re:member Norge Bewertungen 898

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Easy to get in contact with. Quick response to problems. Gave confirmation, on a amount that was wrongly reserved, that the cancellation attempt from an event company in Egypt, had been registered cor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Først lite tilfreds pga laaang ventetid på telefon for å komme til saksbehandler. Fikk hjelp, med hun brukte generisk system som ikke tok hensyn til mitt behov. Saksbehandler var hjelpsom og tok sake... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snakket med dem om nettkjøp, varen returnerte jeg, men det var trukket fra kontoen. Etter dyktig og tålmodig kundekontakt veiledet meg gjennom prosessen. Og la inn riktige opplysninger mellom meg og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Always very friendly and patient not like other credit card companies who are total jerks, especially the big banks, really like this company!

Unternehmensdetails

1. Finanzdienstleistungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

re:member tilbyr både kredittkort og forbrukslån. re:member handler om deg og dine behov. Det handler om at du har tilgang til innovative betalings- og finansieringsløsninger som gir deg valgfrihet og kontroll, men som samtidig gjør hverdagen din enklere. Siden starten har vi tilbudt moderne betalingsløsninger for et aktivt liv. Og det vil vi fortsette med. Du bestemmer selv hvilken løsning som passer deg best, hvordan du vil betale og hva du synes er viktig. Kontakt oss +47 73 89 77 55 Postboks 6783 St. Olavs plass 0130 Oslo Norge

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I got all the help I needed

I got all the help I needed. Loads of stress taken away by this kind lady I talked to.

3. Juli 2025

Antwort von re:member Norge

Thanks. We appreciate your feedback. Have a nice day.

God kontakt

God kontakt, samtale og profesjonell tilnærming til problemet

1. Juli 2025

Antwort von re:member Norge

Godt å høre. Ha en fin dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De ringer for å plage folk

De ringer for å plage folk. Ikke for å yte service.
Og ringer man tilbake fordi man ikke rekker å svare, så får man en maskin som sier "en feil har skjedd".
Prøver man nok ganger møter man en svensk grinete expeditør som ikke kommuniserer.

1. Juli 2025

Antwort von re:member Norge

Vi beklager at du har opplevd kontakten fra oss som plagsom. Det er aldri vår intensjon – vi ønsker å tilby relevant informasjon og god service.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg tok kontakt med Re-member om å…

Jeg tok kontakt med Re-member om å avslutte kontoen hos dem ettersom jeg har betalt med alt. Det skulle dem gjøre, men nå etter flere måneder, så har dem enda ikke avsluttet kontoen der, jeg står fortsatt registrert i systemet! Dette fant jeg tilfeldigvis ut av da jeg skulle sjekke kredittscore og så da at jeg fortsatt hadde konto der.

23. Juni 2025

Antwort von re:member Norge

Selv om konto avsluttes i våre systemer, kan det beklageligvis ta litt tid før alt er slettet hos gjeldsregisteret. Vi ser på om det er noe vi kan gjøre for å forbedre denne prosessen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lang ventetid på tlf

Ringte ang sms-meld om mulig svindel på mitt kort. Alt var i orden, men veldig lang ventetid for å komme gjennom til kundebehandler

23. Juni 2025

Antwort von re:member Norge

Takk for tilbakemelding. Håper du fikk god hjelp når du fikk kontakt med oss.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lang ventetid på svar

Lang ventetid på svar, men god service når jeg fikk kontakt

18. Juni 2025

Antwort von re:member Norge

Flott at du fikk god hjelp. Takk for tilbakemelding.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nei og nei.

Nok en gang, så lyver Remember meg rett opp i ansiktet. Jeg kjøpte en telefon fra Komplett, og brukte mitt remember Mastercard, og logget inn via Remember-Rewards siden, søkte opp komplett.no, trykket på knappen, så at Cooki-linken ble registrert og jeg ble videresendt til Komplett.no. Der gjennomførte jeg kjøp, og det var det.

I ettertid ble ikke denne rabatten lagt til, sendte epost til kundeservice med kvittering, og dem skriver "Hej, Vi kan inte se att du har besökt butiken via Re:member reward vid tillfället för köpet. När du går från reward-sidan till affären registrerar vi ett klick i vårt system, och vi kan inte se att du klickat på denna butik. Du kan bara få rabatt om köpet har gjorts från reward-sidan.

Ha en trevlig dag!

Med vänlig hälsning,

Rewards Support"

Dette er direkte feil, dem lyver, og det er helt sykt at en seriøs bedrift holder på slik. Dem nekter å gi meg rabatten jeg har krav på, selv om jeg har gjort alt riktig, slik remember sin fremgangsmåte sier jeg skal gjøre.

Jeg kommer til å klage Remember inn til Finansklagenemda etter at jeg har skrevet denne anmeldelse.

Jeg kommer også til å avslutte mitt kundeforhold til denne banken, for dette er så useriøst at blodtrykket mitt øker til usunne nivåer.

Og til standard tilbekemelding fra Remember: Nei, jeg kommer ikke til å ringe kundeservice for å finne en løsning på dette problemet. Deres kundeservice har allerede sagt hva de mener om min henvendelse.

18. Juni 2025

Antwort von re:member Norge

Beklager din opplevelse av vår bonusordning.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Etter refinansiering av kort fikk jeg…

Etter refinansiering av kort fikk jeg bare 1000 kr til disposisjon det er dårlig behandling av kunde er min mening! Jeg er ikke noen kjeltring , å ønsket 10 ooo på kort som jeg ville overholde med mnd tilbakebet.Dette er dårlig !

12. Juni 2025

Antwort von re:member Norge

Takk for tilbakemelding. I Norge reguleres kredittkort og forbrukslån av forskrifter som stiller krav til finansforetakenes utlånspraksis. Etter refinansiering er det noen regler som kan påvirke kredittgrensen på kortet ditt.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr