Rikardo Salihi Planway Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde den bedste oplevelse hos Rikado! Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder, og resultatet blev endnu bedre, end jeg havde håbet på. Han lyttede virkelig til mine ønsker og gav gode r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som selv uddannet frisør og derfor godt kan være meget kritisk med ens hår, kan jeg absolut varmt anbefale Rikardo. Jeg har aldrig været gladere for mit hår, både ift. klipning og farvning. Meget dygt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rikardo er magiker! Efter nogen helt fantastiske og afslappende timer i Rikardos selskab føler jeg mig SÅ godt tilpas, og mit hår føles sundt og lækkert. Han lyttede på mine ønsker og bidragede m... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rikardo er virkelig en vidunderlig…

Rikardo er virkelig en vidunderlig dygtig frisør ! Han har lyttet til mine ønsker og er kommet med gode råd. Aldrig før har nogen frisør, taget sig så god tid og klippet mit hår med en sådan professionel og kærlig hånd. Jeg kan varmt anbefale ham videre og jeg kommer 100% igen. Ovenikøbet er Rikardo en meget opmærksom og imødekommende person, har sjældent grinet så meget under et frisør besøg. 🫶🏻⭐️✨🙌

8. Januar 2025

God oplevelse

God oplevelse, mega professionelt, bedste service og mega flot resultat. Anbefaler meget stærkt.

7. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en tid til min mand

Jeg bestilte en tid til min mand, som i dag blev klippet og fik sit skæg trimmet, og vi kunne ikke være mere imponerede! Rikardo er intet mindre end en mester i sit fag – han arbejder med en dedikation og perfektionisme, der virkelig skinner igennem. Min mand har aldrig haft så flot en frisure og et så velplejet skæg, som han gik derfra med. Det hele sidder snorlige, og resultatet er langt over vores forventninger! 😍

Jeg har allerede booket en tid til farve og klipning i næste uge og føler mig 100% tryg i Rikardos hænder. Hvis du leder efter en frisør, der brænder for sit håndværk og leverer absolut topklasse, kan jeg ikke anbefale ham nok! 👏🏼

3. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rikardo er manden der lytter til hvad…

Rikardo er manden der lytter til hvad du vil have, og kommer med råd og vejledning til lige præcis din hårtype og hoved figur! Rikardo lader dig ikke ud af stolen før det hele spiller - han er nøjagtig og går helt til detaljerne!
Ku’ jeg give mere end 5 stjerner, så havde han fået det!

6. Dezember 2024

Fantastisk frisør

Rikardo tog sig godt af min 12 årige datter i går. Hun fik den flotteste etage frisure! Hun følte sig som en prinsesse i stolen. Han var god til at vejlede hende og jeg omkring pleje af hår og havde masser af gode råd. Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der!

18. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Definitely the most professional…

Definitely the most professional hairstylist i have even been to, with the highest attention to details, and who considers even your smalles wishes and preferences. 👌🏽🙌🏽

10. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ricardo er virkelig Sønderborgs bedste…

Ricardo er virkelig Sønderborgs bedste frisør
Han lytter til ønsker og er virkelig god til at forklarer. Jeg er selv blevet klippet hos ham og efterfølgende har begge mine børn været der. Mine børn er også vilde med Ricco ❤️ glimmer og glitter til min datter og en rigtig smart fade klip til sønnike.
F A N T A S T I S K, intet mindre. Vi kommer igen og igen og igen

6. Dezember 2024

Rikardo er magiker

Rikardo er magiker!
Han lyttede på mine ønsker og bidragede med sin faglighed, som til slut gav et fantastisk resultat!
Mine allervarmeste anbefalinger til Sønderborgs bedste frisør.

10. Dezember 2024

Fantastisk frisør

Fantastisk frisør! Han lytter til de ønsker man har og opfylder til punkt og prikke!
Utrolig venlig mand og god kundeservice.
Kan klart anbefale.

5. Dezember 2024

BEDSTE FRISØR

Har aldrig været ved en frisør hvor jeg har været tilfreds. Her sagde han hvad der ville være godt og jeg elskede det. De bedste evner til at vurdere en hårstil og du vil elske det. Derudover er du garanteret god service, men ikke mindst et godt resultat!

1. November 2024

Bedste frisør

Hvis jeg skal klippes bliver jeg det altid hos Rikardo. Jeg er i trygge hænder og resultatet bliver altid bedre end jeg havde i hovedet. Jeg glæder mig altid til den oplevelse han giver og det kan jeg klart anbefale :)

23. November 2024

Fantastisk resultat

Har i dag været ved Rikardo, i hans nye salon, som i øvrigt er knald hamrende flot og lækker.
Jeg har været ude for en træls oplevelse med mit hår og var i stor krise. Rikardo smed alt hvad han havde i hænderne og trådte til på rekordtid, for at hjælpe.
Resultatet er blevet SÅ smukt og jeg er helt vild glad. Jeg kommer 100% igen og kan kun anbefale ham.
Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Han var meget grundig og det var tydeligt at han gjorde sig meget umage.
Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det.

21. November 2024

En fremragende frisør

En fremragende frisør!
Man føler sig altid i trygge hænder, når man får service hos Rikardo. Han kan varmt anbefales!

18. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr