Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Really happy with my new game! (Vice city for PSP) The delivery was also great. With companies like Retro Spil, the nostalgic gamers can always find and keep enjoying childhood videogames. 11/10

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en controller, den kom med det samme, altså ret hurtigt. Der bliver sat pris på den bestilling man foretager i butikken her, og der bliver svaret med det samme hvis man har spørgsmål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en kæmpe fornøjelse at handle hos dem de fik pakken mega hurtigt sendt og leverert det var en rigtig nice oplevelse at blive betjent af dem 😁😃

1. Geschäft für gebrauchte Spiele
  2. Spielefachgeschäft
  3. Sammelkartengeschäft
  4. Computerspieleladen

Vom Unternehmen geschrieben

Træd tilbage i tiden med vores retro spilbutik. Hos os finder du et bredt udvalg af gamle konsoller, spil og tilbehør, der vil vække minder fra din barndom.

Das haben sich andere Leute angesehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super butik med personlig følelse

27. April 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Jeg takker for de fine ord, du er altid velkommen tilbage en anden gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en kæmpe fornøjelse at handle…

22. April 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Tak for de fine ord, det betyder meget at du som kunde får en god oplevelse hos mig, håber at se dig igen en anden gang :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great service and good prices!

Retro Spilbutik was eager to help me order from the Netherlands. Great service and good prices! I will definitely consider buying from them again!

17. April 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Its a honor to help you in Netherlands here form Denmark, hope you enjoy your games hope to see you again :)

14. April 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Tak for din anmeldelse, :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt salg og god service

Solgte for nyligt noget spiludstyr, jeg ikke længere bruger. Det gik virkelig godt! Retro Spilbutik var hurtige til at svare, høflige og nemme at lave en aftale med! Vil absolut gøre det igen, så en stor anbefaling herfra 🙌

12. April 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Tak for dit skriv, er glad for din anbefalding og sætte pris på høfligeheden :)

Pakken var i fin stand

Pakken var i fin stand, virker fint. Og okay hurtig levering. Butikken kan klart anbefales!

4. April 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Tak for din anmeldelse, den betyder meget, er super glad for din feedback :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i alt en rigtig god handel

Alt i alt en rigtig god handel. Bestilte om aftenen og næste dag blev det sendt. Kan kun anbefale Retro Spilbutik.

18. Januar 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Tak for den postive feedback, det er værdsat.

Meget tilfreds

Hurtig tilbagemelding, generelt godt indtryk, klart anbefales.

6. Januar 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Tak for den postive feedback, det er værdsat.

Pakke

28. Dezember 2023

Antwort von Retro Spilbutik

Tak, vi er glade for at syndes om vores service :)

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig respons på mails og super fin og pålidelig handlen :)

3. Januar 2024

Antwort von Retro Spilbutik

Tak for din ros, det betyder meget for os og selv tak for hele forløbet :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har endnu ikke modtaget varen.

Jeg har endnu ikke modtaget den vare jeg har bestilt.

25. Dezember 2023

Hej Peter

Tak for din henvendelse. Vi forstår din frustration over ikke at have modtaget din ordre, som blev afgivet den 25. december. Det er vigtigt at nævne, at vi, som webshop, desværre ikke har kontrol over transportfirmaernes drift, især i ferieperioder som julen. Det er meget almindeligt, at de fleste virksomheder holder lukket mellem jul og nytår, hvilket kan påvirke leveringstiden.

Vi beklager ulejligheden dette har forårsaget. Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse i denne højtidsperiode.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os direkte via e-mail. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du får en positiv oplevelse med vores service.

Salg af brugte konsoller

Jeg solgte brugte konsoller til Retro spilbutik. Prisen var den bedste blandt flere bud - og det hele forløb uden problemer

11. Dezember 2023

Hej Kasper

Mange tak for de fine ord, vi forsøger altid at give en så fair pris som mulig, så er rigtig glad for du er tilfres med salget af dine konsoller og spil til os.

Rigtig godt nytår ønskes du her fra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service og hurtig levering

Hurtig service og hurtig levering, kvaliteten var perfekt så ikke sidste gang jeg bruger dem

10. Dezember 2023

Antwort von Retro Spilbutik

Tak for feedback, er rigtig glad for alt var som det skulle være :)

Rigtig god jul & godt nytår

Retro Spilbutik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr