Refurbishedamsterdam Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Elektroreparaturgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

We verkopen high end refurbished apparatuur

Hervorragend

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Wat een verademing

Wat een verademing: de winkel van Refurbished Amsterdam. Iedereen kan er naar binnen lopen voor een iPhone, ipad en iMac, die een tweede leven tegemoetgaan.Je treft er een paar vrolijke en vooral deskundige jonge mannen, die zinnig en eerlijk advies geven, terwijl ze tussendoor allerlei technische problemen van klanten oplossen. Wat een veilig gevoel geeft zo'n adresje in de buurt mij als digibeet!

10. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer consistente service …

Voor een tweede keer bij Refurbished langs geweest. Dit keer voor het niet goed opladen van mijn telefoon. Weer zo netjes te woord gestaan en het probleem voor me opgelost. Een heel consistente service. Hier word ik heel blij van. Wanneer mijn telefoon vervangen moet worden weet ik jullie te vinden!
Dank!

10. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

iPhone 14 Pro Max gekocht geweldig!...

Ik heb laatst een iPhone 14 Pro Max gekocht bij deze winkel en opgehaald in de fysieke winkel waar ik hem ook gelijk mocht bekijken en installeren. Alles werkte perfect tot dat er een klein probleempje ontstond, dus ik heb ze gebeld en uitgelegd wat het probleem was en ik mocht hem terug brengen voor of mijn geld terug of ze repareerde de telefoon. Super aardige mensen en ook een top service!

25. Juli 2026

Erg goede ervaring gehad

Erg goede ervaring gehad. Ik heb hier een iPhone 15 pro Max gekocht waar ik erg blij mee ben. Daarnaast ook een speciaal bedankje voor Honne die mij heeft geholpen met het verhelpen van mijn eSIM probleem. Hij was vriendelijk, behulpzaam en je ziet dat hij veel kennis heeft.

22. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke service en deskundig advies

Refurbished IPad gekocht voor vriendelijke prijs (met 2 jaar garantie). Aardige en behulpzame gasten nemen de tijd voor goed advies. Fijn dat je in de winkel gewoon wat uit kunt proberen. Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

19. Mai 2026

Amazing customer service

Amazing service, super attentive and helpful.
Tomy (sorry if I misspelled) even lent me one of their laptops on the spot to check what I could retrieve from my iCloud as my phone was on a boot loop. Spent a lot of time trying to make sure I didn’t loose any of my data in different ways. At the end all worked out the best possible way.
Can’t recommend enough! If you have any issues with your phone or laptop just go there.
Thanks Tomy!

15. Mai 2026

Fantastisch en snel geholpen

iPhone laden niet meer op. Ter plekken pragmatisch opgelost. Ook nog eens ontzettend vriendelijk. Liever geen electronica die stuk gaat maar dergelijke goede service verzacht het leed.

14. Mai 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

lader was al aan het verteren

Kocht een lader. Bij ontvangst bleek het rubber hiervan al aan het verteren. Vervolgens kreeg ik een andere toegestuurd. Deze heeft hetzelfde probleem, als is het in iets mindere mate.
Heb dat aangegeven en gevraagd of ze ook nog laders hebben die niet al aan het verteren zijn.
Nooit meer wat gehoord.

Edit: Uiteindelijk opgelost; er is er een andere tweedehands lader toegestuurd. Niet exact zelfde model, maar doet wat het moet doen.

18. Februar 2026

Top ervaring

Top ervaring! fijne gasten die met je meedenken en een artikel aanbieden die past bij mijn behoeften en budget. zo zeker terugkomen!

2. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

M’n batterij laadde niet meer op en…

M’n batterij laadde niet meer op en werd gelijk geholpen en het euvel werd snel verholpen. Vrolijke medewerkers hielpen me verder met zaken waar ik geen kijk op had. Jur, bedankt en succes met jullie business 🤗

2. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en een eerlijke en…

Uitstekende service en een eerlijke en betrouwbare zaak. Ik Heb in het verleden al een refurbished telefoon voor mijn dochter en moeder gehaald die heel tevreden zijn. Bij het overzetten naar mijn nieuwe telefoon liep ik tegen wat synchronisatie problemen aan met mijn oude telefoon en zij hebben kosten nog moeite gespaard om te helpen om alles op te lossen.

4. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr