Reisgraag.nl Bewertungen 393

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel bij Reisgraag. Lana dacht met ons mee over de invulling van onze reis naar Mauritius en de Seychellen. Ze deelde ook haar verhaal vanuit eigen ervaring... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via Reisgraag voor de 3e keer een trip naar Amerika geboekt. En voor de 3e keer ben ik zo ongelofelijk tevreden en blij met hun advies, expertise, betrokkenheid en een fantastische prijs-kwaliteit sam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden al lange tijd niet meer gevlogen en wilden voor het eerst samen met onze kinderen op reis, het liefst voor een mooi budget. Reisbureau Reisgraag heeft ons hier echt fantastisch bij ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen 12 dagen zijn we naar Mauritius geweest via reisgraag! En wat een onvergetelijke ervaring is dat geweest! Vooraf werden we volledig ontzorgt en goed geadviseerd. Ik wilde stiekem een renewa... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter
  2. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.

4.9

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen advies

Een reisburo die niets kan /wil voor je doen, je geeft je voorkeuren op van wat je graag zou willen en vervolgens krijg je een mailtje terug met de mededeling sorry wij kunnen niets voor je betekenen succes verder!

Je zou toch zeggen dat zij nieuwe klanten willen werven, dan moet je daar toch iets beter je best voor doen en voorstellen geven wat dan wel kan vind ik.

Als reactie op uw reactie:

Ik bepaal zelf of ik gebeld wil worden en heb dat ook aangegeven, maar omdat u er op staat dat u mensen wilt kunnen bellen, wordt men verplicht een telefoonnummer op te geven vandaar dan maar een fictief nummer. U schrijft wij willen mensen kunnen bellen om de wensen te bespreken, maar bij het info-formulier kan je al je wensen opgeven en dat heb ik dan ook gedaan.. 5 zelfs. Een telefoongesprek was in eerste instantie dan ook zeker niet nodig geweest. Het budget was ook niet ingevuld omdat ik niet wist wat h.e.e.a. zou kosten.. als ik 5000 euro opgeef weet ik zeker dat u met reizen aankomt die rond dat bedrag zitten terwijl je waarschijnlijk ook een prachtige reis kunt boeken met bv ongeveer de helft van dat bedrag. Als ik 1000 euro opgeef heeft u geen reizen want dat is te laag, het zou makkelijker zijn als men kan kiezen tussen 2 bedragen.. dat heb dan ook later gedaan. Later krijg ik een kort mailtje met wij hebben niets voor u.. succes verder. Ik vind dat desinteresse naar de klant van uw kant, het waren tenslotte wensen en geen verplichtingen waaraan een reis moest voldoen. Ik krijg inderdaad ook offerte aanvragen die ik niet kan uitvoeren voor een bepaald budget.. maar ik tegenstelling tot uw bedrijf zoek ik wel naar oplossingen: wat kan wel! in tegenstelling tot uw: dat kan niet!.. en ja, dat kan ook zeker alleen per email als klanten dat willen. Vandaar ook mijn gemiddelde van een 4,9 met 418 reviews. Tot slot acht ik het inderdaad nodig om mijn reviews op verschillende plekken te plaatsen, zodat mensen dit kunnen lezen.. daar is het ook voor bedoeld, vraag mij wel inmiddels wel af of daar ook over gevallen zou zijn als de review 5 sterren had gekregen!?

En een fijne dag ook naar u toegewenst.
verhuislifthuren.eu

8. September 2022
Reisgraag.nl-Logo

Antwort von Reisgraag.nl

Geachte heer Geerlof,

In uw offerteaanvraag heeft u geen budget opgegeven. Als telefoonnummer heeft u '1234567890' geschreven.

Na een aanvraag nemen wij altijd telefonisch contact op om de wensen door te nemen om vervolgens een offerte uit te brengen. Doordat u een fictief telefoonnummer opgegeven heeft hebben wij geen kans gehad om uw wensen te bespreken. Per mail heeft u vervolgens aangegeven dat u een budget tussen 1000/2000 heeft. Voor een reis voor 1 persoon van 10 tot 14 dagen naar Indonesië is dat verre van realistisch. We hebben dan ook geen enkele reis gevonden die aan uw wensen voldoet.

Omdat u in uw offerteaanvraag expliciet aangegeven heeft niet open te staan voor telefonisch contact ("...ik wil niet gebeld worden...") zagen wij geen mogelijkheid om u verder te helpen. Dat is de reden geweest om u op een nette manier per mail te informeren dat we geen aanbod hebben passend bij uw wensen.

Als iemand met een website verhuislifthuren.eu / De Eigen Rijder zult u vast ervaring hebben met aanvragen die niet te behandelen zijn. Het is dan ook extra opvallend dat u het nodig acht om verhaal op verschillende plekken te verspreiden.

Ik wens u een hele fijne dag toe.
Reisbureau Reisgraag.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een onvergetelijke reis in Puglia.

Mijn man en ik, Stini en Chris Ames zijn van 18 t/m 29 juni in Puglia, Italië geweest.
Wat een geweldige reis. Het enige minpuntje was dat het elke dag 36 graden was, maar dat vind ik persoonlijk, beter dan regen.
We hebben enorm genoten van Lecce, Gallipoli, Ostuni en Alberobello.
Met name het verblijf in de Masseria's wat een genot en een weelde om daar te verblijven. Vriendelijke ontvangst, we werden op handen gedragen en we hebben er heerlijk gegeten.
Mede door Reisgraag en Sanne van Dooren, die de reis samenstelde, was het onvergetelijk.
Wij zouden het iedereen aanraden.
Onze volgende reis gaan wij zeker weer boeken bij Reisgraag.
Dus tot ziens Reisgraasg !!!

7. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige vakantie gehad in Side…

Geweldige vakantie gehad in Side Turkije. Het hotel, Side Star Beach, voldeed aan alle verwachtingen. Vriendelijk personeel, uitgebreide keuze aan eten, heerlijk zwembad, direct aan het strand, schoon, keurig en net hotel. Zeker een aanrader. Ook de omgeving is prachtig en leent zich voor mooie excursies. Het personeel van Reisgraag heeft deze reis prima voor ons geregeld. Service was top! We gaan hier zeker vaker een reis boeken.

9. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een reis boeken bij Reisgraag is al een feestje vooraf…

Een reis boeken bij Reisgraag is al een feestje vooraf.
Zij staan je altijd vriendelijk en accuraat te woord en geen vraag is te veel voor ze. Je krijgt op tijd een herinnering voor nog te ondernemen zaken. Zelfs tijdens de vakantie wordt er gevraagd of alles naar wens verloopt.
Heel prettig als je met een grote groep reist en je de verantwoording hebt, dat je kan terugvallen op vakkundige informatie. Een grote PLUIM!!

5. Januar 2022

Fantastische vakantie gehad

Fantastische vakantie gehad, goed georganiseerd door OutSight travel,
alle hotels prima, in Drake Bay zeer goede familie hotel (eten meer als top)
Tortuguero één van beste hotel gelegen tussen de rivier en het strand.

13. Dezember 2021

Cruise geboekt

We hadden een cruise geboekt bij cruisetravel. Echter hadden we een slechte ervaring met de rederij.
Dit is goed opgelost door cruisetravel zelf. Dus wij boeken de volgende keer weer bij cruisetravel.

3. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vreselijke organisatie

Goede organisatie? Nou echt niet!

Zo ontzettend veel problemen op vakantie, een beloofde kermis bij het hotel die al 2 jaar dicht is. Verwarmd zwembad wat niet verwarmd is. Eten wat bij aanvang stipt om 19:00 al koud is?! And so on…..
Reisgraag doet alsof ze alles voor de klant doen, maar pintje bij paaltje schuiven ze alles af op de aanbieder zodat zij nergens verantwoording voor hoeven nemen. Een schande. Ik zou nooit meer via zo’n organisatie boeken.

3. Dezember 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Weggegooide vakantie!!

Weggegooide vakantie!!
Op vakantie geweest naar Turkije (Side, hotel sunmelia beach resort) , na 2 dagen in het ziekenhuis beland met een voedselvergiftiging. Bij aankomst was de optie om in het restaurant te eten al weg (volgeboekt) dus bleef van ons all inclusive pakket alleen nog het doorlopend buffet over. Dat zag er niet best uit en achteraf hoef ik niet verbaasd te zijn dat ik voedselvergiftiging heb gekregen. De reisgids gebeld om dit door te geven (met alle goede bedoelingen) en een aantal vragen te stellen over onder andere de zorgverzekering, maar hij maakte zich alleen maar druk erover dat dit geen voedselvergiftiging was maar een simpele buikgriep. Kennelijk was deze uiterst onvriendelijke reisgids in zijn vrije tijd ook nog arts. Daarna Reisgraag geconfronteerd met het feit dat ik niks meer aan mijn vakantie heb gehad en zij gaven aan hier niks mee te kunnen. Erg jammer want ik heb nu bijna niks aan mijn vakantie gehad. Ik had goede reviews gelezen over Reisgraag en daar mijn keuze op gemaakt, maar kom er nu achter dat als het erop aankomt ook Reisgraag niet thuisgeeft.
Bij thuiskomst meteen naar de huisarts gegaan en die heeft nog een keer bevestigd dat het voedselvergiftiging is geweest.
Ik wens iedereen veel succes die nog gaat boeken in hotel sunmelia beach resort in Side

16. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is echt een reisbureau die alles voor de klant doet!

Dit is echt een reisbureau met de servicegerichtheid die je graag wilt. Toen ik er online niet helemaal uitkwam, werd ik meteen gebeld en er werd proactief meegedacht. Toen ik later nog iets wilde aanpassen is Anneke dat meteen gaan regelen. Ik heb hier voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst geboekt. Fijn ook dat ze zo goed bereikbaar zijn. Op mails wordt ook snel gereageerd. Bedankt! Cynthia

21. Mai 2021

Vertrouwen en service gericht

Er wordt gevraagd naar mijn wensen als het niet duidelijk is nogmaals. Vragen worden altijd beantwoord en daar wordt de tijd voor uitgetrokken die nodig is. Communicatie is transparant. Reisgraag medewerkers zijn bovendien positief en vriendelijk. Het geeft veel vertrouwen.
Dank

12. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een persoonlijk bedrijf!

Wat een persoonlijk bedrijf!
Ondanks alle corona perikelen en dat er waarschijnlijk weinig geld binnenkomt bij dit bedrijf, blijven de dames toch zoeken naar een persoonlijk en geschikte oplossing. Ook al levert het geen geld op voor dit bedrijf! Toppers!!!

4. Januar 2021

Erg goede ervaring!

Wij zijn in oktober 2019 langs geweest om gezamenlijk een rondreis door Oost/West-Canada te organiseren. Er werd aandachtig naar onze wensen geluisterd en deze werden goed in kaart gebracht. De planning bleek in eerste instantie wat lastig, met name m.b.t. beschikbaarheid van de camper. Reisgraag.nl heeft zich hierin vastgebeten en steeds in overleg met ons erg haar best gedaan om alles voor elkaar te krijgen. We hebben veel contact met ze gehad en dit altijd als erg prettig ervaren. Helaas heeft de reis nooit kunnen plaatsvinden vanwege corona. Ook gedurende deze periode is Reisgraag.nl heel duidelijk geweest in de communicatie en zijn wij continu op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Wij hebben uiteindelijk de volledige aanbetaling terugontvangen. Wanneer reizen weer mogelijk is, gaan we het zeker opnieuw proberen!

31. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reacties op vragen en tijdens…

Snelle reacties op vragen en tijdens reserveren.
Nadat reis naar Canada geannuleerd werd, doordat tenzingtravel.nl failliet ging, heeft reisgraag er alles aan gedaan om de aanbetaling te retourneren. We werden goed op de hoogte gehouden en na terugbetaling direct weer contact opgenomen.
Reisgraag.nl is zeker aan te raden om je vakantie te regelen.

30. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn erg goed geholpen bij het…

We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de reis. Fijn contact en korte lijntjes met Astrid. Jammer genoeg konden we onze reis niet door laten gaan door de situatie met Covid en konden we onze vouchers inruilen tegen terugbetaling van ons reisbedrag. Dit was snel in orde en geregeld . Prima service! Zodra we nieuwe plannen gaan maken zullen we zeker weer contact opnemen met Reisgraag.

Astrid

Astrid, heeft ons enorm geholpen met het uitzoeken van een prachtige vakantie.
De service was uitstekend en niets was te veel voor Astrid. Helaas zijn wij door Corona niet op vakantie geweest maar gaan dat zeker nog doen als dat weer mogelijk is. Ook nu heeft Astrid ons op de hoogte gehouden van alle ontwikkelen en afhandeling. Voor al onze andere vakantieplannen zullen wij een beroep doen op Reisgraag omdat we erg goed zijn geholpen en we erg tevreden zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne, snelle, bereikbare organisatie!

Het enige puntje is dat ik geen idee heb hoe ik bij deze reisorganisatie terecht kwam, ik was aan het boeken en plots had ik via hun geboekt, dit maakt verder geen verschil in de reis maar was toch een beetje gek.
Los daarvan bieden ze goeie hulp, altijd super snel en goed antwoord. En bij elke vraag kon ik gewoon een whatsappberichtje of email sturen zonder me bezwaard te voelen dat ik voor de zoooveelste keer een vraag stelde. Ik heb het super gehad tijdens mn vakantie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakkundig en op en top behulpzaam

De medewerkers van Reisgraag zijn super geduldig en blijven behulpzaam bij het uitzoeken van je reis.
Ze doen hun uiterste best om snel en vakkundig je vragen te beantwoorden en met een gepast reisvoorstel te komen.
Hier is de klant nog koning!!!

13. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat onze reis naar Amerika niet door…

Omdat onze reis naar Amerika niet door ging hebben we besloten om in September toch nog even weg te gaan.
Uiteindelijk is het 6 dagen Oostenrijk geworden.
Reisbureau Reisgraag heeft ons erg goed geholpen, we konden met al onze vragen bij hen terecht. Het ging dan natuurlijk vaak over corona.
Het leukste vond ik nog wel dat we een persoonlijk appje kregen hoe het ons beviel op vakantie en of alles naar wens was, en mochten er noodzakelijke problemen zijn, dan gaf reisbureau Reisraag aan dat ze 24/7 te bereiken zijn via Whatsapp.
Hopelijk kunnen we volgend jaar wel weer een verre reis boeken. Dit doen we dan natuurlijk weer in Ravenstein bij Reisbureau Reisgraag!

13. Oktober 2020

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr