Ringede til Peter Fulton i Århus afdelingen med et utæt tag problem Næste dag stod de der og forlod ikke pladsen før problemet var løst Kanon go service og Meget kompetente håndværkere
Unternehmen hat geantwortet
Efter en vandskade stod Renovo for tømrer og malerarbejde i vores hus, og vi er yderst tilfredse med resultatet. Erik sørgede for god og direkte kommunikation hele vejen, og vi følte os trygge og ve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Renovo Forsikringsservice hjælper skaderamte forsikringstagere med at komme hurtigt tilbage til hverdagen efter en skade på deres bygning. Vores 160 medarbejdere kender forsikringen udefra og ind, så hos os er du i de allertryggeste hænder. Vores håndværkere er håndplukket blandt de dygtigste tømrere, murere, malere og elektrikere, og har lang erfaring med forsikringsskader, uanset om det er en stormskade, et indbrud, et rørbrud eller en anden skade på dit hus, sommerhus eller i den ejendom, som du bor i. Vi er forsikringsuddannede og vant til at håndtere dialogen med forsikringsselskaberne og ved, hvordan en forsikringsskade kan ændre din dagligdag og står derfor klar, hvis du har spørgsmål, som vi kan hjælpe med.
Stamholmen 173, 2650, Hvidovre, Dänemark
- kundeservice@renovo.dk
- renovo.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ringede til Peter Fulton i Århus…
Ringede til Peter Fulton i Århus afdelingen med et utæt tag problem
Næste dag stod de der og forlod ikke pladsen før problemet var løst
Kanon go service og Meget kompetente håndværkere
Vi havde den bedste oplevelse og en…
Vi havde den bedste oplevelse og en maler, som gjorde sit arbejde grundigt.
God service og håndværk⭐️
Super samarbejde med Renovo og parterne…
Super samarbejde med Renovo og parterne på vores sag alt er bare fulgt til dørs tak Rene.
Og flot udført arbejde - gulv, lofter og væg.

Tak for god service

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Hurtig tilbagemeldinger og super gode…
Hurtig tilbagemeldinger og super gode og hurtige håndværkere. Meget flot arbejde afleveret af maler.

Kan helt sikkert anbefales
Renovo har leveret et godt og fint stykke arbejde. Høflige og behagelige medarbejdere, altid hurtig respons ved henvendelse.
Anette Brockdorff

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Rigtig god organisering af flere håndværkere
Vi skulle have besøg af 3 forskellige håndværkere og 2 af dem skulle komme 2 gange først for at afmontere noget og dernæst senere installere igen og det hele blev organiseret og udført indenfor en arbejdsdag.

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Renovering lavede arbejdet hurtigt og…
Renovering lavede arbejdet hurtigt og resultatet blev flot.

Kæmpe ros til Renovoteamet
Kæmpe kæmpe ros til Renovoteamet. Vores forsikringsskade har bare forløbet perfekt - og gør de ellers nogensinde det?!
Projektledelsen (Michael) og udførslen (Lars og makker) har været i top!
Søde håndværkere som kunne sparre med os, og som udførte en kvalitet, som også de ville være meget tilfreds med derhjemme.
Tidsplanen blev overholdt, og når der opstod noget uforudset eller noget arbejde tog mere tid, så gjorde teamet alt for at de oprindelige plan kunne holdes, og det lykkedes.
De allerbedste anbefalinger herfra ☺️

Mine bedste anbefalinger 👌🏻
Grundet skimmelsvamp i min lejlighed, har jeg den sidste måneds tid haft forskellige håndværkere fra Renovo. De har overholdt alle aftaler og har dagen forinden, givet besked om mødetider. De har på alle måder respekteret privatlivet, og har været enormt fleksible. Et virkeligt flot arbejde og oprydning efterfølgende 🤩👌🏻 TAK til bl.a. Nadia, Kim og Johnny for det fine resultat 🙏🏻🤩
Jeg er kun glad og super tilfreds - og nu fri for skimmelsvamp 🙏🏻

Renovo Forsikringsservice Aalborg
Erik sørgede for god og direkte kommunikation hele vejen, og vi følte os trygge og velinformerede under hele processen. Tømreren og maleren er dygtige og behagelige håndværkere, som vi kun kan anbefale
Alt blev lavet som aftalt, og håndværket er i top. Vi kan varmt anbefale Renovo – 5 stjerner herfra!

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Fra første besøg til færdigt arbejde må…
Fra første besøg til færdigt arbejde må jeg bare sige at det har været en fornøjelse.
Aftaler holdes til punk og prikke og arbejdet der udføres er af meget høj kvalitet.
Stort tak til Team 2 Århus. Johnny, Lasse og Ole.

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Vandskade på et uheldigt tidspunkt 🎄
Jeg har fået den bedste service i forbindelse med vandskade i mit køkken. Selvom det var lige op til jul og rygende travlt i Renovo, var der også hjælp til min opgave. Projektet blev ikke færdig til medarbejderne gik på ferie. Men straks i det nye år blev mit køkken færdig, jeg fik undervejs gode råd. Hvor er det dejligt at jeg valgte at få gulvvarme, og i syntes det var en god idé. Tusind tak til jer alle sammen 👍

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Vi har haft glæden af Renovo har…
Vi har haft glæden af Renovo har udskiftet vinduer / dør i vores hus arbejdet er udført til vores fulde tilfredhed og en stor tak til Sune og lærlinge som har været på opgaven, super flot og præcist arbejde, afdækning oprydning er i topklasse så 5 stjerner til Erik og hans team.

SKANDALE FIRMA
Hvis man kunne give 0 stjerner havde den her virksomhed fået det. Renovo er blevet sendt ud på min adresse da der skulle udskiftes et afløb i min lejlighed i maj 2025. De skulle sørge for, at jeg fik et nyt gulv på efter gældende regler - problemet var blot at de ikke kendte til de gældende regler og iøvrigt efterlod et frygteligt resultat. De krævede knap 13.000 kr. for 4 timers arbejde - så vidt jeg ved koster ingen håndværkerer knap 3.000 i timen. Jeg måtte selv betale for, at få en byggesagkyndig ud der måtte fortælle dem hvordan arbejdet skulle udføres og først der gik det op for mig, at Renovo havde forsøgt at snyde mig for 13.000. Efter jeg måtte betale byggesagkyndig af egen lomme tog Renovo regningen tilbage og lovede, at lave badet efter aftale. Dette er endnu ikke sket. Det vil sige at jeg over 2 gange af længere perioder har stået uden bad. Renovo startede igen deres arbejde mandag den 16. Onsdag den 19. trak de alle håndværkere hjem og siden er der ikke sket noget på min adresse. På intet tidspunkt er jeg blevet tilbudt et alternativ til hvordan jeg kan komme i bad. De tager INTET ansvar. De overholder ikke aftaler. De svarer ikke på mine opkald. Jeg har endda forsøgt at få fat på deres direktør uden held. Renovo er desværre fuldstændig ligeglade med hvordan de påvirker andre menneskers liv. De er bekendt med at jeg har en lille baby og alligevel bliver jeg behandlet som skrald. Hele denne process har været mental tung og jeg er fuldstændig udbrændt. I dag den 27.02.2026 ved jeg stadigvæk ikke hvornår mit bad er klart igen. JEG VIL ALDRIG NOGEN SINDE ANBEFALE DETTE FIRMA TIL NOGEN OG DET ER MIG EN GÅDE HVORDAN DE KAN HAVE SÅ GODE ANMELDER HERINDE. DET ER ET FRYGTELIG ARROGANT OG UPROFESSIONELT FIRMA.

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Top professionel håndtering af vandskade af team Jacob
Vi fik repareret en vandskade af Renovo. Vi har et ældre murermesterhus, hvor der var kommet vand på plankegulvet i et værelse på 1. sal og vandet var løbet videre ned i etageadskillelsen ned til stuen. Der opstod dermed vandskade på plankegulvet og det pudsede loft i rummet nedenunder i stuen. Vi tænkte først åh nej, nu skal vi kæmpe med skadesfirma og udbedring. Men det blev simpelthen så pænt.
Renovo fik på meget professionel vis udbedret skaden. Vi fik valget om vi ville have genetableret stråvæv i det pudsede loft eller det mere holdbare terracottavæv. Vi valgte terracottavæv. Det fungerede godt og loftet blev fint spartlet og pudset op. Maleren lavede det virkeligt pænt med filt og maling til sidst. Flot håndværk af alle involverede og behagelige håndværkere. Også en stor tak til projektleder Jacob for den løbende og grundige dialog om løsninger og opfølgning på det udførte arbejde.

Høj faglighed
Tak til Johnny, som har udbedret vores vægge efter en vandskade. Jobbet blev professionelt veludført med vægt på at levere et godt fagligg resultat. Der har hele vejen igennem været en super god kommunikation med firmaet.

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Johnny udførte et fantastisk stykke…
Johnny udførte et fantastisk stykke arbejde ❤️
Det er kun den der rev gulvet op der trækker ned på 4 stjerner, hvilket jeg heller end gerne ændre til 5, når jeg er tilfreds med deres arbejde 😊

Antwort von Renovo Forsikringsservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.