionel og rolig tilgang til flytningen, selvom der var flere steder vi skulle flytte ting fra. Risskov flytteforretning gjorde, at vores flytning forløb u... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi flytter for dig med Omtanke, omhu og Nærvær
Stokagervej, 5, 8240, Risskov, Dänemark
- kontakt@risskovflytteforretning.dk
- risskovflytteforretning.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Yderst professionel og seriøs tilgang…
Yderst professionel og seriøs tilgang til alle faser af flyttningen. Altid et skarpt blik på arbejdsmiljø og kundens oplevelse. Jeg giver de varmeste anbefalinger.
Niels S
Fuldstændig fantastisk service
Fuldstændig fantastisk service, god pris og rettigtig overholdelse af alle aftaler. Kan kun anbefales!
Super tilfreds med flytningen
Super tilfreds med flytningen. 3 mand mødte op kl. 8 præcist. Efter 3½ time, var flytningen slut. Flinke og imødekommende. Da jeg var færdig med flyttekasserne, hentede de dem 3 timer efter, at jeg havde ringet. Flot arbejde!
Glade, effektive og professionelle flyttemænd
Vores flytning blev klaret på 2,5 time. Flyttemændene var i super humør og de passede på vores ting. Det er anden gang vi bruger Risskov Flytteforretning, og jeg kan kun anbefale dem!
En stor tak til Henrik og sit stab!!
En stor tak til Henrik for professionelt flytning
Vi må sige at vi kun har positive tillægsord for, hvordan vores flytning er gået i samarbejde med Risskovflytteforretning. Alt er oplevet som nemt og positivt i forhold til aftaler, både skriftligt og mundtligt. Selve flytningen foregik professionelt og hurtigt med et fint twist af humor hos alle.
Vi kan kun anbefale Henrik og hans stab.
Hjalp også lige med en privat salg af et klaver med håndtering til køber der skulle betale fragten. tak for det ! DKK 20/6-2018 :-)
Fantastisk flytteoplevelse - varme anbefalinger
Vi brugte Risskov Flytteforretning, da vi skulle flytte i december 2017, og vi har kun de allerbedste anbefalinger. Vi fik besigtiget vores lejlighed og ting samme dag, som vi tog kontakt og fik et både fair og godt tilbud indenfor 24 timer.
Henrik (ejeren) kørte flyttekasser ud til os, sendte beskeder med praktiske informationer inden flytningen, og på dagen var de tre flyttefolk utrolig effektive, søde og påpasselige med vores ting. Der er intet, der er gået i stykker, alt blev placeret efter vores anvisninger, og de lejede flyttekasser blev hentet lige så snart, vi havde tømt dem.
Super service fra et firma, som vi vil anbefale på det varmeste.
Super god og professionel flytning
Både min søster og jeg har indenfor de seneste måneder gjort brug af Risskobflytteforretning - begge gange har været en ren fornøjelse. Henrik er professionel, omhyggelig, seriøs og samtidig både behagelig, frisk og humoristisk. Både han og hans makker gør det super godt! Begge flytninger har fra start til slut været velorganiseret og struktureret. Tak for det Henrik.
Dette er min første anmeldes
Dette er min første anmeldes, men jeg ville lige dele en god oplevelse vi havde med vores flytning. Vi snakkede meget, om vi ville bruge et firma overhovedet, men kan varmt anbefale til andre, at kontakte Risskovflytteforretning. De sendte en mand ud til os,som vi fik en god snak med omkring vores forventning til flytningen. Vi fik en pris (som holdt) og en flytning uden problemer. håber nogen kan bruge vores oplevelse af Risskovflytteforretning.
Det var perfekt.
Det var nemt, hurtigt, og ingen skader. Flinke flyttefolk, utrolig behjælpelige, beregnede også den billigste rute, samt at jeg kunne køre med.
De hjalp med storskrald, montering, samt optimering af planlægning.
Generelt var det en virkelig god oplevelse til en fair pris.
Jeg vil varmt anbefale dem til alle der skal flytte, fantastiske mennesker.
Vi må sige at vi kun har positive …
Den perfekte flytning !
Jeg valgte Risskovflytteforretning til min flytning, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Alle aftaler, både mundtlige og skriftlige, var nemme at få på plads, der var fin service både før, under og efter flytningen, der foregik meget professionelt og dygtigt. Og som en ekstra tillægsgevinst var der masser af humor og en utrolig god tone hele vejen igennem. Jeg er ikke i tvivl om, hvilken flytteforretning jeg vil anbefale andre at bruge !
Meget positiv oplevelse
Jeg har kun godt at sige om Risskov Flytteforretning. Meget højt service niveau og styr på tingene, måde før, under og efter flytning. De skal helt klart have min befaling med på vejen.
Kan ikke anbefales
Jeg har haft en dårlig oplevelse med Risskov flytteforretning, og jeg kan på ingen måde anbefale dem. Uhøflig kommunikation, dårlig service og manglende kvalitet har været kendetegnende for min oplevelse. Vælg et andet flyttefirma.
SUPER GOD FLYTNING for handicappet søn ....
Jeg havde bestilt flyttefirmaet til at flytte for min handicappede søn.
Flytningen foregik nænsomt , ikke forjaget, påpasseligt , professionelt og meget hyggeligt, og sønnen havde en super go oplevelse med de hyggelige og rare flyttemænd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.