Akta er för att handla toners av Refillbutiken.se Jag handlade toners till min HP-färglaserskrivare via deras hemsida, men de som levererades visade sig inte alls passa I min skrivare. Därför retur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
2av 4 bläckpatroner fungerar inte. Refillbutiken påstår att skrivarhuvudet sitter fast men det fungerar med Epson orginal. De svarar inte på mail skickar inga my pstroner eller betalar inte tillbaka... Mehr ansehen
Fick bläckpatroner som Refillbutiken expedierat fel. Efter klargörande att de råkat packa fel så erbjöds jag extra patroner som "plåster på såret". Blev krångel för mej men bra bemötande och service... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi skickade efter fyra stycken lasertoner till en fullt fungerande skrivare. Tonerna var inte kompatibla trots information om att så skulle vara fallet. Vid önskemål om retur enligt lagstadgad ångerät... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kompatibla färgpatroner till skrivare av högsta kvalitet från Refillbutiken upp till 70% billigare! Vi är en av de billigaste online butikerna på nätet och för oss är kundvänlighet och god service av största vikt.
Schweden
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
The cartridges don’t work. I bought the right model but it doesn’t work.
Save your money. Don’t buy this product.

Antwort von refillbutiken.com
Har köpt patroner till min Epson i flera år utan ett enda problem. Bra prisvärda patroner som räcker längre. Otroligt snabb leverans. På hemsidan är det också lätt att hitta passande patroner eftersom man anger uppgifter om sin skrivare och man får direkt svar på vilka patroner man behöver.

Antwort von refillbutiken.com
Jag vill varna för detta företag det. Deras support och reklamationsservice är under all kritik. De är till och med otrevliga.
Jag förstår att man får vad man betalar för och priserna är låga. Men det är inte värt det - Jag lovar.
I mitt fall var det reklamation av en produkt som inte fungerade, skrivaren sa att tonern ej var kompatibel. Enda sättet att få en ny toner var att göra ytterligare en beställning då skulle de skicka med en extra toner. Men jag vill såklart inte beställa mer från refillbutiken. Såhär slutar det:
"Du kan som sagt få en ny med din nästa beställning, annars önskar vi dig lycka till med en annan leverantör.
Vi avslutar härmed ärendet ha en bra dag."

Antwort von refillbutiken.com
Köpte patroner som skulle räcka till 1500 sidor, räckte till 250 sidor text. Returnerade för att byta, men de slutade svara.
Vid senare tillfälle skickade de till ett utämningställe som inte en var i närheten av mig. Då jag ej kunna hämta ut så makulerades ordern men jag fick ända fakturor. När jag kontaktade er, så började jag få fakturor från flera olika företag. Tillslut blev jag tvungen att betala för produkter jag ej fått för att unvika kronofogden.
Undvik dessa!

Antwort von refillbutiken.com
Otrevlig personal. Inget annat att säga än att jag inte kommer beställa här igen.

Antwort von refillbutiken.com
⚠️❗Del 2 i min varning för detta oseriösa företag⚠️❗Om ni scrollar ner ser ni del 1 i samma ärende. Den 27/1 uppdaterade jag mitt förra omdöme här. Sen blev jag akut sjuk och blev inlagd på sjukhus. När jag kom hem i fredags den 3/2 låg där ett inkassokrav från Innvoice inkasso AB på 479,86 kr. Det var information (förtäckt hot) om stämning och i förlängningen hot om utmätning hos kronofogden. Detta trots att jag i samtal med Billmate fått framflyttat datum till den 27.e när jag fick lön. Jag betalar samma dag (27/1) för att jag aldrig någonsin vill ha med detta företag att göra igen. Jag gick in och läste deras svar här på trustpilot från den 27/1 från refillbutiken till mig citat: "Så ser igen att du inte har varit smart igen för att INTE! betala din räkning hos Billmate då får du verkligen böter även här tänkte du lätt på det utan att kolla först och kostar dig pengar "
Alltså ser jag detta som en direkt hämd för mitt omdöme här. Vilket jäkla svar, faktafel och dålig svenska. Jag hade kollat upp allt med Billmate. Jag har alltså betalt 297 kr +ursprungsfrakten på 86 kr på något som skulle kostat 448 kr från början❗⚠️ Och nu ska dom ha indrivningskostnaden på 180 kr också+ränta❗⚠️ Fast jag kommit överens med Billmate. När jag fick varan och det blev fel den 20/12 så ringde jag direkt till refillbutiken och ville veta hur jag skickar tillbaka. Jag fick inga svar, de ville bara sälja andra. Jag skickade tillbaka till den enda adressen som jag hittade Munkerydsvägen 37 i Munkfors och frågade på postnord och dom hjälpte mig att skicka tillbaka, det sättet som är brukligt i alla andra ärenden. Det kostade mig 86 kr och den kostnaden fick jag ta. Sen trodde jag att det var över men ICKE. (Läs förra omdömet)
⚠️Det finns något som heter ångerrätten, det skulle företaget tillämpat.
Jag försökte ringa invoice inkasso, det numret på fakturan stämde inte, hänvisades till ett annat. Det var samma nummer som Billmate (fakturahanteringen) Efter lite research så förstår jag att alla dessa tre företag hänger ihop, de är dotterbolag med samma ägare. De har hela kedjan med indrivning i sin hand och kan vara otydliga, inte svara och lägga på avgifter för ompackningskostnader (trots obrutna förpackningar) och extra frakt (trots att frakten är betald) Då fick man i EFTERHAND reda på att man skulle skickat som företagspaket och det är dyrare.
Så jäkla lågt ❗
Innvoice svarade på mitt mail att jag ska betala 180 kr i indrivningskostnad +ränta.
Jag var i går i kontakt med konsumentverket och de rådde mig att bestrida fakturan, refillbutiken har INGEN RÄTT att göra så❗ Jag mår verkligen inte bra av det här, det har kostat mig mer ekonomiskt än vad patronerna skulle kostat från början. Och vad det kostat mig i oro, ångest och sömnlösa nätter går inte att mäta. Refillbutiken tjänar pengar på att människor som jag, är livrädda för att hamna i ökande skulder och kronofogden. Man betalar hellre än få fler brev med ökad kostnad och hot om stämning. 😡😣
Jag har själv utbildning i företagsekonomi och marknadsföring. Ett av det första jag fick lära mig var är att KUNDEN HAR ALLTID RÄTT ❗ Det negativa som blir ringar på vattnet är som att företaget skulle skjuta sig själv i foten❗
Läs bara deras svar här på trustpilot och tex på reco. Refillbutiken skyller allt på kunden, allt är kundens fel, de har oärliga kunder!⚠️❗
STOR VARNING för detta beteende, det är inga friska personer som svarar så ❗
Jag har skrivit mail till dem och berättat hur jag känner mig behandlad, inget svar. Inget beklagade, ingenting.
I min research hittade jag också att refillbutiken blivit anmäld till ARN (allmänna reklamationsnämnden) och kunden fick rätt. ARN rekommenderade refillbutiken att betala tillbaka det kunden begärde. Såklart följde dem inte det! Det innebär att Refillbutiken är med på ARN.s SVARTA LISTA. ⚠️VARNING⚠️❗ Återigen, välj annat företag för att handla dina patroner. Jag har aldrig blivit sämre behandlad av något annat företag. Andra företag är mån om sitt rykte och vill behålla sina kunder. Men inte refillbutiken. Inget är deras fel, allt är kundens❗⚠️
Hur kan ni svara era kunder på detta överlägsna nedlåtande viset, ni gör att kunder mår dåligt
Sjuk människa som svarar här
Uppdatering
Nu har ni varit o kollat på mina omdöme om andra företag och de bemöter inte en på ett så kränkande sätt
Ett företag där fortfarande inte paketet kommit fram
Jag har gett många bra recensioner också
Du använder blinksmaylis och att kunderna inte är smarta

Antwort von refillbutiken.com
Har anmält Refillbutiken till ARN.
ARN har beslutat rekommendera Refillbutiken att till fullo betala mina utlägg.
Refillbutiken svarar inte på mejl och har förstås inte ersatt mig.
Det blir bara värre, nu påstår de att det jag köpt är inte är deras produkter.
Det stämmer att man inte behöver följa ARN:s beslut, men då blir man svartlistad.

Antwort von refillbutiken.com
VARNING! Beställde fel och både mejlade och ringde. Ingen information om retur, mycket otydligt! Jag skickade tillbaka ett litet paket, 86 kr i frakt. (21/12) Får ändå tre veckor senare ett krav från billmate, påminnelse på hela beloppet, 448 kr+avgift.
Jag frågade i telefon hur jag skulle göra, inget svar. Dom ville bara sälja andra, men jag ville ångra/skicka tillbaka. Detta var samma dag som jag fick det felaktiga.
Nu får jag informationen att det skulle skickas som FÖRETAGSPAKET. Har inte sett någon information om det.
Dom fakturerar mig 150 kr i straffavgift +frakten. Får svar på mail att detta är deras policy. Så ⚠️VARNING⚠️ för detta företag!
Uppdatering: Dom krediterade fakturan med 151 kr. Så nu ska jag betala 297 kr, plus tidigare frakt. Alltså ska jag betala 338 kr för något jag skickat tillbaka. Skamlöst!!❗⚠️

Antwort von refillbutiken.com
Riktigt dåligt företag, köpt patroner flera gånger och bytte skrivare borrade då hål i dom patroner jag hade kvar och sög ut bläcket, 8 ml fick jag från alla patroner men när jag köpt dom från refillbutiken har jag köpt patroner med 15 ml så tänk er för.

Köpte hp953xl 4 pack
Helt perfekt köp till 1/3 av priset
Blev skraj när jag läste andra resensioner här men i mitt fall funkade allt perfekt, följ bara instruktionerna som följer med till punkt o pricka.
Tror nog endel resensioner här är orättvisa, för 1/3 av priset så såg jag det som en chansning om de kommer fungera liksom, men var 0 problem allt såg väldigt proffsigt ut från köp till embalage och produkten i sig, mycket hög standard!

Antwort von refillbutiken.com
Jag har beställt patroner i 7 år nu och aldrig fått rätt patroner nu 2 ggr. Vet att jag beställde rätt patroner men fick andra. Svar från det kassa företaget, beställ rätt. Urdåligt bemötande mm.Aldrig mer detta bedrövliga handelsbolag
Beställde istället från Offic och då vet man att det blir rätt

Antwort von refillbutiken.com
Man får vad man betalar för
Sämsta refiler jag varit med läcker som ett såll och så indikerar skrivare tom refil+plus att man har förstörda kläder rekommenderar s inte sen verkar inte refilbutiken veta vad dom skriver om då detta handlar om feb 2022

Antwort von refillbutiken.com
Bläckpatronerna jag köpte fungerade inte och de hävdade då att det berodde på att min skrivare var uppdaterad. Även efter att ha tagit bort uppdateringar och återställt till fabriksinställningarna fungerade inte patronerna. Företaget erbjöd ingen hjälp med hur jag skulle göra detta, vilket är märkligt om det ska krävas för att produkterna ska fungera och jag fick ta hjälp utifrån. Det stod heller inget på hemsidan om att produkterna endast fungerar om skrivaren inte är uppdaterad.
Till slut blev det aktuellt med retur och jag fick pengarna tillbaka för själva patronerna, men inte för frakten, vilket jag juridiskt har rätt till. Som skäl till detta angav de att de inte får pengarna tillbaka från schenker och därför får heller inte jag tillbaka pengarna. Att schenker inte skulle ge pengar tillbaka är dock självklart, eftersom de faktiskt har gjort sitt jobb, men enligt lag ska företaget betala tillbaka frakten när en vara är defekt. När jag köpte originalpatroner fungerade det, så att det skulle vara något fel på skrivaren kan uteslutas. Jag tror säkert att deras patroner är jättebra när de faktiskt fungerar och priserna är super, men när det inte funkar är bemötandet inte på topp och de återbetalar inte som de ska.
Som svar på det Refillbutiken svarar mig:
Haha, det blir så absurt alltihop. Har behövt anmäla dem TVÅ gånger här på Trustpilot för att de skrivit ut hela mitt namn och vilken stad jag bor i, vilket såklart strider mot GDPR, då uppgifterna kommer från min beställning hos dem och inte är uppgifter jag har delat med mig av här. Själva skriver de dock inte skriva under med namn. Har under hela processen inte vetat vem jag pratar med. Behöver knappt lämna omdöme, de gör ju jobbet själva genom sina svar till missnöjda kunder, haha. Upplever generellt att de behöver uppdatera sina kunskaper kring lagar och hur de ska tolkas och tillämpas.
Jag har såklart absolut inte förstört några patroner själv, jag har satt in dem i skrivaren och skickat bild på att skrivaren inte accepterar kopiorna, medan den accepterar original. Har inte fått någon hjälp med någonting utöver att de sagt att jag måste ta bort uppdateringar och återställa till fabriksinställningar, men inte fått någon hjälp med hur, utan tog hjälp utifrån då återställning var krångligt. Som sagt ska man självklart heller inte behöva krångla på det sättet för att produkterna ska fungera och om man ska behöva göra det ska företaget bistå med hjälp. Patronerna fungerade heller inte efter allt detta krångel som beskrivet ovan. Jag har också erbjudit att skicka tillbaka patronerna om de själva betalar frakten, eftersom varan är defekt, vilket de har lämnat okommenterat. Det handlar alltså inte om att jag ångrar mitt köp. Jag hade gladeligen använt dessa kopior och sparat en massa pengar - om de hade fungerat! Hade nog lämnat en positiv recension då också!
Superbra att jag fick pengarna tillbaka för patronerna, men det räcker tyvärr inte. Det står tydligt i flera källor som är lätta att googla fram att man har rätt att få tillbaka ursprungsfrakten om felet står på näringsidkarens sida och det gör det helt klart i detta fall, eftersom ingenting tyder på att det är fel på skrivaren och allt tyder på att det är fel på patronerna. På Lawline står "Om du däremot har skickat tillbaka varan på grund av att den är defekt, inte motsvarar beskrivningen eller ett liknande fel på näringsidkarens sida ska du givetvis bli kompenserad även för ursprungsfrakten."
Lite information till Refillbutiken innan de säljer saker på internet igen ;)

Antwort von refillbutiken.com
Very nice company with best price.
I bough printer cartridges from them usually they are low on price in Sweden but good quality products with fast delivery.
Thanks

Antwort von refillbutiken.com
HANDLA INTE! De är helt konstiga på kundtjänst.

Antwort von refillbutiken.com
Fick bläckpatroner som Refillbutiken expedierat fel.
Blev krångel för mej men bra bemötande och servicevillighet från Refillbutiken. Rekommenderas.

Antwort von refillbutiken.com
Köpte 2 patroner, men när patronerna kom märkte jag att skrivaren var sönder.
Jag skickade tillbaka dom men fick endast pengarna tillbaka för en. De skrev att jag bara skickat en tillbaka.
Helt galet! Bemötandet var inte trevligt.

Antwort von refillbutiken.com
Order på måndag fm. vid tisdags lunch hade jag toner. Dessutom halva priset mot ett par andra "lågprisleverantörer" av bläckpatroner.
Riktigt nöjd !!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.