Retroportalen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu haft købt af to omgange hos Retroportalen og vær gang har varerne været tip top, kan specielt godt lide at man gør sig den umage at smide lidt boblefolie ind i spilkassetten, så spillet i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra Retroportalen! For det første lavede jeg en bestilling, hvor jeg ønskede at tilkøbe endnu en vare inden afsendelse. De svarede super hurtigt, og leverede næsten lige så hurtigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at handle hos retroportalen. Fik varene efter 2 dage. Jeg havde bestilt 3 dvd film, og de var virkelig pakket fint ind, samt var dvd skiverne og dvdboxene som nye. Handler helt si... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk oplevelse! Helt igennem super duper oplevelse fra Retroportalen! Vare beskrevet ligesom den er og pakket fint og beskyttet. En venlig hilsen som tak for købet fulgte også med så kæmpe... Mehr ansehen

1. Spielefachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Retroportalen finder du alt, hvad retrohjertet begærer til alle aldersgrupper, indenfor konsolspil, bøger, musik, legetøj, tegneserier, PC gaming, trading card games, film og meget mere. Vi har en kæmpe passion for det nostalgiske, og det strækker sig over en bred vifte i fantasi og eventyr verdenen, og går op i, at tingene er i orden. Vores mål er at give dig den bedste mulige kundeoplevelse, hvor du kan føle dig tryg og velkommen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores varer og sikrer, at de lever op til vores høje standarder. Du kan være sikker på at finde autentiske produkter, der bringer minderne frem fra fortiden, men også helt nye produkter med rødder i retro verdenen. Så kig dig omkring, lad nostalgien strømme og find dine favoritter i vores retro univers. Vi glæder os til at betjene dig og gøre din shoppingoplevelse til noget helt særligt. De bedste retro hilsner. Lau / Retroportalen

Hervorragend

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

30. Januar 2025

Hej Patrick!

Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at anmelde din shoppingoplevelse hos os.

Tak for dine 5 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering hos retroportalen

Super god service og hurtig levering

3. Februar 2025

Hej Marie,

Tak for dine 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste service, og sætter stor pris på, at du vil bruge din tid på at anmelde din shoppingoplevelse. TAK 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskuelige hjemmeside. Hurtig levering.

Overskuelige hjemmeside.
Mange gode ældre spil.

Jeg manglede et ps4 spil - Ghost Recon Wildlands. Og det kom og lignede et sprit nyt spil. Bonus.

Ellers gik det hele som håbet. Jeg bestilte og kunne hente spillet efter 36 timer, husker jeg det som.
Jeg kommer tilbage for at handle en anden god gang, det er sikkert.
Anbefaling herfra.

30. Januar 2025

Hej Viktor !

Tak for dine 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er meget glade for, at du giver dig tid til at anmelde din shoppingoplevelse, det betyder meget for os 🙏🏼

Vi ser meget frem til at betjene dig næste gang 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, og alt spiller bare.

29. Januar 2025

Hej Stephan,

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god shoppingoplevelse hos os. Det går vi rigtig meget op i, at alt spiller - intet mindre er godt nok i vores optik😊

Vi ser frem til at måtte betjene dig igen, og ønsker dig en fantastisk weekend.

Tusind tak for dine 5 stjerner💜

God og hurtig service

God og hurtig service - altid med en personlig hilsen 🙂

27. Januar 2025

Hej Bjarne,

Vi er utrolig glade for at læse din anmeldelse!

Hver evig eneste kunde betyder meget for os, og derfor skriver vi en lille hilsen til alle💜

Tusind tak for dine fem stjerner😊

Ønsker dig en fantastisk weekend!

Imponerende hurtig levering

Imponerende hurtig levering. Varer som beskrevet og forsvarligt pakket fuld plade herfra

1. Februar 2025

Hej Casper,

Mange tak for dine 5 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Så fedt at hører, at vi levede op til dine forventninger ! 🙏🏼

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste shoppingoplevelse hos os 💜

De bedste hilsner Henriette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser, handler her gerne igen :)

31. Januar 2025

Hej Andreas,

Virkelig fedt at høre!💜 Vi vil se meget frem til at få lov, til at betjene dig igen😊

Mange tak for dine 5 stjerner!

Hurtig og effektiv

21. Januar 2025

Hej Ulla,

Mange tak fordi du havde lyst til at bedømme din shoppingoplevelse hos os:)

Vi er så super glade for, at du er fuldt ud tilfreds som kunde💜

Tusind tak for dine 5 stjerner!

Du ønskes en fantastisk weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og godt pris på boge og…

Super hurtig og godt pris på boge og tegneserie

13. Januar 2025

Hej Jens,

Tusinde tak for dine 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dejligt at hører du er tilfreds, vi gør altid vores bedste for, at få sendt ordre hurtigt afsted. 🚚📦

Rigtig god læselyst 💜

De Aller bedste hilsner Henriette

Ordentlige produkter og priser

Ordentlige produkter og priser

20. Januar 2025

Hej Bo,

Tak for dine 5 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Dejligt at hører du er tilfreds med dit køb hos os 👌🏼

Vi glæder os allerede til at kunne betjene dig en anden gang 💜

De Aller bedste hilsner Henriette

Super hurtig server

Super hurtig service, og en lille sød hilsen vedlagt pakken. (Slikpose, og en håndskrevet hilsen)

Klart en anbefaling herfra.

👍👍👍

15. Januar 2025

Hej Nicki,

Det er bare så værdsat, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse om os. Vi er så stolte over din anbefaling, og super glade for at du har haft en god shoppingoplevelse.

Tusind tak for dine 5 stjerner!💜

Vi ser meget frem til at betjene dig igen😊

Super god service

Super god service, og top iorden spil/disc kvalitet… helt som nye 👍

7. Januar 2025

Hej Jørgen,

Super værdsat og meget taknemmelig for din anmeldelse!

Tusind tak for dine 5 stjerner! Det betyder alt for os, at vores kunder har været glade og tilfredse med deres køb💜

Vi ser frem at betjene dig igen😊

Min første handel hos Retroportalen

Min første handel hos Retroportalen, men absolut ikke sidste gang. Hurtig og meget venlig service, kan varmt anbefales.

9. Januar 2025

Hej Jan,

Vi er utrolig stolte over din flotte anbefaling!

Så glade for at du føler, at du har fået en god service hos os💜 Det bestræber vi os virkelig på overfor alle vores kunder🙏🏼

Vi ser meget frem til at måtte betjene dig igen😊

Tusind tak for dine 5 stjerner!

Du ønskes en fantastisk weekend.

Retroportalen over alle

Elsker simpelthen at handle hos Retroportalen.
Samlingen i dag blev lige to PS2 spil, tre PS3 spil og en Blu-ray film rigere. Har handlet masser af gange med Lau privat, og efterhånden en del gange med Retroportalen. Alt spiller som det skal.

Mvh Martin

7. Januar 2025

Wauw Martin!

Vi kan også kun sige, at vi elsker at handle med dig💜😊

Vi bestræber os på at gøre os rigtig umage hos hver evig eneste kunde, så din ros betyder virkelig meget os!

Tak Martin! - Og ikke mindst tak for dine 5 stjerner🙏🏼🎮

Vi ønsker dig en fantastisk dag.

Super flotte ps2 diske

Super flotte ps2 diske. Pakket meget sikkert ind, både uden på og inden i kasetten.
Og super hurtigt leveret 😊

27. Dezember 2024

Hej Mette,

Hvor er vi vanvittig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse! Det er det eneste der betyder noget for os, at vores kunder er glade, og føler at de har haft en god oplevelse hver gang de handler hos os😊

Af hjertet tak for dine 5 stjerner💜

Vi glæder os super meget til at få lov til at betjene dig igen🎮

Hav en fantastisk weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var dejligt hurtige til at sende og levere. Fed butik med stort inventar

Hej Arthur,

Af hjertet tak for din 5 stjerner💜🙏🏼

At du syntes vores butik er fed med stort inventar, er vi virkelig glade for at høre! Vi bestræber os rigtig meget på, at have et bredt udvalg af både brugte samt nye varer med rødder i retro. Vores sortiment vil derfor også vokse en del, så hold endelig øje med vores nyheder, og så glæder vi os helt vildt til at måtte betjene dig igen😊

Godt nytår!

Hurtigt og effektivt.

Hurtig ekspedition. Produkterne som lovet. Kan anbefales!

Hej René,

Kæmpe glæde hos os for dine 5 stjerner!

Tusind tak💜

Vi bestræber os virkelig på, at tilfredsstille alle vores kunder, så fedt med din anbefaling🙏🏼

Rigtig godt nytår! Vi håber at få lov til at betjene dig i 2025😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God levering godt

God levering godt. God jul.

Hej,

Tusind tak for dine 4 stjerner💜Vi er super glade for at høre, at du har haft en god shoppingoplevelse hos os.

Vi ønsker også dig en rigtig glædelig jul.

Kvalitet fin

De tegneserier jeg modtog var pakket pænt og forsvarligt ind og kvalitet som forventet.
Hurtig levering.

11. Dezember 2024

Hej Louise,

Kæmpe stort tak for din anmeldelse og 5 stjerner! Det betyder super meget for os, og vi værdsætter virkelig din feedback.

Vi glæder os meget til, at få lov til at betjene dig igen ude i fremtiden💜

Rigtig glædelig jul.

Godt sted at handle..

5. Dezember 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse😊

Vi er stolte over, at du har haft en god oplevelse hos os - Tusind tak for dine 5 stjerner💜

Vi ønsker dig en fantastisk aften.

Retroportalen.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr