Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel bij Reisgraag. Lana dacht met ons mee over de invulling van onze reis naar Mauritius en de Seychellen. Ze deelde ook haar verhaal vanuit eigen ervaring... Mehr ansehen
Via Reisgraag voor de 3e keer een trip naar Amerika geboekt. En voor de 3e keer ben ik zo ongelofelijk tevreden en blij met hun advies, expertise, betrokkenheid en een fantastische prijs-kwaliteit sam... Mehr ansehen
Wij hadden al lange tijd niet meer gevlogen en wilden voor het eerst samen met onze kinderen op reis, het liefst voor een mooi budget. Reisbureau Reisgraag heeft ons hier echt fantastisch bij ge... Mehr ansehen
Afgelopen 12 dagen zijn we naar Mauritius geweest via reisgraag! En wat een onvergetelijke ervaring is dat geweest! Vooraf werden we volledig ontzorgt en goed geadviseerd. Ik wilde stiekem een renewa... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Reisgraag.nl is een reisorganisatie gevestigd in Ravenstein (Oss, Noord-Brabant). We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ & Calamiteitenfonds.
Stationssingel 120e, 5371BB, Ravenstein, Niederlande
- 0486-412199
- reisbureau@reisgraag.nl
- reisgraag.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastische reis
Zowel bij het boeken als tijdens de reis steeds snel en zeer prettig geholpen. Een heerlijke relaxte reis gemaakt doordat alle accomodaties en de huurauto top geregeld waren.
Wij hebben goede ervaringen met…Reisgraag
Wij hebben goede ervaringen met Reisgraag. Ze zoeken voor je uit welke vakantie het beste past bij de wensen van ons. Of ze boeken voor jou de reis die je zelf wenst. Als er iets tijdens je reis is heb je een kort lijntje via de Whatsap. En ze reageren snel op je appje. Echt fijn om dan zo snel geholpen te worden.
Weer een geweldige vakantie gehad
Weer een geweldige vakantie gehad! Chantal luisterde goed naar onze wensen en heeft een mooie reis door Puglia samengesteld. Ook op vakantie nog even een appje of alles naar wens is. En heb je ze nodig voor vragen dan heb je een noodnummer waar ze op te bereiken zijn. Nogmaals dank je wel. Voor onze volgende reis weten we waar we moeten zijn!
Super vakantie
Eind juni ontstond het plan om met 3 personen naar Puglia te gaan in augustus. Met zo'n korte tijd nog te gaan kwam er snel een goed voorstel waarbij de wensen goed werden geïnterpreteerd.
Reisbureau Reisgraag.nl een grote aanbeveling!
De tweede keer op pad geweest met Reisbureau Reisgraag. Hele goede service. Snel antwoord op vragen. Alles keurig geregeld.
Ook toen de reisorganisatie waarbij onze reis geboekt was FTI reizen faillissement aangevraagd had werd onze reis binnen enkele uren omgeboekt, zonder extra kosten of grote aanpassingen.
Super tevreden!
Een topteam bezorgde ons een zorgeloze vakantie!
Nadat wij zelf aan de slag gingen om onze (cruise-)vakantie (met meerdere wensen) te gaan boeken, vonden wij het toch slimmer om ervaren mensen te vragen om het e.e.a. voor ons te regelen. Wij kwamen uit bij Reisbureau Reisgraag te Ravenstein. Wat waren we blij met deze keuze! Zij hebben alles tot in de puntjes voor ons geregeld en wij hoefden alleen nog onze koffers te pakken.
Bedankt medewerkers van Reisgraag, voor nu was het geweldig en wij komen de volgende keer weer (reis)graag bij jullie terug!
Groet Hanny en Willy
Weer super fijn op vakantie geweest
Wat een luxe als je kan kiezen uit diverse leuke hotels en bestemmingen, die op basis van onze vraag zijn gekozen door reisbureau Reisgraag. Het familiehotel wat we uiteindelijke als vakantielocatie hebben gekozen was een topper en ideaal voor zowel jong als oud. Het vertrouwen in “ons” reisbureau is groot. Op naar de volgende vakantie.
Malediven 2024
Goede service en adviezen en er wordt meegedacht.
Tevens fijne en duidelijke communicatie, en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant.
Na een vluchtwijziging ook snelle actie om een oplossing te vinden.
Bij reisgraag is alles top geregeld
Bij reisgraag is alles top geregeld. De medewerkers zijn vriendelijk,ze zijn goed te bereiken en ze luisteren wat je wensen zijn. Ze regelen alles van a tot z. Als je op vakantie bent sturen ze nog een berichtje of alles naar wens is. We boeken al jaren bij reisgraag en blijven dat ook zeker doen.
Mooie reis geboekt
Mooie reis geboekt, altijd een berichtje van “fijne vakantie “ of “hebben jullie het naar je zin” en een welkom thuis berichtje. Wil gedaan zijn.
Top reisbureau 👍🏼
Goede service bij reisbureau Reisgraag!
Goede ervaring met reisbureau Reisgraag. Denkt goed met je mee. Ook aandacht voor de klant na de boeking met een fijn persoonlijk contact. Gaan hier zeker vaker boeken.
Het was onze eerste kennismaking met…
Het was onze eerste kennismaking met Reisgraag. Reisgraag heeft goed naar onze wensen geluisterd en kwam met een passend voorstel; een ander land dan wij in gedachten hadden. Alles klopte en was tip-top geregeld. Tijdens de vakantie was Reisgraag makkelijk bereikbaar voor een vraag via whatsapp. Voor onze volgende vakantie kloppen we zeker weer aan bij Reisgraag. Tot de volgende keer! De eerste plannen zijn we al aan het maken
Ik wilde graag nog een keer met mijn…
Ik wilde graag nog een keer met mijn moeder van 82 op vakantie. Zij zit in een rolstoel. Reisgraag heeft alles perfect voor ons geregeld. Hotel met aangepaste kamer, assistentie op het vliegveld en speciaal rolstoel vervoer van vliegveld naar Hotel vice versa. Reisgraag is ook heel attent voor, tijdens en na de vakantie. Ze wensen je een goede reis, vragen of alles goed verlopen is en of je weer goed thuisgekomen bent. Al met al een topervaring. Ik raad iedereen reisgraag aan.
Wildlife en avontuur
Onze reis was 10 dagen in Zuid-Afrika, in en rond het Krugerpark, en 10 dagen op Mauritius. Wij hadden per land 5 verschillende locaties, waardoor de reis heel afwisselend en intensief was. De ene locatie was nog leuker dan de andere: hele mooie lodges rond het Krugerpark, een lodge middenin het Krugerpark waar de leeuwen, olifanten, giraffen, luipaarden, neushoorns, maar ook zebra's, impala's, koedoes en hyena's allemaal op 10 vierkante kilometers te zien waren. En ook spannende, eenvoudige maar ook luxe en schitterende hotels en lodges op Mauritius. Bubbletenten en houten tenten op palen naast resorts aan zee.. Het reisbureau Reisgraag had als thema "kleinschalig" aangegeven. En dat waren de locaties. Met overal een zwembad, een aantal keren zelfs privé, veel vrijstaande locaties in de schitterende natuur. En overal de prachtigste bloemen, de bomen en de vogels. Ook de begeleiding was top: als we een vraag mailden over inchecken of over een locatie, kregen we dezelfde dag antwoord en waar nodig hulp. Reisgraag.nl: fantastisch!
Persoonlijk, betrokken maar zeer professioneel ! Topper !
Bij het zoeken naar een vakantie zijn wij eigenlijk toevallig bij reisgraag terecht gekomen. Omdat ze een hele overzichtelijke site hebben waarin zij heel duidelijk laten zien welke vluchten er mogelijk zijn en wat de bijbehorende kosten zijn meer dan bij andere sites altijd het gevoel gekregen dat ze het makkelijker maken.
Bij het boeken werd het goede gevoel bevestigd. Mijn vragen werden duidelijk en adequaat beantwoord / afgehandeld en het boeken was snel geregeld.
Tot mijn verbazing bleef het daar niet bij. Vlak voor de vakantie kregen wij nog het noodnummer en werd tijdens de eerste dagen van de vakantie nog geïnformeerd in hoeverre alles naar wens is en of ze nog iets moesten regelen.
Ik heb reisgraag.nl dan ook als persoonlijk, betrokken en zeer professioneel ervaren.
totale ontzorging is een kernbegrip
Deze vakantie ervaring was niet ons eerste avontuur via Reisbureau Reisgraag en ook nu weer perfect geregeld. Het begint natuurlijk met een offerteaanvraag waarin je omschrijft wat je voor rondreis (dit keer in de Seychellen) je voor ogen hebt. Door het vervolgens, van Reisgraag uit, stellen van de juiste vragen komt er uiteindelijk een totaal plaatje van je reis naar voren. B.v. wanneer, waar en door wie, wordt je voor de volgende stap opgehaald. Daar komt dan een reisplanning uit naar voren met verschillende hotels, die al of dan niet nog door je gewijzigd kunnen worden en dan gaat allemaal zonder problemen want "jou reis moet passen in jou visie". En als je dan op een gegeven moment tijdens je reis denkt dat er iets ontbreekt, is een WhatsApp berichtje voldoende om snel gerust gesteld te worden dat het toch allemaal goed gaat komen en dat blijkt dan ook zo te zijn.
Zoals gezegd het was niet onze eerste ervaring met Reisgraag en het zal ook zeker niet onze laatste zijn.
Mijn ervaring met Reisgraag.nl te Ravenstein
Efficiënt, klantvriendelijk, betrokken en betrouwbaar.
Wederom goed advies!
Voor de 2e keer om advies gevraagd voor onze vakantie. Het was wederom fijn om met Reisgraag een vakantie uit te zoeken. De communicatie was voor, tijdens en na de vakantie zoals het hoort: goed, snel en duidelijk!
New York…
We hebben een reis naar New York geboekt via Reisgraag.
Ze hebben ons goed voorzien van informatie en ons gewezen op de high lights die we konden bezoeken.
Vooraf aan de reis hebben ze de visa mee geregeld .
De accommodatie was erg netjes en precies zoals reisgraag ons had voorgesteld.
Perfect geregeld
Zeer goed verzorgd en vriendelijke medewerkers. De reis is perfect verlopen.
We zullen zeker vaker onze vakantie boeken via Reisgraag.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.