Vi har nu haft luftfriskeren i knap 1 mdr og den virker bare. Den står på et teenagers værelse og luften derinde er blevet mere rent . Man går ikke længere ind i den der "mur" af indelukket luft.... Mehr ansehen
Blev udvalgt at prøve instant purifirer , luftrenser, Geo. Var meget åben og venlig, præsenterede brugen af den, meget professionel, præsenterede også deres støvsuger / gulvvasker. Den er s... Mehr ansehen
Vi havde Besøg af Niels da vi måtte teste en luftrenser. Vores søn har i længere tid døjet med allergi der har generet ham voldsomt. Dette er allerede aftagende efter den er kommet ind på hans væ... Mehr ansehen
Havde besøg af geo da jeg skulle teste en luftrenser for dem da jeg både har astma,kol,søvnupnø,sov dårligt om natten,så den luftrenser blev sat op i soveværelset. Efter et par dage kunne jeg allerede... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Produkter der holder hvad de lover
Vi har haft den store fornøjelse , at have Geo fra Rent-Inderklima på besøg et besøg som varmt kan anbefales . Der er INGEN købetvang OVERHOVEDET . Vedr. produkterne ( Luft renser samt Roboclean pro ) ja så lever de fuldt op til det der bliver lovet og mere til .. Bruger dem både i Sommerhuset og herhjemme .
Ps Luftrenseren har hjulpet meget på Manden hoste om natten hvilket var grunden til vi hev fat i Geo
Geo fra Rent indeklima er professionel …
Geo fra Rent indeklima er professionel imødekommende og en meget sympatisk sælger. God til at forklare hvad Roboclean Splus kan. En maskine med mange funktioner: luftrenser, tæpperenser, støvsuger og gulvvasker alt i en
Har du støvallergi / kol er det en fantastisk maskine . Overrasket over hvor effektiv den er både i forhold til luftrenser men så sandelig også som støvsuger ( sengene)
Geo gjorde meget ud af der ikke var nogen købetvang.
Fem store stjerner 🤩
Grundig fremvisning af luftrenser
Vi har haft besøg af Geo i dag, fantastisk empatisk gut , med godt humør og viden , man kan mærke at han brænder for det han laver og hans engagement og viden er stor . Han er et behageligt menneske at have besøg af og giver sig god tid til at demonstrere og sikre sig at modtageren er med og forstår demonstrationen samt produkterne.
Super gode produkter
Vi havde besøg af Geo fra rent indeklima. Han var ude at vise os forskellige produkter, som kan forbedrer indeklimaet. Den luftrenser vi fik, er jeg meget overrasket over, har så stor effekt. Man kan mærke den gør en forskel. Kan klart anbefales
Tak for en oplysende demo
Geo var på besøg og havde en luftrenser med, som vi skal prøve. Den har vi stillet i soveværelset, aldrig har luften derinde været så frisk om morgenen. Den der tunge luft af sov og prut er ikke eksisterende. Dejligt 🥰
Geo demonstrede også Roboclean Pro. Det skal siges at her var der ingen købetvang. Men da vi havde set, hvad den kunne suge til sig af skidt/støv selvom vi jævnligt gør rent, var vi nød til at eje en, den vil gøre luften bedre for mig som er lungesyg. Det er ufatteligt hvad der gemmer sig i tæpper og møbler 🤮 Tak Geo for et par gode timer/demo
Vi har ikke fortrudt ét sekund. Der er kun gode anbefalinger herfra.
Fantastisk produkter
Fantastisk produkter!
Havde besøg af Geo som viste de forskellige produkter, ingen forserende salgstale, hvor jeg følte mig tvunget til at købe noget.
Må sige at den lille luftrenser vi har fået til både soveværelset og mandens gamer værelse har bare gjort en verden til forskel!
Har købt mig fattig i snorke ting til min mand, det her var sidste ting jeg ville prøve inden jeg købte en ny seng til et andet værelse, men allerede første nat med luftrenser i soveværelset og der var ingen snorken🤩 Jeg er fan og kan forsat sove med min mand🤩
Den lille luft renser er fantastisk…
Den lille luft renser er fantastisk tager selv røglugt det dufter dejlig og jeg som har noget med vejrtrækningen har hjulpet så meget tak for den
Man kan ikke fortryde sit køb hos Rent Indeklima !!!
Vi købte en roboclean støvsuger tibage i maj 2025 - men manglede vaskesættet som skulle efterleveres indenfor 14 dage. I mellemtiden fandt vi ud af at støvsugeren var for tung for min kone at håndtere og hendes gigtsygdom gjorde at vi fortrød vores køb. Den kamp vi nu skulle igennem havde vi ikke forestillet os - nu er sagen overgået til Center for klageløsninger. Vi har stadig ikke modtaget vores vaskesæt og kan heller ikke komme i dialog med rent indeklima, de ikke på opkald eller mails. Tænk jer godt om inden i handler hos Rent Indeklima.
Super godt besøg af Geo og god…
Super godt besøg af Geo og god information om produkterne
Det er en super fin lille luftrenser, og kan tydelig mærke forskel når vi ikke har fået brugt den, man sover meget bedre når den har været i gang hele dagen, kan varmt anbefale produktet
Vi havde et fantastisk hjemme besøg af…
Vi havde et fantastisk hjemme besøg af Geo, fik en super Demo af deres støvsuger som vi glæder os til at komme igang med. Et helt igennem hyggeligt besøg, som varmt kan anbefales, (skal lige siges vi blev udvalgt til at teste deres luftrenser) hvilket gjorde vi købte et extra produkt. I samme sammenhæng skal siges der blev ikke “trukket” noget som helst ned over hovedet af os, Geo fremstod venlig, rar og fuldstændig imødekommende over for alle de spørgsmål vi havde. Så de varmeste anbefalinger herfra.
Blev kontaktet ang test af en…
Blev kontaktet ang test af en luftrenser. Vi havde besøg af Geo. Vi endte med at test 2 rensere som begge er givet til vores søn. Han lider voldsomt af pollenallergi. Allerede første nat kunne han mærke en forskel. Bare det at kunne sove gør en forskel.
Vi endte med også at invistere i en Roboclean støvsuger/luftrenser. Og her er vi imponeret. Den kan så mange ting er alle pengene værd. Så tak for besøg
Udstyr der virker, og flinke folk
Geo var ude og besøge os, og viste en fin maskine frem, der var effektiv, og gav resultater. Desværre var den lige i toppen af hvad vi havde plads til i budgettet. Men havde vi luft, havde vi osse handlet. Vi fik en lille luftrenser til at prøve, og den har virket fortrinligt i et halvt år nu.
Geo er en god sælger. Virkelig god og overbevisende demonstration. Men også god hjælp til at finde det rigtige til os. Det er god service
Lækkere produkter …
Super super god service og ingen krav om køb. Produkterne meget meget brugervenlig. Høj kvalitet og flot design. Dejligt at der kan købes reservedele hvis det engang bliver nødvendigt. Jeg kan mærke positivt forbedring efter få timers brug. Dejligt med flere anvendelser. Kun anden gang vi har købt noget på selve dagen.
Godt hjemmebesøg
Godt hjemmebesøg. Fik virkelige gode instrukser. Kan tydelig mærke en renere luft.
Kun varme anbefalinger herfra
Kun varme anbefalinger herfra. Vi har en luftrenser i soveværelse og en i opholdsrummet. Vi er imponeret over hvordan vores søvnkvalitet har ændret sig positivt. Man kan også tydeligt mærke forskellen i opholdsrummet. Vi er meget tilfredse både med produkt og service 😊
Luftrenser der virker!
Vi blev udtrukket til at afprøve en luftrenser til 15 kvm2.
Luftrenseren blev installeret samme dag, på vores søns værelse og kører hver nat på nattilstand og på maksimum ca. 2 timer inden han skal sove, for at få renset luften. Vores søn har forbedret sin nattesøvn markant. (Han lider af husstøvmiddelallergi og svær pollenallergi) samtidig købt vi en Roboclean Splus Protil at rense de større rum som samtidig kan støvsuge gulve, overflader, tæpper og ikke mindst seng og madresser.
Hvilket vi andre også kan mærke markant at luften i huset er forbedret. Vi glæder os allerede til at mærke forskellen for sidste sommer til denne sommer.
Rent Indeklima har vores fulde anbefaling - det eneste minus er at ledningen på Roboclean Splus Pro ikke er så lang, men dette er heldigvis en nem løsning med en forlængerledning :-)
Vi bruger Roboclean Splus Pro til luftrens min. 3 gange om ugen og støvsugning hver dag.
De bedste anbefalinger herfra!
besøg af Niels fra Rent indeklima
Vi har haft besøg af Niels fra Rent indeklima. Vi valgte at købe en støvsuger efter vi fik fremvist hvad den kunne rengøre på vores gulvtæpper. Man skal lede længe efter en mere behagelig sælger.
Fuld ud tilfreds herfra.
Mega god service og venlig personale ☺️
Mega god service og venlig personale ☺️
Kan helt klart anbefalet. ☺️
Jeg kan absolut varmt anbefale deres…
Jeg kan absolut varmt anbefale deres produkter da de har en virkelig høj kvalitet, er brugervenlige og der er tydeligt tænkt over detaljerne, hvilket jeg sætter pris på. Jeg har min Conopu luftrenser i brug i mit soveværelse (15 m2) og er imponeret over hvor lydsvag den er, hvilket er en fordel hos mig hvor den også kører mens jeg sover. Luften er mærkbar friskere, hvilket højner livskvaliteten hos en multiallergiker som mig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.