Jeg fik leveret et bluetooth headset, som viste sig at være defekt. Efter et telefonopkald blev der samme dag fremsendt et nyt headset og jeg blev bedt om at skrotte det defekte. Det nye blev betal... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Købte et Rixus Apple Watch opladekabel hos reFix.dk - som viste sig ikke at kunne lade min kones Apple Watch op. Uret fik ikke noget strøm på, men blev derimod ultra varmt. Jeg skrev til reFix kunde... Mehr ansehen
Fint udvalg, havde lige nøjagtigt det jeg skulle bruge. Tilmed hurtig levering også.
Unternehmen hat geantwortet
Venlig, høflig og altid klar på at løse opgaven prompte og professionelt. Jeg har kun rosende ord for den ydmyg og samtidig betydningsfulde mand i Refix butikken. Tak fordi du fixer vores elektron... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
reFix.dk er din pålidelige specialist i reparation af iPhone, iPad, MacBook og elektronik med base i Holstebro, Danmark. Vi er en 100% dansk ejet virksomhed der kombinerer professionel reparationsservice med en omfattende webshop fyldt med kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.
🔧 Professionel Reparation: Vi tilbyder hurtig reparation af smartphones, tablets og computere med livstidsgaranti på iPhone skærme og op til 2 års garanti på alle andre reparationer. Vores erfarne teknikere arbejder med originale reservedele og kan klare de fleste reparationer på kun 30 minutter. Vi matcher konkurrenternes priser og garanterer 100% kundetilfredshed.
🛒 Webshop med Stort Udvalg: I vores online shop finder du et omfattende sortiment af refurbished iPhones, iPads og MacBooks – alle grundigt testet med professionelt software og manuelt kontrolleret. Derudover tilbyder vi opladere, kabler, covers, panserglas, høretelefoner, holdere og accessories til alle populære mærker.
✅ Hvorfor Vælge reFix?
Hos reFix går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at gøre det nemt, trygt og overkommeligt at reparere og købe elektronik online. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb. Besøg os på Struervej 55, 7500 Holstebro eller shop online på www.refix.dk.
Fri fragt over 499 kr.

Struervej 55, 7500, Holstebro, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Rigtig fin service. Hurtig kontakt via e-mail og SMS. Kom til den aftalte tid. Venlig og imødekommende tekniker. Reparerede min iphone på under 10 min til 300kr (nyt ladestik). Får min klare anbefaling.
Jeg er ovenud tilfreds. Jeg skrev til reFix på mail inden og fik hurtig svar samme dag. Jeg fik at vide, at jeg bare kunne komme ind med min mobil og så skulle han nok lave det.
Jeg skulle have nyt batteri i min iphone 6 plus, da den virkelig var begyndt at opføre sig underligt og slukke for mobilen når der stod 30% strøm.
Jeg kigger ind i butikken nogle uger efter jeg har mailet med reFix og han går i gang med mobilen med det samme og siger 10-15 minutter og så kan jeg komme igen. Jeg kommer igen efter 15 minutters tid og det hele er klar og 299 kr. for et nyt batteri.
Alt har virket upåklageligt på min iphone 6 plus med det nye batteri og det er næsten som at få en ny mobil, den holder strøm og er lidt hurtigere.
Kan varmt anbefale reFix i Holstebro!
<333
Fantastisk service og professionelt udført. Jeg fik skiftet batteri og panserglas på iPhone 6. Tog ganske få minutter.
Apple autoriseret værksted i Silkeborg skal bruge 5 dage på det.
Så kan varmt anbefale reFix.dk
God service og hurtig levering. Jeg bestilte en iPhone og fik leveret dagen efter. Med panserglas!:D
Fantastisk sted og komme ind og få lavet sin mobil og god service og hurtig skift af skærm ca 16 minutter og den er skiftet👍🏼 KAN 100% VARMT ANBEFALES
God og hurtigt service reparation af skærm og ny batteri til Iphone 5 og til rimelig pris :)
Fik skiftet batteri på min telefon i dag. Var overstået ganske hurtigt, og jeg kunne se at det blev udført med erfaring, god rutine og præcision. Har ingen problemer med at anbefale refix.dk til andre.
Super god, hurtig og reel service. Telefonen virker upåklageligt (ny skærm og bagside på SGS7Edge).
Jeg tjekkede priser på nettet da jeg skulle have ny skærm på min iPhone 7plus og fandt ReFix.dk som de billigste, og jeg tjekkede ud hvad andre havde skrevet og det var gode anmeldelser
Jeg har en fuld funktionsdygtig iPhone og den føles helt ny :-) Mine allerbedste anbefalinger til ReFix
Det gik hurtigt og jeg kunne få min telefon med hjem efter ca 30 min :-)
Jeg kommer igen hvis og når jeg skal have lavet telefon
Super god service, kan helt klart anbefales.
God service og kommer der helt sikkert igen vis uheldet er ude :)
Rigtig god service.
Hurtigt ind og ud og fik en jack-rensning på huset

Antwort von reFix.dk
Jeg ødelagde mit opladerstik i min iPhone 6S en fredag aften, hvor jeg så søger på nettet og finder reFix.dk. Selvom det er sent ringer jeg ind og der bliver hurtigt svaret på opkaldet og jeg får lov at komme forbi med telefonen, da jeg næste morgen skulle afsted til København. Den bliver hurtigt fikset mens jeg venter, og jeg kunne ikke være mere glad, der jeg skulle bruge min telefon. Perfekt service og professionelt samt hurtigt arbejde! Tusind tak for reparationen, jeg kommer helt sikkert igen :)

Hej reFix
Jeg handlede på jeres webshop Black Friday, og som lovet modtog jeg allerede mine varer dagen efter! Det hastede, da jeg stod og manglede en oplader og er derfor vildt taknemmelig for den gode service og hurtig levering :) Jeg handler helt sikkert hos jer igen.
Med venlig hilsen Pernille

Antwort von reFix.dk
Kan kun anbefale reFix, kommer helt sikkert igen med min telefon!

Antwort von reFix.dk
Tabte min iPhone hvor skærmen knækkede, jeg kontakte reFix og de kunne skifte min skærm med det samme. Jeg afleverede min iPhone og fik den tilbage efter kun 15 min. Kan kun anbefale reFix.dk!

Antwort von reFix.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.