Banner for Renkaatvaihtoon

Renkaatvaihtoon Bewertungen

1'114
TrustScore 4 von 5

4.2

Kilpailukykyinen hinnoittelu.kuljetuspalvelussa aika paljon petraamista.Tuotteen toimituksesta ilmoitellaan ,että tuotteet tulee tänään,ei tule taas ilmoitus tulosta,eikä pidä paikkaansa.Kuitenkin til... Mehr ansehen

En suosittele tätä firmaa. Eivät suostuneet perumaan tilausta , vaikka ei ollut edes vielä lähtenyt. Koomista on alkuun se, että asiakaspalvelija lupasi puhelimessa peruutuksen onnistuvan ilman k... Mehr ansehen

Tilaaminen oli helppoa, samoin maksaminen. Renkaiden lähetystä oli helppo seurata viestien avulla. Kotiin tuonti suoraan autotallin eteen oli mahtava homma!

Nopea ystävällinen palvelu kotiintuotuna. Kaikki lupaukset täyttyivät..tiesin milloin renkaat lähtivät varastolta ja miten etenivät ja lopulta saapuivat päivänä ,kuin oli luvattukin..tuli puhelu ja he... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Renkaatvaihtoon.fi on toiminut internetissä vuodesta 2002. Pyrimme edelleen nopeimpiin toimitusaikoihin, laajaan valikoimaan ja helppokäyttöisyyteen. Keskusvarastossamme on yli 50 000 tuotetta, joten pystymme toimittamaan useimmat tilaukset suoraan varastosta. Keväällä 2007 perustimme tytäryhtiöt Suomeen, Tanskaan ja Norjaan.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Alle Bewertungen

(1'114)

227 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hyvä

Hyvä, edullinen palvelu. sain mitä tilasin.

29. April 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että palvelu oli hyvä ja edullinen sekä että sait juuri mitä tilasit.

Nopea toimitus

Nopea toimitus, painoleima viime vuoden lopulla. Hintalaatu suhde loistava.

7. Mai 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että toimitus oli nopea ja että olet ollut tyytyväinen hinta–laatusuhteeseen sekä tuotteen tuoreuteen.

Erittäin hidas palvelu

Hyvä valikoima ja helppo tehdä tilaus. Tilasin kesäkumit ja vanteet reilu kuukausi sitten. Seurasin tilauksen tilaa päivittäin ja tilaus oli "tilaus vastaanotettu" tilassa 3 viikkoa, viikko sitten tuli ilmoitus että tilaus lähtee ruotsista tulemaan. Viikko kesti että dhl sai tavarat kyytiin. Sivustolla luvattiin 3-7 arkipäivän toimitusta eikä ollut mainintaa että sesonki vaikkuttaa tällä hetkellä viivästystä.

Jos suunittelet tilaavasi uudet renkaat niin tee tilaus 2kk ennen kun niille on tarvetta!

7. Mai 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että valikoima on ollut hyvä ja tilausprosessi helppo.

Pahoittelemme, että toimitus on viivästynyt ja että aikataulu ei ole vastannut sivustolla annettua arviota. Ymmärrämme hyvin, että tämä on voinut aiheuttaa harmia, erityisesti sesongin aikana. Otamme palautteesi huomioon toiminnan ja viestinnän kehittämisessä.

- Pekka

Çekinerek yaklaşmıştım çünkü firmayı…

Çekinerek yaklaşmıştım çünkü firmayı bilmiyordum. Eski lastik gönderirler diye çok endişelendim ama lastikler çok hızlı geldi ve sipariş ettiğimden çok yakın zamanda üretilmiş lastiklerdi. Her aşamadan çok memnun kaldım. Hem ucuz hem de hızlılar. Başka yerden alış veriş yapacağımı zannetmiyorum. Tek eksi tarafları lastikleri koruma olmadan göndermişler. Bence hiç olmazsa plastik bir şeyle sarsalardı daha güzel olurdu.

5. Mai 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että olet ollut tyytyväinen toimituksen nopeuteen, renkaiden tuoreuteen sekä hinta–laatusuhteeseen.

Pahoittelemme, että renkaiden pakkaus ei ollut odotuksiesi mukainen. Otamme tämän palautteesi huomioon toimintamme kehittämisessä.

Kesärenkaiden tilaus

Hyvä yhteydenpito, nopea toimutus, hyvä.asiakaspalvelu

4. Mai 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että yhteydenpito, toimitus ja asiakaspalvelu ovat toimineet hyvin.

- Pekka

Helppo ja nopea toimitus.

Helppo ja nopea toimitus.

26. April 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että toimitus oli helppo ja nopea.

Tuli mitä oli tilattu

Tuli mitä oli tilattu. Ei ollut mikään nopea toimitus, mutta ei ollut mitään kiirettä

28. April 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että sait juuri sitä mitä tilasit.

Pahoittelemme, että toimitus ei ollut erityisen nopea, mutta mukava kuulla, että kiirettä ei kuitenkaan ollut.

Renkaat kohtuuhinnalla kotiovelle…

Renkaat kohtuuhinnalla kotiovelle toimitettuna

2. Mai 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että olet ollut tyytyväinen renkaiden hintaan ja kotiinkuljetukseen.

selkeä ,nopea ostoprosessi,hyvä…

selkeä ,nopea ostoprosessi,hyvä hinta/laatusuhde ja tuotteiden toimitus/kuljetuspalvelu oli nopea perille asti!

1. Mai 2026

Antwort von Renkaatvaihtoon

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että ostoprosessi oli selkeä ja nopea sekä että hinta–laatusuhde ja toimitus vastasivat odotuksiasi.

- Pekka

Mikäli varastossa ei ole tilattua…

Mikäli varastossa ei ole tilattua tuotetta toimitettavaksi tulisi tilaajalle tulla välitön viesti tästä. Saapuneet renkaat valitulle asentajalle pitäisi generoida viestin renkaan tilaajalle. Nämä molemmat asiat jäi nyt tilaajan nuskoille selvitettäväksi.

23. April 2026