Rentola.cz Bewertungen 28

TrustScore 2.5 von 5

2.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rychlá refundace. Je třeba odstranit chybu při registraci a platbě 25 Kč. Musí tam být upozornění na možnost zrušit předplatné- nikoliv v obchodních podmínkách, ale přímo na zahájení platby.

Unternehmensdetails

1. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hledáte svou další pronajatou nemovitost? Rentola je tou nejlepší volbou! Na Rentole usnadňujeme propojení nájemníků a pronajímatelů, abyste rychle a efektivně našli svůj ideální domov. Ať už hledáte byt, dům nebo pokoj, Rentola nabízí široký výběr nemovitostí k pronájmu, které vyhovují každému rozpočtu a životnímu stylu. S nabídkami dostupnými na vámi zvolené lokalitě naše platforma usnadňuje hledání a poskytuje nejlepší šanci získat ideální pronájem. Potřebujete-li pomoc nebo máte otázky, náš přátelský tým podpory je tu, aby vás provedl každým krokem. Snadno nás můžete kontaktovat přes Rento, našeho virtuálního asistenta v sekci FAQ, nebo vyplněním kontaktního formuláře v našich obchodních podmínkách na webu. V Rentole se snažíme, aby vaše cesta za pronájmem byla jednoduchá, transparentní a zcela bez stresu.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SCAM.SCAM,SCAM,SCAM,SCAM..DO NOT TRY TO…

SCAM.SCAM,SCAM,SCAM,SCAM..DO NOT TRY TO REGISTER, THEY CHARGE EXPENSIVE,LIE THAT YOU CAN COMMUNICATE TO LANDLORDS DIRECT ONLY TO DIRECT YOU TO ANOTHER SITE CALLED REALITY.IDNES.CZ WHICH REQUIRES YOU TO PAY ANOTHER MONEY + AGENT FEES . ON TOP OF THAT YU WILL NEVER GET ANY REPLIES FROM THE HOUSE HUNTS. THEN THEY WONT REFUND NEITHER, THEY ARE SCAMMERS. SO DISGUSTING. BETTER BEZREALITY 10 TIMES. 900CZK GONE AND NO HOUSE NEITHER ANY REPLY FROM ALL THE APPLICATION FROM THE AGENTS OR THE AI THAT THEY REFER YOU AFTER SQUANDERING OUR MONEY. JUST CLOSE DOWN THIS WEBSITE.

11. März 2026

Hello Geraldine,

We are sorry to hear that your experience with Rentola was not satisfactory.

Rentola is a legitimate search engine that acts as an aggregator, centralizing listings from various public sources to save users time. While we aim to facilitate connections, our platform includes listings from both private landlords and agencies. In some cases, external sites may have their own procedures.

We have requested your contact details through Trustpilot's secure system so that we can have a look into the listings you contacted, and provide a detailed response via email.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rychlá refundace, námět na nápravu

20. Januar 2026

Ahoj Vladimíre,

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že proces refundace proběhl rychle a k vaší spokojenosti.

Vaše návrhy na zlepšení transparentnosti přímo v platebním kroku bereme na vědomí, protože se neustále snažíme naši platformu pro uživatele vylepšovat.

Super

Super
Našla jsem bydleni

30. Januar 2026

Ahoj Kláro,

Moc děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme nadšeni, že se vám s naší platformou podařilo najít bydlení. Přesně pro to jsme tady!

Přejeme vám vše nejlepší ve vašem novém domově.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scam for getting money from the people

14. Januar 2026

Hello Ctirad,

We are sorry to hear that your experience with Rentola has not been positive.

Rentola is a legitimate service that centralizes listings from open and public sources to facilitate the search for housing. All pricing terms, trial periods, and renewal details are clearly displayed during the registration process and in our Terms and Conditions.

To investigate your case further, we requested your contact information through the secure Trustpilot system. As we have not yet received a response, we are unfortunately unable to continue the investigation at this time.

If you require any assistance, you can contact us at any time using the contact form on our website. Our support team will be happy to help.

Nevěřte tomu

Nevěřte tomu, je to scam

7. Januar 2026

Dobrý den,

je nám líto, že se takto cítíte. Rentola není podvod; poskytujeme přístup k ověřeným nabídkám pronájmů a kontaktním údajům sdíleným pronajímateli, správci nemovitostí a agenturami.

Abychom mohli tuto záležitost prošetřit a dále vám pomoci, požádali jsme vás již dříve o informace týkající se vašeho předplatného. Jelikož jsme bohužel neobdrželi žádnou odpověď, nemůžeme situaci z naší strany plně přezkoumat ani vyřešit.

Vaší zpětné vazby si upřímně vážíme. Naším cílem je zajistit transparentnost a poskytovat užitečnou podporu všem našim uživatelům. Pokud se nás rozhodnete kontaktovat, náš tým vám velmi rád pomůže – můžete nás kontaktovat odpovědí na e-mail, který jsme vám zaslali, nebo prostřednictvím kontaktního formuláře dostupného na stránce s obchodními podmínkami (T&C).

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Strhli mi to penize i kdyz sem…

Strhli mi to penize i kdyz sem neplatila předplatné

17. Dezember 2025

Dobrý den,

mrzí nás, že vaše zkušenost nebyla pozitivní. Upozorňujeme, že zdarma účty nejsou účtovány; pokud však byl zaplacen zkušební přístup a nebyl zrušen před jeho koncem, bude účtována plná cena předplatného, jak je uvedeno v našich Obchodních podmínkách.

Požádali jsme vás o poskytnutí vašich údajů prostřednictvím zabezpečeného systému Trustpilot, ale protože jsme nedostali odpověď, nemohli jsme vaši záležitost dále řešit. Pokud nás stále chcete kontaktovat, můžete tak učinit prostřednictvím kontaktního formuláře na našem webu, který naleznete v části Obchodní podmínky.

Мошенники!!

Мошенники!!! Не законным путем снимают деньги с карты!!!

5. Dezember 2025

Здравствуйте,

Нам жаль, что эта ситуация вызвала у вас беспокойство и оставила негативное впечатление. Просим вас быть уверенными, что все платежи обрабатываются в соответствии с Условиями использования, с которыми вы согласились при подписке. Платежи производятся только за предоставляемые услуги, а пробный период и процесс продления подписки ясно объясняются во время регистрации.

Для расследования этого вопроса и оказания вам дальнейшей помощи мы ранее запрашивали информацию о вашей подписке. К сожалению, так как мы не получили ответа, мы не можем полностью рассмотреть или решить ситуацию с нашей стороны.

Для ясности мы хотели бы кратко объяснить, как работает наша подписка — при регистрации на Premium вы соглашаетесь на постоянную подписку. На момент регистрации подписка начинается по сниженной цене в период пробного использования — это вводное предложение, чтобы вы могли оценить, соответствует ли сервис вашим потребностям. После окончания пробного периода подписка автоматически продолжается по стандартной цене, если она не была отменена.

Эта информация была ясно представлена:
- При выборе способа оплаты;
- В наших Условиях и положениях, которые были подтверждены как прочитанные и принятые при регистрации;
- В письме с подтверждением покупки, которое было отправлено вам после завершения подписки.

Мы искренне ценим ваш отзыв. Наша цель — обеспечить прозрачность и предоставить полезную поддержку всем пользователям. Если вы решите связаться с нами, наша команда будет более чем рада помочь вам; вы можете обратиться, ответив на письмо, которое мы отправили, или через контактную форму, доступную на странице Условий и положений.

С уважением,
Команда Rentola

Nepředplácet!

Nepředplácet! Celý model stojí na tom, že se předplatí zkušební verze za 25 Kč, což by mi přišlo vhodné pro takovouhle "službu" ale pak vám začnou účtivat 975 Kč!!! ani ne měsíčně, ale v nesmyslných datech aby to bylo víc zmatečné!

14. November 2025

Dobrý den,

je nám líto, že jste měli tuto zkušenost. Rádi bychom využili této příležitosti k objasnění, že naše zkušební nabídka i následné ceny předplatného jsou jasně uvedeny během procesu registrace. Po skončení zkušebního období předplatné automaticky pokračuje za standardní cenu, pokud není předem zrušeno, jak je uvedeno v Obchodních podmínkách, se kterými uživatel při registraci souhlasí. Termíny účtování se odvíjejí od začátku předplatného a jsou uplatňovány konzistentně.

Požádali jsme vás o vaše údaje prostřednictvím zabezpečeného systému Trustpilot, ale protože jsme od vás neobdrželi odpověď, momentálně nemůžeme na tuto záležitost dále zasáhnout. Vážíme si vašeho zpětného hodnocení, a pokud byste stále chtěl/a naši pomoc, můžete se obrátit na náš tým podpory vyplněním kontaktního formuláře dostupného v obchodních podmínkách na našich webových stránkách.

Ještě jednou děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is a fraudulent website.

24. Oktober 2025

Hello Adela,

We’re sorry to hear that you feel this way. We would like to better understand your concerns and clarify any questions you may have.

Rentola is not a fraudulent website; we provide access to rental listings and the contact details shared by landlords, property managers, and agencies. However, as we do not have enough information to identify your case, we are unable to address your concerns in detail at this stage.

We requested your details via Trustpilot’s secure system, but since we did not receive a response from you, we are currently unable to take further action on this matter. We appreciate your feedback, and if you would still like us to assist further, you can reach our support team by completing the contact form available in the T&Cs on our website. Thank you again for sharing your experience.

Warm Regards,

Rozhodně nedoporučuji

Rozhodně nedoporučuji! Nenechte se nachytat na zkušební předplatné, strhli mi skoro 1000 Kč a peníze odmítli vrátit. Celé to působí velmi nedůvěryhodně, připomíná to podvod. Dejte si velký pozor!

15. Oktober 2025

Dobrý den,

je nám líto, že jste měli tuto zkušenost. Upozorňujeme, že náš proces zkušebního předplatného a automatického obnovení je zcela transparentní. Uživatelé mohou své předplatné zrušit kdykoli během zkušebního období, a pokud tak neučiní, zkušební předplatné se automaticky přemění na plné předplatné za standardní cenu, jak bylo dohodnuto při registraci. Všechny poplatky jsou účtovány v souladu s Obchodními podmínkami, které jste při registraci přijali.

Chápeme, že můžete mít stále obavy, a rádi váš případ individuálně prověříme, pokud nás kontaktujete prostřednictvím kontaktního formuláře na našich webových stránkách, jak je uvedeno v Obchodních podmínkách.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Široké spektrum a milá a vstřícná komunikace s operátory!

Přehledna, věčná a bohata nabídka bytů a dalších nemovitosti! 👍

7. Oktober 2025

Dobrý den,

děkujeme za vaše milá slova! Jsme rádi, že jste našli naši platformu užitečnou a že náš tým byl nápomocný a komunikativní. Recenze jako ta vaše nám pomáhají nadále poskytovat jasnou, přehlednou a uživatelsky přívětivou službu.

Nejhorší společnost

Nejhorší společnost, která může být jen PODVOD, lidé se u nich neregistrujte, v žádném případě si od vás tito podvodníci naúčtují velkou částku peněz za nic a bez vašeho vědomí. Znovu PODVOD požaduji vrácení peněz.

11. Oktober 2025

Dobrý den,

děkujeme, že jste se podělili o svou zpětnou vazbu. Situace tohoto typu bereme velmi vážně a rádi bychom Vám poskytli upřesnění.

Rentola nabízí zkušební a předplatné služby v souladu s podmínkami, které jsou jasně uvedeny během registrace a v našich Obchodních podmínkách. Všechna oznámení spravují přímo vlastníci, agentury nebo třetí strany a jakékoli poplatky spojené s kontaktováním vlastníka po opuštění naší platformy jsou určeny vlastníkem inzerátu. Neposkytujeme neoprávněné účtování a všechny platby probíhají podle předplatného, na které jste při registraci souhlasili.

Ještě jednou děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Akorát mi nevrací mé předplatné které…

Akorát mi nevrací mé předplatné které mi bylo z účtu odečteno automaticky to se mi zda trochu neférové

9. Oktober 2025

Dobrý den,

děkujeme, že jste se podělili o svou zpětnou vazbu. Chápeme vaše obavy ohledně účtování předplatného. Jak je uvedeno v našich Obchodních podmínkách, předplatné se automaticky obnovuje na konci zkušebního období, jak bylo dohodnuto při registraci, protože naše služby jsou poskytovány po dobu zaplaceného období.

Pokud si přejete, abychom váš případ podrobněji prozkoumali, náš tým podpory vám rád pomůže. Můžete nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře na našich webových stránkách, jak je uvedeno v Obchodních podmínkách.

Absolut Trap

18. August 2025

Hello,

We are so sorry to hear that your experience did not meet your expectations and it was not positive. If you’d like to share more details our team is always here to help. You can reach us via the contact form on our website in the Terms and Conditions section.

Excellent service

11. August 2025

Hello Anna,

We appreciate your feedback! It’s wonderful to hear that your experience with Rentola was positive.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The accurate and complete listings

The accurate and complete listings. This was very helpful. Saved a lot of time browshing through the many realtor sites.

16. Juli 2025

Hello Michael,

Thank you for taking the time to share your experience! We’re glad to hear that Rentola made your search easier and helped you save time navigating multiple realtor sites. Feedback like yours motivates us to continue offering reliable and accurate listings for everyone.

Thank you once again for sharing your experience!

shitrrrrrrrrrrrrrr

16. Juli 2025

Hello,

We’re sorry to hear that your experience did not meet your expectations. If you’d like to share more details or need assistance, our team is always here to help. You can contact us via the form on our website in the Terms and Conditions section.

Nice application good is

10. Juni 2025

Hello Ryann,

Thank you for your feedback! We are happy to hear that enjoyed your experience with Rentola.

If you ever have any questions or need assistance, our team is always available to help.

Customer service - support

I found Rentola because I was in need of a new apartment ASAP. I paid small subscription hoping I would find a flat thanks to this page, however in the end I managed to find it via friend of mine. Nevertheless, I completely forgot about canceling the subscription and eventually got notification from my bank account about unsuccessful transaction. I quickly realised my mistake and reached out to the customer support. Abhinav very quickly responded with positive answer and kindly helped me with my issue. His approach was excellent, polite and professional and I am very thankful for this kind of support. I will be more careful next time, however I see there still are nice people
behind these pages and are willing to help your if you decide to reach out to them. So Abhinav, if this message gets to you (and your boss) - THANK YOU, this was a beautiful experience 🙏

21. Mai 2025

Hello Laura,

Thank you so much for taking the time to share your experience! We’re delighted to hear that Abhinav was able to assist you quickly and professionally. It’s wonderful to know that our support team could make the process smooth and positive for you.

We completely understand how easy it is to forget about subscriptions, and we’re glad everything was resolved to your satisfaction. Your kind words mean a lot to us and will be shared with Abhinav and the team.

We appreciate your feedback and thank you again for your thoughtful review!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

(English below) Na webu nic neplaťte

(English below) Na webu nic neplaťte! Po zaplacení 25Kč vám bez upozornění po 3 dnech strhnou z účtu 975kč. Je to zmíněno jen v obsáhlých obchodních podmínkách, které normálně člověk nečte. Možná to není nelegální, ale určitě nemorální. Lidé v ČR v diskuzích a mnoha dalších recenzích píšou, že jim Rentola stahuje peníze z účtu i po zrušení předplatného a jediná cesta je blokace karty a nechat si vystavit novou. Podle zákona jsem odstoupil od smlouvy a čekám, zda mi peníze vrátí nebo zda budu muset jít cestou zrušení své platební karty.
....
Do not pay anything on the website! After paying 25 CZK, they will withdraw 975 CZK from your account without any warning after 3 days. This is only mentioned in lengthy terms and conditions that most people don’t normally read. It may not be illegal, but it is definitely immoral.

People in the Czech Republic are reporting in discussions and many reviews that Rentola continues to withdraw money even after the subscription is cancelled. The only solution seems to be blocking your card and requesting a new one.

According to the law, I have withdrawn from the contract and I am now waiting to see if I will get my money back or if I’ll have to go through the process of cancelling my payment card.

11. April 2025

Hello Adam

We appreciate your feedback.

We’re very sorry to hear about your concerns regarding subscription charges. We would like to clarify a few important points. Rentola is a legitimate rental platform, and all pricing — including trial fees and subscription renewals — is clearly displayed during sign-up and after sign up on a confirmation email. Users must actively accept our Terms & Conditions, which explain the trial period and renewal policy and prices. The renewal charge only occurs if the subscription is not cancelled before the trial ends.

If you cancel your subscription during the trial period, it will not renew, and the full subscription price is not collected.

If you wish to speak with a member of our support team please fill in the contact form on the site under the T&Cs.
We take all feedback seriously and aim to ensure that our subscription process is transparent and fair.

Kind regards,

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr