Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, väntar fortfarande på en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De här stället sk... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Reservdelar24
Beställde delar tog flera veckor innan det kom. När det sen kom passade inte delarna.
Rekommenderar verkligen inte detta företag.

Antwort von Reservdelar24
I filed an order 27th of November, after 6 days I got a mail saying the handling time would be slightly longer, I have sent message to Reservdelar24 with out any response and my order have been marked as waiting for pickup for two weeks now (today it is 19th of december).
Now I got the items, it took 1month and 1day from the day I ordered, be aware!

Antwort von Reservdelar24
Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet att välja expressleverans. Ganska prisvärt men väldigt smidigt, även för mig som inte gillar att smutsa ner mig.

Antwort von Reservdelar24
Beställde ett spegelglas till en V70. Jag har fått delen men den passar inte min bil, .. jag hittar ingen sida hur man ska returnera spegeln.
Mvh Petri

Antwort von Reservdelar24
Ja, vad skall man säga. Reservdelar24/Autodoc ! gav dem en chans till. Fel igen. Fick endast EN bromsskiva av 2 beställda. På min order som ligger kvar står det klart och tydligt under ANTAL 2. Nu börjar proceduren med att skicka div bildbevis på allt man fått, lådor, etiketter, produkter etc. De gör det så obekvämt och djävligt som de bara kan att åtgärda deras fel ! Detta är katastrof ! Håll er borta från Reservdelar24/Autodoc ! Gör er själva den tjänsten att slippa hålla på strula !

Antwort von Reservdelar24
Beställde delar för ca 1800kr och betala med Paypal. Får sen mail att delar kommer från autodoc i Tyskland dit payal sänt pengarna . Reservdelar24 tycks bara vara en svensk front. Får sen mail från Autoodc att jag ska ha betalt 1800EURO! Men att det fattas 3500EURO ! Högre pris då de inte hade delen och skulle beställa från annan firma. Efter telefonsamtal får jag supersnabb refund på 30min.

Antwort von Reservdelar24
Har fungerat mycket bra ett 30 tal gånger jag beställt, bra urval på delar.
Senaste beställningen saknades 10 st hylsor för totalt 100 SEK, jag skickade ett mail till Reservdelar24 med text och foto.
Massa frågor och krav, foto på emballaget, artiklar etc, etc.
Ett bra och seriöst löser sina fel smidigt.
Mycket besviken kund.

Antwort von Reservdelar24
Det tog 10dagar innan min order plockades.
Skickade beställningen 20 okt och den plockades 30 okt. Har fortfarande inte fått delarna. Helt oacceptabelt. Går lika fort med båt från Kina

Antwort von Reservdelar24
Vips så hade jag en bekräftelse från Auto Doc?
Med Sändningsnummer mm, men inte skickad!
Men på Polska, så nu ger jag det ännu någon dag!
Jag undrar var är mina grejer är?
Har mailat inga svar är jag blåst på pengarna?
Blev jag grundlurad av att jag beställde av Reservdelar 24 alltså av er? när jag trodde att jag beställde av bildelar online 24.se
Där gick det på ett par dagar när jag beställde sist med full information

Antwort von Reservdelar24
Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårbarhet på transport eller annan info om existens!
Ps ser i flödet att jag inte är ensam med mail problem till er!

Antwort von Reservdelar24
Lång leverans tid. Svåra att få kontakt med.

Antwort von Reservdelar24
Har beställt delar till 2 olika bilar... allt klaffade, även retur av skrymmande gods som pantdel.

Antwort von Reservdelar24
Ska inte beställa någon mer gång här.
Man går in och skriver reg nr och allt och dom kräver och får fel saker........Vem orkar att returnera?!
Kostar massa pengar och massa strul!.
Lägg ner eller fixa så vi kunder känner oss trygga!!!

Antwort von Reservdelar24
Grymt snabb leverans & hög kvalitet...
Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt...
Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford.
Samma Tyska fabrikat/tillverkare som välkända Mek***men säljer, men dryga 50% lägre pris.
Återkoppling direkt efter köpet med tracking-nummer
Återkommer mer än gärna.
A.P

Antwort von Reservdelar24
I ordered (32695941) brake rotors and pads and on website they said pads with clips are available. I got order not at my door but far away at StoraCoop and i installed it and then wrote to customer service about missing clips. They said send pics for box and everything otherwise we will not help you after installing what i would do with boxes and stuff. Very poor service as well as worst customer service ever. I would highly recommend not to buy from here.

Antwort von Reservdelar24
Bra och snabb leverans, passade perfekt!

Antwort von Reservdelar24
Plockat varorna för beställningen i en halv vecka nu.. Om lagersaldot är slut så bör det informeras till kund!
Verkar gå snabbare för mina beställningar från Tyskland, märkligt och tråkigt nog :(

Antwort von Reservdelar24
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.