Kæmpe anbefaling til Restart Massage
Kæmpe anbefaling til Restart Massage.
Kommer helt sikkert tilbage igen.
Velkommen til Restart Massage Vi specialiserer os i fysiurgisk- og sportsmassage. Vores mission er, at forbedre dit velvære og optimere din præstation gennem en målrettet og samarbejdende tilgang. Føler du, at du ikke får en effektiv massage? Hos os er det vigtigt, at du får den rette behandling. Vi tilpasser vores teknikker, så vi rammer det perfekte tryk og berøring, alt imens vi mærker efter, hvor du er spændt op. Med en intuitiv og holistisk tilgang arbejder vi sammen med dig om at løse dine specifikke problematikker, hvilket sikrer en effektiv og helhedsorienteret behandling. Vi tror på, at det er vigtigt at se hele kroppen som en enhed. I dagens Danmark har vi brug for behandlere, der har en holistisk og human tilgang til kroppens problemer. Hos Restart Massage skaber vi resultater sammen, kom og få en restart med din krop allerede idag.
Frederikssundsvej 168, 2700, København, Dänemark
Kæmpe anbefaling til Restart Massage.
Kommer helt sikkert tilbage igen.
Gautam er en virkelig kompetent og professionel massør. Jeg kunne tydeligt mærke forskel før og efter behandlingen både fysisk og mentalt. Han arbejder i dybden, bruger de nødvendige kræfter og tilpasser massagen efter dine specifikke behov, hvilket gør behandlingen både målrettet og effektiv. Jeg kan varmt anbefale ham.
Restart Massages massør GT kommer i mit firma gennem en en firmaaftale.
Og jeg må bare sige at jeg er stor fan af hvad han kan udrette. På 4 behandlinger har jeg fået en fuld mobilitet tilbage og er nu næsten smertefri efter at have gået alt for længe med en skade.
GT er utrolig tillidsskabende og god til at forklare hvad han gør - og det er bare noget der virker.
Jeg vil virkelig anbefale Restart massage. Det er nemt at komme til. Parkering lige ud foran. Massagen er virkelig god. Man får alt forklaret under behandlingen. Så man ved hvorfor der trykkes, hvor der gør. Smertemæssigt går han lige til grænsen. Han er vanvittigt dygtig, jeg havde konstant hovedpine, den fik han væk. Tag derhen og prøv det af 💪
Gik med mange smerter i nakke, skulder og arm. En veninde, der netop havde været hos Restart Masage, foreslog, at jeg bookede tid hos Oliver. Og heldigvis tog jeg chancen. Har nu fået to behandlinger, og jeg har større bevægelighed i skulder og arm, end jeg har haft i flere år, og smerterne er væsentligt reduceret. Klar anbefaling herfra.
Jeg tog en chance.
Forholdsvis ny massør i Brønshøj. Ukendt. Åh tør man.
Jeg turde… bestilte tid og fik en fantastisk oplevelse.
Olivers teknik er uovertruffen, og man mærker straks hans professionelle tilgang.
Jeg mærkede en mærkbar forskel efter min første session, og jeg ser frem til de kommende behandlinger.
Oliver har virkelig formået at skabe en behagelig og afslappende atmosfære, hvor man føler sig velkommen og godt tilpas. En sand perle i Brønshøj, og jeg kan kun opfordre andre til at tage samme chance og opleve det selv.
Kæmpe anbefaling! Oliver er fantastisk til at lytte til problemstillingen, og fokusere på at løse roden af problemet.
Undervejs bliver der fulgt op på hvordan trykket er, samt fortalt hvordan muskulaturen hænger sammen, og hvorfor man døjer med de smerter man har. Der kommer også løbende anbefalinger, til hvordan man kan minimere spændingerne i hverdagen.
Oliver gav mig en grundig dyb massage af min forstrukne skulder og nakke. Det var smerte fuldt men han var dygtig til at hjælpe mig igennem og i sidste ende fik han løsnet helt op så jeg ikke længere har ondt.
Oliver er en super kompetent massør. Jeg er kommet hos ham to gange, hvor han har formået at komme i dybden begge gange og fået masseret stort set alle mine spændinger væk. Kan varmt anbefale ham hvis man ønsker en massør der virkelig kan tage fat!
I’ve been to visit Oliver a few times and I’ve been extremely pleased with the service he has, and continues to give me. He is very thoughtful in explaining the massage process and the muscles he is working on. I go monthly and the massage has really helped to improve my running
Har brugt Oliver som fast massør i et års tid, og han er med længder den bedste til at komme ryg - og nakkespændinger til livs. Han har en rigtig god forståelse for, hvad der gør massage til en god oplevelse, forstået på den måde, at han både får klienten til at slappe af og er dygtig til udredning af knudepunkterne i kroppen.
Kan varmt anbefale Restart Massage til både første gangs og erfarne massagegængere.
Hjemvendt fra første - men absolut ikke sidste - besøg ved Oliver. Dybdegående massage, hvor der virkelig bliver arbejdet der hvor der er ‘udfordringer’ - så det handler ikke om at komme omkring hele kroppen, men at komme omkring de steder, der reelt skaber smerter, ubehag eller en mere opspændt krop. Vi skal 100% forsætte arbejdet i det nye år!
Jeg synes det er svært at finde massører, der tager fat. Det er ikke en mangelvare her.
Jeg havde fornøjelsen af at få en dybdegående massage hos Oliver, og jeg må sige, at oplevelsen oversteg alle mine forventninger. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt med en varm og imødekommende atmosfære, der straks fik mig til at slappe af.
Oliver er utrolig kompetent og professionel. Han tog sig tid til at spørge ind til mine specifikke behov og problemområder, hvilket gav mig en følelse af, at jeg var i meget trygge hænder. Selve massagen var intet mindre end fantastisk. Med præcise og målrettede bevægelser formåede Oliver at løsne spændinger, jeg ikke engang var klar over, jeg havde. Hans teknik var både effektiv og behagelig, og han formåede at ramme den perfekte balance mellem dybde og afslapning.
Det, der virkelig skiller Oliver ud, er hans empati og evne til at skabe en tryg og afslappende oplevelse. Han er ikke bare dygtig til sit håndværk, men også en utrolig venlig og opmærksom person, der virkelig brænder for at hjælpe sine klienter.
Jeg gik derfra med en følelse af lethed og velvære, som jeg ikke har oplevet længe. Jeg kan varmt anbefale Oliver til alle, der leder efter en kompetent massør, der virkelig lytter og tilpasser behandlingen til dine behov. Jeg glæder mig allerede til næste besøg! 🌿
Oliver is just great. Finally a massage that actually helped me to get better with only few sessions. If you are struggling with some pain I strongly recommend to pay him a visit. He really cares and tries to get to the problem. 5 big stars!
Oliver har netop startet Restart Massage og jeg har fået 6 behandlinger i andet regi, men kommer helt sikkert til at følge ham i nye omgivelser. Ser frem til min første tid i Brønshøj og kan anbefale Oliver til alle, der ønsker en Fysiurgisk massage, der løsner i dybden og har langtids effekt på muskelspændinger
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.