🌟🌟🌟🌟🌟 De finder altid de bedste og billigste rejser. Hjemmesiden er meget inspirerende, og servicen er rigtig god, hvis man har spørgsmål om en rejse eller andet. Jeg har også hver gang været fu... Mehr ansehen
Vær opmærksom på, at Rejsespejder bruger tredjeparter til booking af rejser gennem dem, hvilket betyder, at du ikke kan checke ind i lufthavnen, hverken ved standere eller skranke. Du kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik booket rigtige billige flybilletter og hoteller med ø- hop til Seychellerne fordi jeg læste et opslag fra Rejsespejder. Selvom deres rejse var på et andet tidspunkt end det vi ønskede gik jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rejsespejderen har sendt mine børn og jeg til Island på den mest fantastiske tur. Vi valgte dog et direkte fly, hvilket var lidt dyrere end rejsespejderens tilbud, men stadig billigt. Rejsespejdere... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Rejsespejder.dk er Danmarks rejsetilbudsblog. På bloggen finder du de bedste rejsetilbud, alt lige fra rejser til storbyferier.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Virkelig gode tips og tilbud
Kan klart anbefales til at finde nye…
Kan klart anbefales til at finde nye idéer til rejsemål, men også til billige ferier! Har lige benyttet mig af et af deres “idéer/opdagelser” til Napoli med fly og hotel. Lækkert med gode anvisninger i forhold til transfer og hvordan man ellers bevæger sig frem og tilbage til diverse steder, f.eks Pompeji. Og de anviste priser for tog/bus passede overens med det oplyste på deres hjemmeside. Skulle booke på to forskellige sider, men det gik helt fint. Hotellet som var blevet anbefalet var som forventet meget tæt på Hovedbanegården, som gjorde det rigtig nemt for os at finde hjem igen efter en lang gåtur i de italienske gader.
FEDT
Mega fed hjemmeside, har endnu ikke oplevet at priserne på hjemmesiden ikke stemte overens med udbyderen priser.
Virkelig nem at manøvrere i.
Så virkelig en god oplevelse, tak.
Genialt
Fantastisk koncept, min ven og jeg er hooked! Vi glæder os til at finde vores næste rejse gennem Rejsespejder.
kort og godt ... GENIALT
Genialt - så kort kan det siges, et fantastisk værktøj. Har bla. fulgt deres anbefaling på tur til Indonesien. Fedt værktøj :):) Tjekker næsten hver dag for at se deres fantastiske fund, blive endelig ved ....
Det er ikke sidste gang vi kommer til at følge REJSESPEJDERS link.
Synd at nogen giver dårlig anmeldelser, de skulle nok ha´ købt en charterferie.
Troværdigt og genialt!
Danmarks bedste rejseside!!
Er lige kommet tilbage fra en tur til Mami. Og vi har haft den bedste tur!
I fortjener stor ros!! Jeg kigger næsten, hver dag og man bliver bare fanget af alle de gode tilbud og spændende destinationer.
Mange tak for Danmarks bedste rejseside!!
Glimrende koncept
Jeg synes det er et glimrende koncept og værktøj til at finde billige flyrejser!
Fantastisk idé, koncept og udførelse
Rejsespejder gør det SÅ godt!
Billige rejser, og opdateringer på nye rejser hver dag.
Den bedste hjemmeside til at købe spontane rejser igennem i Danmark.
Som en anden har skrevet, ærgerligt at der er så dårlige anmeldelser, simpelthen fordi folk ikke læser artiklerne igennem inden, og ikke forstår at Rejsespejder IKKE er et rejseselskab (og ikke står til ansvar for en flyvende fis, hvis man blindt benytter sig af tilbud derigennem), men derimod en genial side til at få gode rejsetips, idéer til spontane rejser, og billige måder at gøre det på.
Keep up the good work! :)
Gode tilbud!
Synd med dårlige anmeldelser, kun fordi folk ikke forstår artiklerne.
Kan kun anbefales :-)
Jeg har fundet rejse gennemrejsespejder, og var fuldt ud tilfreds! Servicen og responsen var perfekt! Fik dog bestilt hotel uden All inclusive som det skulle være, derefter fik jeg afsøgt mine muligheder sendte et link til et andet hotel som jeg vurderede bedre til samme pris og spurgte lidt ind til om det måske var bedre, og fik et rigtig godt svar der gjorde at jeg afbestilte det første hotel (fik pengene retur fra hotels.com) og bestilte et andet. Jeg var enormt tilfreds med den dialog jeg havde med rejsespejder, da det var min første booking udenom rejseselskab og pakkeløsning :-) Jeg søger inspiration hos dem hele tiden
Jeg synes det er misvisende når der …
Jeg synes det er misvisende når der står f.eks "1805,- kr incl. Hotel + morgenmad + fly og det så viser sig at man så kun booker hotel, minus fly.
Efter min overbevisning er det falsk reklame, og næppe lovligt.
Jeg har først nu set jeres side
Jeg har først nu set jeres side, og det ser da lovende ud, så min stjernebedømmelse er kun lavet for at kunne give en kommentar.
Jeg har kigget lidt på folk kommentarer og faldt over dette svar fra jer til Finn Holm:
Prisen var: 1.116 kr. for et dobbeltværelse (dvs. 558 kr. pr. person) og 1.190 kr. for flyet fra København som giver en total-pris af 1.748....
Kan ikke helt forstå prisudregningen??? 1.116 + 1.190 giver 1.748???
Der er sikkert en forklaring, for jeg får det til 2.306!!
Super fed hjemmeside
Følger den dagligt, og har brugt flere af deres forslag. Eneste minus er at man drømmer om at rejse konstant, når men bliver bombarderet af alle de gode tilbud 😍. Kan kun anbefales herfra.
Lækre tilbud!
Hej Rejsespejder.dk
Jeg har endnu ikke bestilt via jeres tilbud endnu, men det gør jeg nok meget snart, for hold op i finder nogle vilde tilbud! Tusinde tak for jeres initiativ. Det er virkelig noget man har manglet på markedet.
KÆMPE THUMPS UP FOR JERES ARBEJDE!!!
Jeg har prøvet at bestille en rejse,, men. Men. Jeg kunne godt bestille og betale for hotellet men der var ingen steder hvor man kan bestille for flyet , selvom der stod hotel og fly. M
Da jeg godt kunne bestille for hotellet og betale det, men der var ikke noget sted hvor jeg kunne se og bestille for flyet, det kunne man ikke... så er det et fub firma. ... ???? Jeg har prøvet at sende en kommentar om at man ikke kunne bestille for flyet.. de viste prisen forhotel og fly ... 1395k

Antwort von Rejsespejder
Ros til Rejsespejder.dk!!
Fordi jeg synes det er velfortjent, vil jeg bare lige fortælle herinde, at jeg har haft sådan en god oplevelse med Rejsespejder.dk.
Denne sommer var jeg både i Barcelona og Los Angeles - begge rejser bestilt gennem denne side - og der var ikke noget at sætte en finger på! Godt initiativ og mega godt arbejde!!
Vh Vibeke
Super god betjening til at finde den perfekte rejse til dig
Vi skrev hvad vi havde af krav til rejsen og de fandt det bedste alternativ inden for vores max pris.
Vi er lige kommet hjem og vi er meget tilfredse, en nem tur uden vaskeligheder eller forsinkelser da rejsespejder havde planlagt det hele for os.
Kan med god samvittighed anbefale rejsespejder.dk
Elsker jer!!
Lige kommet tilbage fra en tur til London! Hotellet var perfekt til prisen. Og det er lige derfor jeg elske jer. 213 kr.!!!! TAK!!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.