Ik was eerste instantie wat huiverig, maar waagde toch de gok iets te bestellen. Ik heb mijn bestelling netjes binnen gekregen zoals ik het heb besteld. Ben blij met deze aanbieder! Ruime keus ook!
RegioApp
Al een geruime tijd vaste klant. Super fijne site en ook makkelijk te betalen via Ideal. Bestelling wordt altijd erg snel geleverd wat ook super fijn is. Als je met vragen zit wordt je direct deze... Mehr ansehen
Update: Na even wat oponthoud is de track en trace goed opgelost! 3SYZXG8236*** Update: Regio app heeft netjes de bestelling opnieuw gestuurd en tot in de late uurtjes bereikbaar geweest voor ons om... Mehr ansehen
Betrouwbaar, snel geleverd. Meestal de volgende dag in huis. (afhankelijk van postNL en dag waarop je besteld) Klantenservice reageert vlot. Contente klant. Keep it up!
Über RegioApp
🇳🇱 Nederlands
Betrouwbare service, gewoon zoals het hoort. Bij Regioapp draait alles om duidelijkheid en vertrouwen. We werken snel, maken eerlijke afspraken en houden de communicatie open. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.
🇬🇧 English
Reliable service, just the way it should be. At Regioapp, we believe in clarity and trust. We move fast, keep our promises, and communicate openly, so you always know exactly where you stand.
🇩🇪 Deutsch
Zuverlässiger Service, so wie er sein sollte. Bei Regioapp zählen Vertrauen und Klarheit. Wir arbeiten schnell, halten unsere Zusagen und kommunizieren offen, damit Sie immer genau wissen, woran Sie sind.
🇫🇷 Français
Un service fiable, tout simplement comme il se doit. Chez Regioapp, la confiance et la transparence passent avant tout. Nous agissons vite, tenons nos promesses et communiquons ouvertement pour que vous sachiez toujours où vous en êtes.
Niederlande
- support@regioapp.net
- regioapp.net
Ze reageren vriendelijk
Ze reageren vriendelijk, zijn betrouwbaar en versturen snel. Echt top!
Snel geleverd en goed product
Snel geleverd en goed product! werkt zoals hoort
Zeer tevreden
Ik had aanvankelijk mijn twijfels maar dat bleek totaal ongegrond! Ze beschikken over een redelijk assortiment. Ik weet niet of ze goedkoop of juist duur zijn maar ze zijn iig eerlijk en alles wordt supersnel verzonden. Daarnaast zijn ze goed te bereiken via de app en bieden ze een hele vriendelijke service.Kortom: voor mij een uitkoms en een aanrader...!
Goede betrouwbare service
Goede betrouwbare service, aanrader!
Fast communication and fast delivery
Beste online site
Altijd de geleverde bestelling snel en correct.
Zo zijn ze niet allemaal 🤙🤙🤙
Goede en snelle levering altijd correct…
Goede en snelle levering altijd correct en bereikbaar
Superfijne en betrouwbare website!
Vriendelijke mensen,goed geholpen en…
Vriendelijke mensen,goed geholpen en snel
Echt aanbevolen
Zeer betrouwbare website. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van levering, al binnen 1a 2 dagen in huis. Wat ook fijn is dat ze bereikbaar zijn via Whatsapp, ze denken met je mee, en voor alles is een oplossing!
Ik ben al een paar maanden een tevreden klant!
Betrouwbaar
Vandaag besteld en morgen geleverd, correct, betrouwbaar, behulpzaam.
Zeer tevreden
Super fast delivery
Super fast delivery, and very helpful.
Marvalous services
Snelle levering
Geweldige site altijd mijn bestelling op tijd gekregen
Altijd mijn bestelling op tijd gekregen en altijd vriendelijk
Polecam bardzo dobry kontakt szybka…
Polecam bardzo dobry kontakt szybka wysylka.Tylko tu kupujcie 100% gwarancji :)
Top!!
Voor 12 uur besteld, dag erna in huis! Als het fout gaat bij postnl kijken ze met je mee en bieden een passende oplossing. Ook voor vragen kun je altijd terecht. 100% kwaliteit producten.