"Nogen skal jo have det."
Vi var et selskab på fem voksne, hvoraf to af dem er kommet på Restaurant Jacobsen gennem mange år og har haft mange hyggelige timer. Desværre blev det ikke så hyggeligt i fredags, hvor der ellers skulle fejres 80 års fødselsdag.
To havde bestilt entrecote og da den ene af dem blot var en afskæring/puds, som aldrig skulle have været serveret for en gæst, valgte vi at sige det til tjeneren og bad om en ny. Tjeneren gik ud for at konferere med kokken og kom derefter tilbage og meddelte, at de undtagelsesvist, fordi et var en fødselsdag, ville ombytte bøffen. Vi gjorde opmærksom på, at den del af kødet ikke skal serveres for betalende gæster, og til det var svaret: "Vi kan jo ikke bare smide det ud. Nogen skal jo have det."
Vi var målløse. Troede nærmest der var tale om skjult kamera, men desværre.
Retten blev ombyttet, der gik dog et kvarters tid, så vi andre var til sidst nødt til at gå i gang med at spise, så vores mad ikke blev helt kold.
Det blev samlet set en ret trist oplevelse, for når man som kunde vælger at reklamere på stedet, regner man ikke med så useriøs håndtering. Stemningen fra tjeneren var efterfølgende kølig og ingen kom og spurgte om vi ønskede kaffe eller dessert.
Situationen kunne have været håndteret på en måde, så denne anmeldelse havde været vendt til en positiv i stedet for denne negative. Men vi kommer næppe til at besøge denne restaurant igen. Det lader vi turisterne om, som nok alligevel også kun kommer én gang, men som ikke ved, hvad man normalt ville kunne forvente af kvalitet på en dansk restaurant.
5. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung