Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel bij Reisgraag. Lana dacht met ons mee over de invulling van onze reis naar Mauritius en de Seychellen. Ze deelde ook haar verhaal vanuit eigen ervaring... Mehr ansehen
Via Reisgraag voor de 3e keer een trip naar Amerika geboekt. En voor de 3e keer ben ik zo ongelofelijk tevreden en blij met hun advies, expertise, betrokkenheid en een fantastische prijs-kwaliteit sam... Mehr ansehen
Wij hadden al lange tijd niet meer gevlogen en wilden voor het eerst samen met onze kinderen op reis, het liefst voor een mooi budget. Reisbureau Reisgraag heeft ons hier echt fantastisch bij ge... Mehr ansehen
Afgelopen 12 dagen zijn we naar Mauritius geweest via reisgraag! En wat een onvergetelijke ervaring is dat geweest! Vooraf werden we volledig ontzorgt en goed geadviseerd. Ik wilde stiekem een renewa... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.
Stationssingel 120e, 5371BB, Ravenstein, Niederlande
- 0486-412199
- reisbureau@reisgraag.nl
- reisgraag.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
We zijn zeer tevreden over…
We zijn zeer tevreden over Reisgraag.nl. Als we een vraag of hulp nodig hadden, konden we hen altijd meteen bereiken, ze antwoorden goed en snel op mails en telefoontjes.
We gaan zeker nog bij hen boeken!
Erg proactieve aanpak, betrouwbaar
Erg proactieve aanpak: ze nemen contact op bij wijzigingen, geven advies en handelen alles heel vlot af. Heel betrouwbaar en hulpvaardig.
Prima service!
Toppers.
Toppers al deze mensen bij Reisgraag. Erg klantgericht en doen hun uiterste best, ondanks de corona ellende, om je zo goed mogelijk verder te helpen.
Goede begeleiding van Tessa waarvoor…
Goede begeleiding van Tessa waarvoor dank.
Precies wat je nodig hebt
Vriendelijk, behulpzaam en snel. Ze denken met je mee en staan je iedere keer uitgebreid te woord. Hele fijne organisatie!
Zeer fijne en snelle communicatie
Vanwege de corona kon onze reis helaas niet doorgaan. Het team van Reisgraag heeft ons enorm goed en snel te woord gestaan, op de hoogte gehouden en vertrouwen gegeven in hun organisatie. Daarnaast werd er meegedacht in onze persoonlijke situatie.
Wij zullen Reisgraag dan ook bij iedereen aanbevelen en komen hier zeker weer terug.
Heel goed en fijn geholpen
Heel goed en fijn geholpen. Helaas kon de reis niet doorgaan door het corona virus.
Alles goed, fijn en vriendelijk opgelost!
Zeer tevreden!
vriendelijke service
zulks een vriendelijke service (zelfs voor een reis die niet kon doorgaan)
wij komen zeker terug om onze volgende reis hier te boeken
Ondanks dat onze familiereis geannuleerd is.
Ondanks dat onze familiereis geen doorgang heeft kunnen vinden door de bekende belemmeringen heeft reisgraag alles keurig netjes afgewikkeld. De volgende reis zal ik zeker weer aan hun denken bij het boeken.
Dank voor onze onvergetelijke trip naar NY!
Heel blij met de persoonlijke, vakkundige en uitgebreide hulp bij het boeken van onze eerste keer naar New York! Een reis om nooit te vergeten, mede dankzij Reisgraag.
Medewerkers kennen de bestemming Kaap…Kaap Verdië
Medewerkers kennen de bestemming Kaap Verdië. Nu afwachten hoe het verder zal lopen met de eigenlijke reis ( voorzien vertrek oktober)
Uitstekend reisadvies en zorgeloze afwikkeling ivm corona
In overleg met het reisbureau een mooie rondreis samengesteld; er is goed geluisterd naar onze wensen. Telkens snelle reactie gekregen op vragen of verzoeken onzerzijds. Dankbaar gebruik gemaakt van expertise reisbureaumedewerkster. Prima afhandeling van annulering van vluchten en accommodaties i.v.m. de coronacrisis. Zeer tevreden met alle advies en fijn dat ons alle rompslomp uit handen is genomen .
Nooit meer Reisgraag
Nooit meer , amateuristische club!
Op vliegveld bleek dat de naam (door ons) verkeerd is doorgegeven. Reisgraag heeft werkelijk niets kunnen betekenen voor ons. Behalve dat ze de documenten niet hebben nagekekenen in beginsel bleek dat de reis via een Duits tussen-reisbureau was geboekt door Reisgraag. En daardoor hoorden we op Schiphol dat we niet mee konden naar de Malediven. Het Duitse reisbureau was niet te bereiken, ons was een KLM vlucht beloofd maar deze bleek te worden uitgevoerd door Etihad. Iedereen verwees ons door naar Reisgraag en Reisgraag zelf kreeg met niemand contact. Zij hadden geen direct contact met Etihad, zij hadden de reis geboekt via een Duits reisbureau. Conclusie: nieuw ticket moeten bijbetalen a 1.700 euro. Nooit meer Reisgraag.

Antwort von Reisgraag.nl
Annulatie
Voor het eerst boekten we een pakketreis online. Het was dan ook bang afwachten hoe men een annulatie zou regelen toen bleek dat deze in de lockdown zou doorgaan. Een tegoedbon wilden we niet omdat mijn man zelden gewaarborgd verlof krijgt. Maar dit is heel deftig geregeld. Men deed echt de nodige moeite om ons op geregelde basis te contacteren en de terugbetaling volgde vlot. Enkel de dossierkosten vonden we vrij hoog.
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk. Behulpzaam. Als je extra informatie vraagt, die eigenlijk niet bij de boeking zit, krijg je dat toegestuurd. Ik en mijn vriendin, zijn uiterst correct behandeld. Ook nu in het Corona-tijdperk worden wij goed op de hoogte gehouden.
Prima reisteam, die snel antwoorden en je correct helpen.
Makkelijk boeken via website, met alle mogelijke opties voor data, vliegveld keuze en hotel/kamer keuze.
Jammer genoeg ging de reis vanwege corona niet door, en toen ben ik prima geholpen door het team van reisgraag.nl.
Mijn reissom is inmiddels gerestitueerd, dankzij de uitstekende bemiddeling van het reisteam.
Kortom goede medewerkers, die snel antwoorden en je correct helpen.

Antwort von Reisgraag.nl
super service reis om geboekt zonder…
super service reis om geboekt zonder problemen wegens covid -19 BEDANKT met vriendelijke groeten
Fijn, duidelijk en aardig.
Fijn geholpen, duidelijke communicatie en aardig personeel. Zeker een aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.