Kun gode erfaringer med rigtigmad.dk. Særligt deres kødvarer er uovertrufne. Nogle vil mene at priserne er høje, men sammenlignet med et vacuumpakket produkt fra supermarkedets køledisk, er prisen dec... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Helt igennem smagsløst og kedeligt. Men sindssygt dyrt. Har smagt deres Tikki Madala og Butter chiken. Kunne lige så godt have drukket en kop vand. Deres bolognese er lige til at smide ud. Køb det ikk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været kunde hos RigtigMad.dk i mange år - både i tidligere og nuværende setup og har kun godt at sige om både produkter og service. Jeg køber primært kød/fisk, og jeg er glad for at købe dis... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Rigtigmad, et samlingspunkt for Danmarks bedste madvarer med fokus på gennemført håndværk, upåklagelig kvalitet, 100% naturlige produkter, produceret af mennesker vi kender og elsker. Vores samarbejde med små producenter bringer de bedste madvarer direkte hjem til dig. Vi er din venlige, lokale, bæredygtige, renere end ren mad-formidler. En sundere og simplere måde, at skabe et bedre fødevaresystem for dig, din familie og resten af Danmark. Kasper, Kristian & Thomas
Kontaktinformationen
Sleipnersvej 1, 4600, Køge, Dänemark
- +45 60 88 33 38
- kundeservice@rigtigmad.dk
- rigtigmad.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God samvittighed = RigtigMad
Fuldstændig fantastisk kvalitet, hele vejen igennem - godt og varieret udvalg på både kød/fjerkræ/fisk, og anvisning om tilberedning.
Fuld gennemsigtighed, så man kan handle med god samvittighed. Priserne er i orden, da kvaliteten er i top.
Præcis info om levering
Det er RigtigMad!

Topkvalitet
Jeg har slet ikke ord for, hvor begejstret jeg er! Tak for jer...

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, god smag og gode råvarer! Dog stadig en anelse for dyrt så spred budskabet og få flere til at købe RigtigMad! Dog må I gerne lade være med at købe al Iberico-gris, ddt skal jeg nok sørge for 😂

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. Jeg køber fra rigtigmad fordi de tilbyder animalske produkter af høj kvalitet. Økologisk og 100% græsfodret oksekød, og Islandsk laks uden sprøjtegift er i den grad de ting jeg værdsætter mest hos rigtigmad. Kunne godt savne lidt mere kød til studievenlige priser, men det er nok svært at opfylde.

Lækker kvalitet
Har købt forskellige vare hos Rigtig mad, rejer, laks, specielle kødudskæringer, spegepølser, færdig retter.
Alle vare af super kvalitet👍🏻

Lækre kvalitetsprodukter
Lækre kvalitetsprodukter, både kød og grønt. Hurtig og nem bestilling og levering. Færdigretterne, fiskefrikadellerne og blomkålspuré er mine favoritter, de gør det nemt at vælge sundt og økologisk mad på en travl dag.

Lækker smagsfuld mad
Vi har valgt, at have nemme dage med aftensmad, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi købt færdige frosne retter hos Rigtigmad.dk, som kokken Thomas Rode står bag.
Det er super smagfuldt, mørt og saftigt. Det koster lidt mere og vi skal selv lave ris, pasta mm til, men det ok og maden er alle pengene værd. Vi har i dag fået butterchicken og sidst fik vi lækker kraftig sauce Bolognese m. okse og chipotle.
De bedste anbefalinger herfra.

Rigtig nem og god mad
Rigtig nem og god mad. Bruger særligt færdigretterne. Det er så nemt et par gange om ugen at kunne hive en god ret ud af fryseren og kombinere den med en hurtig salat. Så har man smagfulde økologiske og sunde retter i høj kvalitet.
Lækre produkter, kan anbefales
Jeg har bestilt varer flere gange, dog ikke færdigretter, og er bestemt ikke blevet skuffet, altid god kvalitet og smag, måske lidt dyrere end fra supermarkedet, men vil hellere spise lidt mindre men bedre kvalitet kød, synes vi, leveringen fungerer også fint lige til døren
Jeg er fan!
Jeg er ikke skuffet og bliver en trofast kunde fremover.
Nem hjemmeside, hurtig og sikker levering og kvalitetsvarer.
Det er rigtig godt og også bedre end…
Det er rigtig godt og også bedre end rigtig godt. Man kan have højkvalitetsprodukter i fryseren, som man kan tage op og lave en god middag både i weekenden og i hverdagen. Også gode krydderier, kolonialvarer mv.
Henrykt, men ikke henrykt
Jeg ved ikke om jeg er den rette til anbefale siden, for jeg køber kun deres færdigmad og enkelt andre småting. Jeg køber det, for at have noget færdigmad i fryseren og som er en ok kvalitet. Altså færdiglavet og ikke junk. Jeg køber især de færdige kyllinge retter og de er ok, omend en smule kedeligt.
Og så kan jeg aldrig forstå, hvorfor der skal være så lidt sovs i, så man skal lede efter det. Og nu er det jo kun kødretten så man skal selv sætte kartofler eller hvad man vil til, og det er også ok. Men kødretten er altså kun lige nok til en alm. voksen. Har meget meget arbejde eller en voksen mand, er der nok ikke mad nok i den, altså, man jo vælge at koge flere grøntsager til. Så jeg er ikke sådan imponeret.
MEN jeg glad for at kunne købe dem, for det er et helt ok måltid til en dag, hvor man slet ikke orker lave mad. Og det er SÅ nemt <
udover færdigretterne køber jeg af og til en smule basis kød, MEN det økologiske kød er langt dyrere end det økologiske af samme slags, som jeg kan få ved brugsen.
Jeg er faktisk MEGET glad for at de findes, for det er en stor hjælp for os, men jeg synes bestemt det kan forbedres.
Lav evt. mad-pakkerne i 2 størrelser. Så de voksne mænd også kan blive mætte. Og hæld så dog lidt mere sovs i.
Man skal jo koge kartofler eller andet til, og det er der altså ikke sovs til. Der er lige nok til at der er sovs til kødet, men ikke til at der også er til grøntsager og kartofler.
Og så ville jeg ønske nogen farsretter KUN med oksefars - kødboller med kun oksefars fx.
Oksedeller er også godt.

Fantastisk mad
Fantastisk mad! Så dejligt at man kan få mad der både smager så godt og er økologisk og uden tilsætningsstoffer og hvor dyrevelfærden er i top. Og så er det ikke engang specielt dyrt.
ENDELIG fandt jeg kvalitetsvarer
ENDELIG fandt jeg kvalitetsvarer. Jeg vil aldrig mere lade mig friste af billigt supermarkedskød. Sikke en forskel, det her smager som i gamle dage, hvor alle dyr var økologiske og fik naturligt foder. HURRAAAA :-)
Fantastisk mad i topkvalitet
Varerne er helt i top. Og kvaliteten er simpelhen super. Man bliver faktisk afhængig af “Rigtigmad” du bliver ikke skuffet og faktisk spiser man mindre når kvaliteten er i top. Tak for jer🙏🏻
Høj kvalitet af råvarer
Jeg er vild med konceptet og det er en befrielse, at finde en leverandør der stiller krav til kvalitet, dyrevelfærd og sund fornuft, samtidig med, at det er til at betale for almindelige mennesker.
Her får du virkelig Value for Money. TAK!
Det fungerer fremragende og det er…
Det fungerer fremragende og det er rigtig dejlig mad. Både det færdige og det ferske.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.