Rent Indeklima Bewertungen 154

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt Roboclean og er vildt overrasket over hvor effektiv den er. Jeg har brugt luftrenser funktionen og det er tydeligt at den gør en forskel i størrere rum. Jeg har også brugt den til støvsug... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har nu haft luftfriskeren i knap 1 mdr og den virker bare. Den står på et teenagers værelse og luften derinde er blevet mere rent . Man går ikke længere ind i den der "mur" af indelukket luft.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blev udvalgt at prøve instant purifirer , luftrenser, Geo. Var meget åben og venlig, præsenterede brugen af den, meget professionel, præsenterede også deres støvsuger / gulvvasker. Den er s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde besøg af geo da jeg skulle teste en luftrenser for dem da jeg både har astma,kol,søvnupnø,sov dårligt om natten,så den luftrenser blev sat op i soveværelset. Efter et par dage kunne jeg allerede... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ringer og siger man har vundet en…

Ringer og siger man har vundet en konkurrence for og komme hjem til dig og sælge en meget dyr støvsuger... og det man har "vundet" som de siger har en værdi af 1.300,- er en gang billig ubrugelig luft renser fra Kina som ikke virker en skid...

De får dog 2 stjerner fordi det er en god støvsuger men ALT ALT ALT for dyr

10. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

“Måske” Er vi 2 vindere af en Konkurrence for 1 1/2 år siden..

Var til messe i Randers for ca 1 1/2 år siden. Blev kontaktet i sidste uge at jeg havde vundet en luftrenser og en fri demo af det store anlæg. Tænkte fedt, og vi fik booket en tid vi begge kunne være hjemme. For 2 dage siden kontaktede firmaet min kæreste med samme besked. Da hun informerede den person der ringede om at det var underligt når hendes kæreste lige havde vundet selv samme præmie. Lad os bare sige samtalen blev afsluttet fra firmaets side. Syntes det virkede meget mystisk og aflyste vores aftale. Men de 2 præmier vi havde vundet i deres konkurrence for 1 1/2 år siden. Dem tror jeg ikke vi skal regne med..

21. Januar 2020
Rent Indeklima-Logo

Antwort von Rent Indeklima

Hej kære Danny
Tak for din skrivelse. Udfra din beskrivelse lyder det også lidt mystisk for os på kontoret. Dog kan jeg sige, at man ikke kan vinde to i samme husstand. Det plejer vi at være gode til at fortælle på standen samt via en information på vores sedler. Dog synes jeg helt klar du skal have den ene af luftrenserne, som du er berettiget til. Vil du være sød at sende en mail til os via info@rent-indeklima.dk med dine kontaktinformationer?. Så kontakter vi dig for nærmere aftale. Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Rigtig god dag til jer.

Vh
Geo

Rent Indeklima

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deltog i en konkurrence på kors kro…

Deltog i en konkurrence på kors kro markedet i år, vandt en lille luftrenser, da sælger kom med den, blev vi overtalt til at købe den store og har IKKE fortrudt. Vi er 2 inkl en hund med ekstrem allergi i huset, har vi maskinen tændt 1/2 inden sengetid, er der ingen kløe, snu eller lign hos nogle af os. Og så er den genial til at støvsuge gulv og møbler fri for hundehår og nuller 😬

4. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stødte på en venlig sælger

Stødte på en venlig sælger på kræmmermarked der overtalte mig til at deltage i en konkurrence🤩 helt uden andre forsøg på at prakke mig noget på. Han lovede mig jeg KUN ville blive ringet op hvis jeg vandt.

Så tusind tak 🙏🏻 Har lige modtaget et opkald og præmien helt uventet...

Dejlig oplevelse.

15. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Står og samler støv ovenpå

Står og samler støv ovenpå. Ingen støv i vandet.😭😅😭😭Roboclean S Plus Mini Luftrenser. 😱

8. April 2019
Rent Indeklima-Logo

Antwort von Rent Indeklima

Hej Lene
Tak for dit svar. Vi har brug for flere informationer, så vi kan vurdere din påstand om "ingen støv i vandet". Vil du være sød at sende os en mail via info@rent-indeklima.dk med dine kontaktinformationer?. Så kontakter vi dig for at høre nærmere. Vi vil helst have at du bruger maskinen, så den ikke samler støv ovenpå. Vi har mange glade kunder, som synes det virker. Rigtig god dag til dig.
Vh
Geo

Rent Indeklima

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vare, og super service

Vi mødte første gang firmaet ved en lille messe. Efterfølgende havde vi så en af deres sælgere ud, for at vise maskinen frem.
Vi må indrømme at inden han begyndte var vi meget skeptiske. Men det viste sig at det havde vi absolut ingen grund til. Det var synligt hvor meget både den lille og den store maskine tog i rummet, efter bare at have kørt et kvarter.
Vi besluttede os ret hurtigt for at købe den store model. Dette var bestemt en god beslutning. Vi lader maskinen køre ca 10 minutter om dagen som sælger anbefalede (Både i køkken alrum og i soveværelse 10 minutter). Vi har kunnet mærke at vi sover bedre om natten, min støvallergi mærker jeg stort set intet til, og vores venner med allergi har desuden kunnet fortælle at de ikke mærker til vores katte på samme måde (Selvom vi jo nok følte at vi gjorde rent før, også).
Sælgeren har desuden efterfølgende været meget imødekommende også, med super service. Alt i alt en fornøjelse at handle med dem.

27. Januar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Snyd med demomodel og vigtige oplysninger om multi maskinen.

Er kommet i kontakt med firmaet pga af en gevinst på lille klimaanlæg.
Vi køber en aura multimaskine 4/12 af den nette sum på 24.000 kr.Maskinen mister vandet ved konstant brug. Dette blev ikke oplyst ved salg. Så den sender ca 1.5 l vand ud i rummet i stedet for et rent indeklima, nu fugtigt indeklima. Distriktschef siger ved skriv af nota : nu skriver jeg det er en demomodel , for så får I den til denne billigere pris. Og ja nu vil firmaet ren-indeklima.dk ikke tage den retur igen, selv om fortrydelsesretten er overholdt mht 14 dage...så ADVARSEL : sådanne tricks gør man brug af for at sælge. Kan på ingen måde anbefale dette firma i Kolding, og jeg har gjort brug af anmeldelse på forbrugerklagenævnet.

27. Dezember 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr