RiksFlytt Flyttfirma i Borås ( Flytthjälp ) Bewertungen 82

TrustScore 5 von 5

4.8

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Killarna som tog hand om vår flytt var alldeles för trevliga. Var lite orolig över flytten då jag flyttade in till 5 våningen i en byggnad utan hiss:/. Men det gick som smör för dem. Allting gick som... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service från början till slut! Flyttfirman var professionell, punktlig och väldigt noggrann med att hantera våra möbler och ägodelar. Teamet var vänligt och effektiva, vilket gjorde hela fl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Umzugsunternehmen
  2. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

RiksFlytt bär, lastar och transporterar bohag över hela Sverige. Med erfarna och utbildade arbetare säkerställer vi smidigare flyttar. För oss är det extra viktigt att kunden är nöjd med oss då vi är beroende av goda omdömen. Flyttfirman innehar både transportansvarsförsäkring och ett yrkestrafiktillstånd. Som kund kan du alltid kontakta oss om du vill få en gratis offert på vad det hade kostat för dig att anställa oss, eller om du har några frågor. 076 224 96 75 eller Riksflytt@gmail.com

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionella, noggranna och lösningsorienterade.

Jag är så nöjd med min flytt och den hjälp jag fick av Riksflytt. De var punktliga, professionella och noggranna genom hela processen. De gick verkligen den extra vägen, hanterade allt supervarsamt och överträffade mina förväntningar. Dessutom hjälpte de till att placera och lasta in saker i olika utrymmen, vilket gjorde allt så mycket smidigare. Mergim är en sådan problemlösare som kom med bra förslag genom hela processen. Båda hade ett lugnt och trevligt bemötande som gjorde hela upplevelsen trygg och enkel. Jag kan varmt rekommendera dem och flyttfirman till alla som vill ha en problemfri flytt.

28. März 2026

Flytt mellan Göteborg och Stockholm

Min far flyttade mellan Göteborg och Stockholm och för det anlitade vi Riksflytt. Dom har varit otroligt flexibla vad hjälper datum och tider. Väldigt hjälpsamma och trevliga. Hela tiden det lilla extra som att hjälpa till med monteringar och annat. Jag kan varmt rekommendera hom

8. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kan varmt rekommendera den här…

Jag kan varmt rekommendera den här flyttfirman! De var otroligt snälla, hjälpsamma och professionella genom hela processen. Väldigt flexibla när saker ändrades, alltid lätta att kommunicera med och verkligen engagerade i sitt arbete.

Man märkte att de la ner både tid och omsorg – de gjorde det där lilla extra som gör stor skillnad. Flytten kändes trygg och smidig från start till slut. Stort tack för fantastisk service!

10. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fick hjälp med att transportera en…

Fick hjälp med att transportera en soffa från Stockholm till Göteborg. Mycket hjälpsamma och engagerade. Hörde av sig och gav oss information under hela flytten. Kan varmt rekommendera RiksFlytt.
/lena

23. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidigaste flytten jag nånsin haft

Fantastisk firma. Pålitliga, snabba, proffsiga och super hjälpsamma. Är jättenöjd att jag valde dem. Det var inget fuffens, inget krångel, allt var smidigt och killarna är as sköna.

10/10, would hire again

17. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mergim och hans kollega var…

Mergim och hans kollega var fantastiska! Fick hjälp med allt jag behövde från dag ett. Professionella och trevliga. Flytten gick hur smidigt som helst. Kan varmt rekommendera RiksFlytt.

26. September 2025

Antwort von RiksFlytt Flyttfirma i Borås ( Flytthjälp )

Vi är glada över att du uppskattar vår hjälp! Vi försöker vara så behjälpliga vi kan men det blir alltid enklare när vi har så trevliga kunder som er!

Bästa flyttfirman jag haft

Bästa flyttfirman jag haft, toppklass! Proffsiga, kommunikativa och varsamma med grejerna. Sån frisk fläkt att uppleva genuin kundservice där det verkligen märks att de bryr sig.

28. September 2025

Antwort von RiksFlytt Flyttfirma i Borås ( Flytthjälp )

Wow, det är lika underbart för oss att få läsa sånna här fina omdömen av våra kunder! Tack för dina fina ord Sabina! Hojta till om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service och jätte billigt tack så…

Bra service och jätte billigt tack så mycket

28. September 2025

Antwort von RiksFlytt Flyttfirma i Borås ( Flytthjälp )

Tack för ditt omdöme Badou, vi försöker alltid hålla priserna nere och ge toppenservice till våra kunder!
MVH Mergim Murati

Kan starkt rekommendera

Kan starkt rekommendera, flytten var riktigt smidigt, snabbt och samtidigt en riktig bra service.
//Monika

25. März 2025

Antwort von RiksFlytt Flyttfirma i Borås ( Flytthjälp )

Tack så mycket för dina fina ord Monika! Dina rekommendationer betyder mycket för oss!

Utmärkt service

Mergim och hans team var helt fantastiska! Utmärkt kommunikation, valuta för pengarna, snabba, noggranna. Jag skulle definitivt rekommendera dem till alla.

13. Juli 2025

Antwort von RiksFlytt Flyttfirma i Borås ( Flytthjälp )

Tack för att ni anlitade oss Etienne! Det var verkligen superbra kommunikation mellan oss under flytten. Hoppas att ni trivs i Värnamo nu!

Mycket trevligt familjeföretag

Mycket trevligt familjeföretag! De är jätte flexibla, bokar in snabbt och gör jobbet otroligt bra. Bättre flyttfirma går nästan inte att hitta!

9. Juli 2025

Antwort von RiksFlytt Flyttfirma i Borås ( Flytthjälp )

Tack för att du anlitade oss Sofia! Vi försöker vara så behjälpliga vi kan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig och professionell flytt – mycket nöjd!

Jag anlitade RiksFlytt för min flytt från Linköping till Göteborg inklusive magasinering, och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Flytten gick smidigt från start till mål – allt hanterades effektivt och med stor omsorg. Personalen var punktliga, trevliga och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Jag rekommenderar varmt RiksFlytt till alla som letar efter en pålitlig och professionell flyttfirma!

8. Juli 2025

Antwort von RiksFlytt Flyttfirma i Borås ( Flytthjälp )

Tack så mycket för ditt fina omdöme Tilia! Dina ord ger oss motivation att fortsätta med vår arbete. Vi försökte vara så tillmötesgående och smidiga vi kunde och är glada över att du uppskattar det.
Med vänliga hälsningar Mergim Murati från Riksflytt

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr