RegionaalmilieubeheerBewertungen

TrustScore 4 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Avond winkel Laak nam Contact met mij op dat zei heel goed geholpen zijn door Denny van regionaal milieubeheer ik nam contact met hem op hij kwam langs hij is een hele nette eerlijke jongeman met zij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met het werken met Regionaal milieubeheer.Hun team van deskundige experts is nauwkeurig en snel in hun communicatie. Zou zeker aanraden om met hen te werken.

1. Ministerium für Umwelt
  2. Behörde

Vom Unternehmen geschrieben

Regionaal milieubeheer is in 2015 gestart met het verstrekken van milieukundige adviezen op proffesioneel niveau.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

20 Bewertungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn dat er nog bedrijven zijn die…

Fijn dat er nog bedrijven zijn die gewoon even langskomen in plaats van alles via de mail te doen. Ze hebben voor ons de hele rapportage verzorgd. De adviseur was vriendelijk, wist precies waar hij op moest letten en binnen no time was alles geregeld bij het RVO. Zeker een aanrader voor andere bedrijven die geen zin hebben in administratief gedoe.

20. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

positieve ervaring met Regionaal…

positieve ervaring met Regionaal Milieubeheer. Wij zagen behoorlijk op tegen de rapportage voor de informatieplicht energiebesparing, maar dit team heeft ons volledig ontzorgd. Ze beschikken over veel inhoudelijke kennis en wisten precies welke erkende maatregelen voor onze situatie van toepassing waren. De communicatie verliep helder en de rapportage bij het RVO was snel en correct geregeld. Een aanrader voor elke ondernemer die zeker wil weten dat hij aan de wetgeving voldoet zonder gedoe

5. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Commerciële partij die niet handelt in naam van de overheid

Vandaag gebeld door Regionaalmilieubeheer. Tijdens het gesprek werd aangegeven dat dit bedrijf is ingeschakeld door de Gemeente Oss voor de Informatieplicht Energiebesparende maatregelen. Er moet een controleur langs komen (€850) om een rapportage op te stellen en deze in te dienen bij de overheid. Door de vlotte babbel hier onbewust mee ingestemd.

Echter na het telefoontje te hebben beëindigd ben ik naar de website van de overheid gegaan. Daar werd aangegeven dat externe bedrijven aangeven dat ze zijn ingehuurd of erkend door de RVO, maar dat dit niet het geval is.

Meteen daarna teruggebeld naar Regionaalmilieubeheer en de persoon de tekst op de site van de overheid voorgelezen. Deze begon meteen met praatjes dat hij brieven kan doorsturen van de tweede kamer dat x procent nog niet aan de meldplicht heeft voldaan. Ook gaf de persoon in kwestie aan dat Regionaalmilieubeheer de opdracht heeft gekregen van het ministerie van economische zaken, en dat je zelf geen rapportage meer kan inleveren bij de overheid. Nog geen twee seconden later geeft de persoon aan dat het nog wel mogelijk is zelf rapportages aan te leveren maar dat dit door veel ondernemers te moeilijk is.

Ik denk dat Regionaalmilieubeheer ondernemers prima kan helpen met de rapportage, maar zeker niet dat ze in naam van de overheid werken en dat het verplicht is bij deze partij de controle af te nemen. Kortom een commerciële partij die op een handige manier geld wil verdienen door ondernemers te benaderen.

Ik heb de persoon van Regionaalmilieubeheer verteld dat wij afzien van de afspraak.
Als de overheid/gemeente wil dat wij een rapportage/meldplicht doen dan horen wij dat vanuit de overheid.

14. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Komen agressief en vol overtuiging over…

Komen agressief en vol overtuiging over met argumenten die niet kloppen. Ze werken in opdracht van de gemeente echter de gemeente (wethouder) weet van niets. telefonisch moeilijk bereikbaar, bellen niet terug, verhaal rammelt aan alle kanten, opletten, integriteit is er niet.

9. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

dank jullie wel toppers !!!

Ik kan mij niet vinden in de onderstaande reacties,Regionaal Milieubeheer heeft mij erg goed geholpen en advies gegeven zonder hun had ik nu de omgevingsdienst op me dak gehad met alle mogelijke gevolgen van toepassing ik beveel daarom Regionaal Milieubeheer aan iedereen

24. September 2024

Malafide bedrijf

Is een malafide bedrijf. Zegt namens gemeenten te werken wat niet zo is en geven onjuiste informatie aan bedrijven. Ze intimideren bedrijven waardoor ze proberen geld afhandig te maken.

2. September 2024

Beste Bart,

Dank voor je review. We hebben via een privé bericht gegevens opgevraagd zodat we je gegevens erbij kunnen pakken. Helaas hebben we geen reactie van je ontvangen. Mochten we dit als nog ontvangen kunnen we kijken welke medewerker dit heeft gezegd en hierop actie ondernemen, want het is niet de bedoeling om als een overheidsinstantie naar voren te komen. Wij treden namelijk op als intermediair bij RVO in de kader van Wet milieubeheer en ontzorgen de ondernemers in Nederland van de randzaken.

Ik wil u wel vragen om uw klacht + gegevens te mailen naar info@regionaalmilieubeheer.nl. Mijn collega's helpen je dan graag verder.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, Regionaal Milieubeheer.

Malafide bedrijf
volledig gefocust op het bedrag dat in rekening gebracht gaat worden. de te leveren dienst is ondergeschikt. ik wil er niet teveel over zeggen maar echt een afrader.

Reactie op reactie:
U bent “intermediair bij RVO” schrijft u.
Daarmee suggereert u WEER meer dan u bent…
U bent een gewoon bedrijf die tegen betaling van een fors bedrag een formulier invult waar een gewone sterveling een uur mee bezig is. Punt, niet meer en niet minder.

29. Januar 2024

Beste,

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, Regionaal Milieubeheer.

350 euro per maand bespaart door regionaal milieubeheer

Avond winkel Laak nam
Contact met mij op dat zei heel goed geholpen zijn door Denny van regionaal milieubeheer ik nam contact met hem op hij kwam langs hij is een hele nette eerlijke jongeman met zijn hart op de juiste plek heeft me alles heel goed uitgelegd en is gaan kijken wat die voor mij kan betekenen hij heeft ervoor gezorgd dat ik een besparing van 350 euro per maand heb.en ook nog eens subsidie voor mijn belasting ik kan iedereen Regionaal milieubeheer aanraden ze luisteren naar je en laten je met een goed gevoel achter ga zo door jullie hebben een vaste klant erbij

15. Mai 2023

Oplichters

Oplichters. Doen alsof ze een officiële instantie zijn en dan ook nog valse informatie doorgeven.

18. Juni 2022

Waardeloze firma

Waardeloze firma, maken afspraak en komen gewoon niet opdagen. Als je belt krijg je een kletsverhaal dat de vertegenwoordiger een aanrijding heeft gehad. Bij de volgende afspraak komt gewoon niemand opdagen , dan is het antwoord dat de subsidieregelingen veranderd zijn, blijkbaar voor hun reden om gewoon niet te komen opdagen en je tijd te verspillen.
En inderdaad bij eerste benadering denk je dat ze van de overheid zijn en je gratis advies komen geven. Dus niet mee in zee gaan.

29. Oktober 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wonderlijke situatie

Wonderlijke situatie. Regionaal milieubeheer blijkt een soort overkoepelende organisatie te zijn. De dame met wie ik oorspronkelijk contact had, had op enig moment nog wel nog een mailadres van de club in gebruik, maar was niet meer in dienst.
De dienstverlening (Informatieplicht bedrijven) zelf werd uitgevoerd door MKB Milieubeheer. Op zich ging dat goed. De jongeman die terplekke kwam had kennis van zaken, en ik vond het prettig met hem te kunnen sparren over nut en noodzaak van bepaalde maatregelen en hij heeft vervolgens netjes de rapportage ingediend.
Echter.... toen ik wat later probeerde contact met MKB Milieubeheer op te nemen omdat ze mij nog wat informatie zouden sturen, kwam de email terug, en het algemene telefoonnummer verwijst naar een 'dit is de voicemail van nul-zes...'. Achtergelaten voicemailberichten worden niet beantwoord.
Ik kan op internet niets vinden over een faillissement, maar ik heb nu wel mijn twijfels over e.e.a.

Update 23/6/21: contact opgenomen met Regionaal Milieubeheer om bovenstaande te bespreken. Eerst een paar keer alleen een muziekje waarna de verbinding werd verbroken. Uiteindelijk iemand aan de lijn van Holland Centrale? Ze gaan kijken of zij MKB Milieubeheer wel te pakken kunnen krijgen.

21. Juni 2021

Ontspannen en deskundige service

Vanaf moment van bellen al prettige ontvangst. Heel ontspannen, kundig en bereid om al onze rare vragen te beantwoorden. Al de volgende dag een helder rapport en razendsnel antwoord op aanvullende vragen. Tot over 4jaar.

24. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook wij werden telefonisch benaderd

Ook wij werden telefonisch benaderd. Reginaalmilieubeheer doet zich voor als overheidsinstantie. Is het niet, dat zie je meteen als je hun knullige mail met bijlages ontvangt.
Deleten!

16. November 2020

Beste Emma,

Wat vervelend om dit bericht te lezen en ik begrijp dat dit ongewenst is. We zullen er voor zorgen dat dit niet meer voorkomt door onze agents, want het is niet de bedoeling om als een overheidsinstantie naar voren te komen. Wij treden namelijk op als intermediair bij RVO in de kader van Wet milieubeheer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik werd gebeld door deze partij

Ook ik werd gebeld door deze partij. Het vlugge praatje aan de telefoon doet vermoeden dat het om een overheidsinstelling gaat. Na een afspraak te hebben gemaakt ontving ik een bevestigingsmail waar direct de aap uit de mouw kwam. Dit consult zou mij €600 gaan kosten. Ik heb het dus direct gecanceld.

16. November 2020

Beste Nick,

Zogenaamd opererend vanuit…

Zogenaamd opererend vanuit overheidsinstanties...
Nogal opdringerig en strooien met overheidstermen, wetgeving en overheidsinstanties. Vooral voor mensen die weinig met de inhoud hebben is dit nogal overdonderend. Neigt zelf naar oplichting als je het mij vraagt

14. November 2020

Beste Jack,

Wat vervelend om dit bericht te lezen en we zullen ervoor zorgen dat het niet meer voorkomt. Wij treden op als intermediair bij RVO in de kader van Wet milieubeheer en ontzorgen de ondernemers in Nederland van de randzaken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regionaal Milieu Beheer (RMB) is een…

Regionaal Milieu Beheer (RMB) is een adviesbureau, geen overheidsinstantie!!!!!

Regionaal Milieu Beheer (RMB) doet het voorkomen of ze bellen namens de overheid, zelfs bij het vragen of zij een overheidsinstantie zijn, beamen ze dit.
Als ze via een receptie bellen, laten ze het doen vermoeden dat ze handhaving zijn.
Slaan dreigende taal uit, dat ze gaan beboeten als er nog geen melding is gedaan milieuwet.
Ze willen een inspecteur langs sturen die dan vrijblijvend komt kijken. Maar dat is niet het geval, want je moet dan 649,- euro betalen... maar naar hun zeggen kunnen hun weer zorgen dat je die terug verdiend door hun advies over subsidies die je kan aanvragen.

Het is zeer ongepast om namens de overheid te spreken als je dat niet bent.

Per email sturen ze je om je vertrouwen te wekken een verhaaltje met 2 bijlagen/brieven vanuit de overheid met waar men aan moet voldoen. Deze gewoon annuleren.

9. November 2020

Beste R Wijhorst,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regionaal Milieu Beheer (RMB) is puur een adviesbureau!

Regionaal Milieu Beheer (RMB) doen voorkomen of ze bellen namens de overheid en willen een inspecteur langs sturen die dan vrijblijvend komt kijken. Maar dat is niet het geval, want je moet dan 649,- euro betalen... maaaaar naar hun zeggen kunnen hun weer zorgen dat je die terug verdiend door hun advies over subsidies die je kan aanvragen.

Ofwel leuk ingestoken het verhaal maar trap er niet in!

Per email kunnen ze heel weinig, dus sturen ze je om je vertrouwen te wekken een verhaaltje met 2 bijlagen/brieven vanuit de overheid met waar men aan moet voldoen.

17. Oktober 2020

Beste Anoniem,

Wat vervelend om dit bericht te lezen en ik begrijp dat dit ongewenst is. We zullen er voor zorgen dat dit niet meer voorkomt door onze agents, want het is niet de bedoeling om als een overheidsinstantie naar voren te komen. Wij treden namelijk op als intermediair bij RVO in de kader van Wet milieubeheer en ontzorgen de ondernemers in Nederland van de randzaken.

Team RMB

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr