Reservdelar24 Bewertungen 288

TrustScore 4 von 5

3.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårb... Mehr ansehen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

288 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beställde däckventiler tpms till min…

Beställde däckventiler tpms till min bil enligt bilmodell för 1300kr det visar sig att de ej funkar har nu mailat in minst 10 olkia dokument på min bil till dem under 2månader utan att bli ersatt defekt produkt. Fick ersättning på produkt efter att avd chef kontaktade mig efter klagomål.

28. September 2023

Hej Muro,
Vi beklagar verkligen besväret. En quality control manager kommer och kontakta dig inom kort för att hjälpa dig med processen. Vänliga hälsningar, Reservdelar24-teamet

VARNING för detta företag

Sammanfattning: dyr och dålig frakt, fel produkt skickades, kundtjänst gör allt de kan för att slippa returärenden.

Köpte ett bromsljus till min VW Caravelle - billigare än svenska butiker, men med frakt blev det exakt samma pris, visade det sig. Den "snabba frakten" var inte så snabb eftersom det var UPS som var leverantör.
Jag hade beställt ett VÄNSTER bromsljus, fick ett HÖGER i paketet. Detta handlade alltså inte om ångerrätt, utan om reklamationsrätt (som är lagstadgat inom EU). När jag påpekade detta tog det 3 - 4 mejl till kundtjänst som svarade förvirrat, ibland på svenska, ibland på engelska, att deras tekniker minsann ansåg att bromsljuset var till vänster sida. Vilket jag kunde motbevisa med en bild på produkten.
Till slut fick jag ett returärende, men kundtjänst var noga med att påpeka att "produkten passar din bil". Ja, det gör den, men jag har ingen användning av ett HÖGER bromsljus eftersom det är VÄNSTER bromsljus som ska bytas! Suck. Nu måste jag själv lägga ut ytterligare ca 100 kr på förpackning + returporto för att - kanske - få mina pengar tillbaka. Uselt!

EDIT: nu när jag skrivit detta inlägg, har Reservdelar24 hört av sig och hävdar att jag inte har rätt att returnera varan eftersom ångertiden på 14 dagar har gått ut.
Det verkar som att de inte har så bra koll på EU:s konsumentlagstiftning - enligt den har jag två års reklamationsrätt om varan som skickades inte överensstämmer med vad som beställdes. Nu blir det Allmänna Reklamationsnämnden nästa.

25. August 2023

Antwort von Reservdelar24

Hej Mårten, Vi beklagar besväret. En quality control manager ska titta på din beställning och försöka hitta en lämplig lösning. Vänlig hälsningar Reservdelar24 teamet.

Snabbt Snabbt Snabbt

7. August 2023

Hej Simon,
Tack för din feedback! Vi är mycket glada över att vi kunde överraska och nöja dig!
Bildelaronline24-teamet.

Antwort von Reservdelar24

Tack för dina vänliga ord.
Vi kommer att fortsätta att glädja dig med kvalitetsservice.

Reservdelar24-teamet.

Slöseri med tid

Jag beställde denna artikeln (57087) + 57172 (bakaxel) till min V40 D2 1.6 2013, eftersom det står att de ska passa min bil. Men för att säkerställa så bad jag personalen att dubbelkolla om delarna verkligen passar min bils bromsokar, de sa nej och föreslog andra artiklar varav framaxelns förslag inte ens fanns i lager.

Efter att ha bett dem ersätta bakaxelns artikel med den som de har föreslagit + att få ett nytt förslag på ett annat alternativ för framaxeln som de faktiskt har i lager, så skickar de istället förslag på bromsokar vilket jag vänligt förtydligar för dem att jag inte behöver då jag letar efter renoveringssatser FÖR bromsokarna. Då skickar de samma artikel som inte fanns i lagret IGEN.

När jag till slut får nog och frågar vad det är som de inte förstår i min förfrågan och upprepar mig för en sista gång - då får jag ett mejl om att de har bekräftat och skickat ut just de varorna som de sa inte passar min bil.

0/5 stjärnor skulle jag ge er om det vore möjligt - för hur ni bemöter en kund som beställer från er för första gången, och nu även för sista gången.

Tack för att ni har slösat min tid som jag egentligen skulle lägga på att reparera min bil inför besiktningen, vilket jag nu blir sen med tack vare er och er värdelösa kundservice.

24. Juli 2023

Hi Arman!
We are sorry to know that you were not satisfied with our service.
Please get back to us at trust@reservdelar24.se. Our Quality control manager will handle the case and help you with a solution.
If you have any questions, feel free to ask.
Reservdelar24 team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har försökt returnera en sak i över en…

Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, väntar fortfarande på en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De här stället skulle jag aldrig handla ifrån igen tyvärr.de har frågat om reg nr och vin nummer 2 gånger men inte fått svar på det. Edit kort efter detta fick jag en retursedel synd att man ska behöva lämna dåligt omdöme för att det ska ske.
Fick min retur till slut samt kompensation

11. Juni 2023

Antwort von Reservdelar24

Hej, Vi beklagar besväret. En quality control manager kommer och kontakta dig inom kort för att undersöka din beställning. Vänliga hälsningar, AUTODOC teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det fungerar klockrent med…

Det fungerar klockrent med beställningar från Reservdelar24. De kommer efter 1 vecka rätt delar och bra kvalitet.

8. Mai 2023

Hej Rolf!
Reservdelar24-teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har uppdaterats efter vidare upplevelse

Kan uppdateras beroende på hur de hanterar ärendet

Beställde en del för typ en vecka sen, den kom fram. Det var en bakre vindrutetorkarm. Men delen som kom var trasig. Den går inte att fästa på bilen utan det är samma fel som den som satt på bilen som hänger som en död fisk på lina. Alltså rätt ner. Så den går inte att fästa på bilen.

Detta noterades inte innan vi tog öppnade och kollade varan så nu håller jag på ett reklamationsärende, skickade med bilder men de kräver ännu fler bilder plus bilder på lådan (skrev i reklamationen att lådan var oskadd, det är dock så att all packning i den låg ovanpå varan så den låg oskyddad mot lådans botten när jag hämtade den).

De vill även ha Chassi/VIN numret på bilen för reklamationen av varan....

Så jag får pilla med detta när jag har tid senare ikväll.

----

uppdatering till svar:
Jag har inte hunnit med att kolla upp chassinr så jag kommer antagligen göra det ikväll eller till helgen så att det drar ut lite på tiden är mitt fel och inte erat. Men då vet jag varför ni ville ha det som kändes som en onödig och dryg uppgift att dra fram.
Jag har redan kontakt med kundservice och kommer uppdatera mitt omdöme allt eftersom ärendet fortlöper för en ärlig upplevelse av detta. Detta har gjorts tidigare men jag kan ändra till 3 stjärnor eftersom jag har kontakt med er och vi får se hur ärendet fortlöper, så blir det ett mer limboomdöme för stunden och det blir plus eller minus utefter hur fortlöpande kontakt och hantering av ärendet blir.

---

uppdatering, snabba att svara när jag väl skickade in den reklamationsinfon de ville ha och fick erbjudande om pengar eller ny vara, så håller tummarna att ersättningsvaran är hel. Har höjt betyget efter hur ärendet har fortskridit och blir 5 stjärnor om varan kommer inom 2 veckor (i och med påsk) och är hel vid ankomst. Så vi slipper denna karusellen igen.

---
uppdatering, ersättningsvara skickad, behöver inte skicka tillbaka den trasiga varan, blir fem stjärnor om denna kommer fram i ett stycke håller den annars på 3 eller 4 pga packningen. Återkommer med slutgiltigt omdöme när varan kommit fram.

---

lite sen uppdatering men vi har fått uppdateringsvaran som var hel, inga problem. Började dåligt men allt slutade väl för mig som konsument i slutet trots trasig vara första rundan. Har inget problem med företaget efter hur de hanterade ärendet.

28. März 2023

Hej Martina,
Tack för din feedback. När det gäller reklamationsärende så är det viktigt att vi får veta om det är en produktionsskada eller transport skada. Därav förfrågar vi att skicka bilder och beskrivning på skadan. Chassis numret är nödvändigt för att kontrollera att varan passar ditt fordon så att vi inte skickar fel/en vara som inte passar när vi skickar ut en ny. Vänligen kontakta oss på trust@reservdelar24.com om du behöver mer hjälp i ärendet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försöker returnera en defekt artikel

Försöker returnera en defekt artikel. Företaget hänvisar till ”regler och villkor” men inte var i villkoren eller varför. Det mest oseriösa jag varit med om.

20. Dezember 2022

Hello Isak,
Sorry, you're not happy with our service.
Please be informed that our quality control manager will look into the issue that occurred and get back to you in the shortest term.
Best Regards,
Reservdelar24 Team.

Helt Ok

Samma företag som Autodoc.
Har beställt från båda och det har fungerat bra, blev en dubbelbeställn men de löste detta o retur utan kostnad för mig. Finns svensk support att tillgå men tar lite tid o engagemang.
Man sparar stora summor och de olika aktörerna kompletterar varandra med priser o lagerhålln, men ska ha i åtanke att beställa delar på nätet från utlandet är inte helt lätt oavsett företag och krävs en hel del eget arbete och research !

12. Oktober 2022

Hej, Tony!
Vi är jätteglada att samarbetet med oss ​​har orsakat dig positiva känslor.
Våra specialister är alltid redo att ge professionell rådgivning.
Kontakta oss igen om det behövs.
Reservdelar24-teamet

Bra kvalitet och snabb leverans

Bra kvalitet och snabb leverans
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

3. Oktober 2022

Hej, Bruno!
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om vårt företag.
Ha en bra dag!
Reservdelar24-Teamet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inga reservdelar men har betalat

Fick inga reservdelar men dom tog betalt. Lyckades efter ett par dagar få svar på mail att det var tekniskt problem. Dom erbjöd fem procent rabatt. Hittar inget telefonnummer till dom och svarstid på mail är 1-2 dagar. Är otroligt besviken liknar bedrägeri. Ytterligare en dag utan svar från detta bolag. Efter fyra dagar svarar dom att min beställning är under behandling och kommer att lämna lagret snart. Fyra dar för att svara på ett mail. Och nu har jag väntat över fem veckor på delarna

20. August 2022

Dear Customer,
We are sorry for any inconvenience caused.
Our quality control team will contact you in shortest terms in order to specify the issue occurred and provide you with help.
Reservdelar24 Team

Bra hemsida

Bra hemsida. Snabb leverans.👍

18. August 2022

Hi Jan-Olof!

Thank you for taking the time to leave a review of our company.

Have a nice day!

Reservdelar24 Team.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr