REMA 1000 Danmark Bewertungen 130

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rema aalborg øst rådene vare. Kom hjem råden salat, måtte afsted igen kun for at konstatere at al salat lige meget hvilken type var dårlig. Talt ned en medarbejder fik penge retur men salaten ligg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rema Glamsbjerg fin service og gode varer. Remas egne produkter er super gode på linie med andre mærker bare billigere :) Rema Glamsbherg har altid skaffet varer hjem man bad om og personalet har a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advare mod at bruge REMA eget flydende vaske produkt produceret i Hobro,Det lugter som en kloak , alt end tøj bliver ødelagt og må hænge udendørs i dagevis . Henvender mig sig til reklamation beder s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Idag har jeg haft en dårlig oplevelse, da jeg var i Rema 1000 Brabrand i stenbækvej. Jeg ventede i køen ved kassen og min datter græd højt og skreg lidt. Men en ung kassedame med røde hår og fregner v... Mehr ansehen

1.9

2 Sterne
1 Stern

Rema Egå

Rema Egå
Jeg har indtil i dag været så tilfreds en kunde.
Jeg kommer og skal købe rundstykker. Foran mig står en mand med ikke særlige rene hænder og tager rundstykker UDEN handsker.
Jeg siger pænt at man skal altså bruge handsker. Hans svar var (primitivt og uintelligent, som forventet) "Jeg rører kun ved dem jeg skal ha ikke dine"
Jeg siger det højt, så de tre medarbejdere kan høre det. En stod lige ved siden af og ordnede brød, en anden tæt på, og en tredie dog længere væk. Problemet er at ham ved siden af, valgte at arbejde videre.
Hende tæt på valgte at blive stående med ryggen til, selv om jeg kaldte på hende.
Ham længst væk bare stod og kiggede på episoden,uden at handle. Jeg gik hen til ham og bad om at tale med chefen, men han var ikke kommet endnu. Måske chefen skulle se på deres overvågning, hvordan man som medarbejder er helt ligeglad med hygiejnen.
Det værste er, at jeg som overholder reglen mht handsker, bliver udstillet som om jeg har gjort noget forkert og hele tre medarbejdere vælger fuldstændig at ignore noget så vigtigt som hygiejne.
Her vælger man kunden som er direkte ulækker.
Det er tankevækkende.
Et sådan sted kan jeg desværre ikke handle mere, netop fordi tanken om, at der er måske er andre steder i den butik, hvor hygiejnen ikke er iorden.

28. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig i livet har skuffelsen vært så…

Aldrig i livet har skuffelsen vært så højt som nu. Nærmest alle jeres butikker i lander sælger hancock. Men jeres afdeling i Skjern skuffer mig vældig dybt. I burde vide at kundekredsen vil stige markant hvis i fik kvalites øl i butikken ville i ha en høj omsætning. Mvh en utilfreds/skuffet kunde.

22. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det bliver ikke til en stjerne.

Det bliver ikke til en stjerne, men 5 fem bakteriefyldte medisterpølser til selvopgravningsprisen af 10 kr. Pas på for de kan være eksplosive. Buktiks chefen i Rema 1000 i Slagelse i Slotsbjergby mente ikke at det var nødvendigt med en kompensation selvom jeg måtte køre 25 km retur og i byen efter anden mad da det jo ikke var en spiselig medisterpølse. Bakkens gennemsigtige folie stod i en bue og jeg tænker at fødevarekontrollen bør komme på et uanmeldt besøg. Jeg er da dybt forarget over den dårlige service man tillader sig overfor sine kunder og jeg har hermed sat mine ben for sidste gang i denne butik. Pas på pølseforgiftning hvis i overvejer en billig pølse fra Rema 1000.

6. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu 3 gange gjort opmærksom på…

Jeg har nu 3 gange gjort opmærksom på små fluer i brødskabet hos Rema 1000 i Lund ved Horsens og der er ikke endnu gjort noget der bliver bare sagt vi kigger på det og det er ikk godt nok…… måske man skal handle andre steder fremover for hvordan er resten af standarten så når man ikk kan få gjort noget ved de fluer

1. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr