Duidelijke en makkelijke website. Super goedkoop en snelle levering. Ik heb twee naaipatronen laten drukken op A0 papier en het was binnen 2 dagen geleverd. Erg blij mee!
De bestelling ging gemakkelijk en ik had de documenten gauw in huis. Ideaal voor naaipatronen in A0! Zat een foutje in de bestelling, en dat werd gelijk opgelost, niet eerst zoeken naar een kla... Mehr ansehen
Zeer behulpzaam! Wat een service, de 2 keer 30 prints op A1 maat waren besteld voor een internationale future ready workshop in Ijsland. Vrijdag werd er heen gevlogen en zou de bestelling bezorgd w... Mehr ansehen
Ik ben al jaren fan van Repro vd Kamp! Ze zijn vriendelijk en denken mee, en leveren super kwaliteit. Ik kwam laatst mijn (voorafbetaalde) prints ophalen om sluitingstijd, en hoewel het team het licht... Mehr ansehen
- Digitaldruck-Service
- Copyshop
- Digitaldruckerei
- Fotodruck-Service
- Druck- und Schildergeschäft
- Druckereibetrieb
Vom Unternehmen geschrieben
Al meer dan vijf jaar zijn wij markleider in plotservice in Nederland. Dat zorgt ervoor dat we alle expertise en ervaring in huis hebben om jouw werk naar wens te produceren en snel af te leveren. Of je nu een naaipatroon of technische tekening wilt afdrukken, in groot of kleinformaat en in kleur of zwart-wit, wij zorgen dat jouw plottekening perfect wordt afgeleverd.
Wegastraat 40, 2516 AP, Den Haag, Niederlande
- 0703476464
- service@repro.nl
- repro-plotservice.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfect afgedrukt, snel geleverd!l
Mooi perfect afgedrukte patronen, super snel geleverd,netjes opgevouwen verstuurd.
Wederom weer alles prima geplot en de…
Wederom weer alles prima geplot en de volgende dag al in huis!
Snel en betaalbaar
Snelle service voor een betaalbare prijs. Snelle correctie waar het fout gaat. Makkelijke communicatie
Naaipatronen laten afdrukken.
Naaipatronen laten afdrukkenn Was gemakkelijk om te doen en goede uitleg hoe je het wil hebben.
Geen moeite gehad om mijn bestelling in orde te maken
Snelle service en snelle levering
Snelle service en snelle levering: mooie kopieën.
Snelle service, prima kwaliteit
Altijd zeer tevreden over de kwaliteit…
Altijd zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde afdrukken en de snelle levering
Snel en van goede kwaliteit
Nu voor de 2e keer laten printen. prima kwaliteit en fijn snel geleverd. Helaas was een dubbelzijdig rapport enkelzijdig geprint. Het is na melden onmiddellijk opgelost door Repro en ik krijg snel de juiste versie toegestuurd.
Repro Plotservice did an excellent job…
Repro Plotservice did an excellent job in printing my poster (A0) in a very short time. The print quality was excellent, and I received the product within two days of uploading the file to their system. Additionally, their website interface was also very convenient. I definitely recommend their services.
Gelukkig gekregen wat ik wilde vond het…
Gelukkig gekregen wat ik wilde vond het wel lastig om uit te vinden wat ik nou moest bestellen.
Dankjewel retro plot service,
Dankjewel retro plot service,
Ik kwam er zelf niet uit, met mijn bestanden (naaipatroon) die ik uitgeprint wilde hebben op A0, maar ik kon op jullie hulp rekenen en als er nog onduidelijkheden zijn, bellen jullie naar de klant zodat het helemaal goed verloopt. Dankjewel voor deze persoonlijke benadering!!
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit drukwerk tegen een zeer goede prijs.
Netjes verpakt en goede levering.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.