Re-Colleckort Silver Cloud Grey Det negative: Misvisende produktbilleder: Webshoppens første to billeder ligner en beige farve, hvilket ikke stemmer overens med den faktiske grå nuance ("Silver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god. Jeg nyder meget godt at mine to skraldespande, skjult under min vinduesplade, placeret horisontalt for hinanden. Håndtagene måtte gerne have skrå kanter, så en fyldt skraldepose nemmere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har to affaldssorteringsspande i farven Fungi Brown. Vandvittig smuk farve, som passer perfekt ind i vores køkken. Spandene er ikke alene super smukke, men funktionelle, smarte og nemme a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har nu brugt flere timer på at finde en mulighed for at se og føle jeres skabe og løsninger. Der er INGEN af de butikker som står som jeres forhandlere jeg har været ì, i København som har ba... Mehr ansehen
Med Recollector er det både let og lækkert at gøre det rigtige. Nu kan du endelig tage ansvarlige beslutninger og passe på miljøet uden at gå på kompromis med æstetikken. De fleksible og flotte løsninger giver dig en nem måde at sortere dit affald på, så du let kan gøre en forskel og have god samvittighed.
Dänemark
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg har haft systemet i en halv måned nu. Designet er flot og idéen super - men ikke i praksis. Når du har fyldt en pose med affald, kan du ikke få posen ud, uden at den bliver skåret op af håndtagene, der er i vejen. Man kan godt afmontere håndtaget, men det gør det mere besværligt end smart. Hvis affaldet er for tungt, kører skraldespanden skævt i eller hopper ud af rammen. Jeg kan forstå, at hvis du blot vil sortere plastik eller metal, der ikke har brug for en skraldepose og ej vejer tung, kan systemet fungere smart. Men til organisk og restaffald fungerer det enormt dårligt i praksis.

Antwort von ReCollector
Spandene er ikke alene super smukke, men funktionelle, smarte og nemme at håndtere når man skal ud med sit affald, da man kan tage skuffen ud.
Hurtig hjemme levering og nem moderering.
Alle der har besøgt os siden vi har fået ReCollector affaldssorteringsspande har rost dem til skyerne. 🤩
Alle anbefalinger herfra. Køb køb køb 🫶🏻

Antwort von ReCollector
Super flotte og funktionelle produkter. God service. Hurtig levering:-)

Antwort von ReCollector
Virker og ser godt ud, skuffer kan flyttes rundt i mellem de forskellige farver hvilket giver et sjov og anderledes udsendende, den det producenten synes.
Hank er lidt i vejen hvis man overfylder den, men de kan nemt afmonteres så man kan lave forskellige løsninger.

Antwort von ReCollector
Bestillingen via nettet gik perfekt.
Fik desværre tilsendt et forkert emne, lavede en reklamationsmail og fluks kom der svar retur.
Havde allerede det bestilte dagen efter, virkeligt god kommunikation under hele forløbet og fejl kan jo ske.
Der følger en god vejledning med og produktet lever til fulde op til mine forventninger.

Fin service og super produkt. Fungerer perfekt. ✴️✴️✴️✴️✴️

Super god.
Håndtagene måtte gerne have skrå kanter, så en fyldt skraldepose nemmere kan glide op. Nu ’griber’ kanten fast i posen.
Farven og materialet er super lækkert - det gør meget, når man bruger den ofte pga. størrelsen. Så er det bare en fornøjelse i hverdagen.

Antwort von ReCollector
Det var let at bestille mine første 4 ReCollector sorteringsbokse på hjemmesiden. De kom hurtigt. De var sikkert emballeret og lette at sætte op med den instruktion, som vi modtog pr. mail. Selve sorteringsboksene er superflotte og fungerer med det samme. Tak for god service - og for et enkelt, bæredygtigt og funktionelt sorteringssystem i et flot design.
Flotte affaldssorteringsspande, men lavet af al for tynd plastik som bøjer ved det mindste skæve væg det sættes op på. Vi havde meget svært ved at sætte dem snorlige og flot op i en ældre lejlighed (købte 4 stk lysegrå). Var de produceret i en kraftigere kvalitet, så havde det været lettere at arbejde med. Det ville også være en idé at produktudvikle nogle i en større størrelse - f.eks. H50xB35/40xD20/25, da de ikke rummer meget. F.eks. er den med plastik, mælkekartoner og metalaffald fyldt op dagligt i en børnefamilie og det er lidt træls på godt Jysk. (- og nej, der er ikke plads til at sætte yderligere spande op) :-)

Antwort von ReCollector
Virkelig ringe kvalitet i plastik. De er umulig at sætte på væggen uden de gaber ind mod væggen, vipper og er ustabile. Det er tyndt i plastikket. Hullerne sidder i midten, så det er umuligt at bore dem tæt nok ind mod væggen. Hvis de sad ude i siden af kassen, ville det være bedre. Man får tanken, at de plader man kan tilkøbe til toppen er for at skjule, at det er grimt og ustabilt. Plastikken er så tynd, at man kan tvinge den ud, så den ikke bliver lige.
Min mand har kæmpet i 1 time + for at hænge dem op, så det ser pænt ud.
Han kalder det røveri, når de koster 499 kr. pr stk.
Det eneste positive er, at de er pæne og de blev leveret hurtigt

Antwort von ReCollector
Hurtigt levering, rigtig gode, solide produkter, samt flot design. Nemme at montere på væg.

Antwort von ReCollector
Perfekt produkt - hurtig bestilling og forsendelse.
Min varmeste anbefaling

Antwort von ReCollector
Very nice way to recycle and decorate the home at the same time. Maybe you could consider a separation wall in the bins, so that you could use one bin for different smaller items. BTW, is it in on purpose your address in Risskov is translated on your English and German website? 😄

Antwort von ReCollector
Super flotte og rigtig smarte i et lille køkken.

Antwort von ReCollector
Virkelig smarte og pæne beholdere. Fantastisk service da vi ønskede at bytte til en anden farve. Vi havde lidt problemer med opsætning af 4 beholdere, der skulle sidde plant med væggen, i vater og helt tæt sammen !

Antwort von ReCollector
Super produkt. Godt design. Løser en praktisk opgave på en smuk og god måde….. men produktet skriger på den sidste produktudvikling på især 3 områder:
Jeg købte 3 hvide som skulle placeres tæt op ad hinanden. Umuligt at montere dem uden at de gaber imellem hinanden. For “slasket” i materialet til det stramme design.
Gribehullet bag i spanden er ubehageligt skarpt i kanterne, så det skærer i fingrene.
De opklappelige håndtag kan ikke klappes ned uden at komme i klemme ved for- og bagkant på grund af for blødt materiale. De er også i vejen, når men skal tømme beholderne.
Jeg er overordnet glad for dem, men da de bestemt ikke er billige, bør disse ting forbedres. De lever ikke op til forventningerne til dem.
This has given us the best solution when sorting waste.
And at the same time the ReCollector is looking amazing anywhere in our house.
We have now 2 in the kitchen on one wall and 1 in our bathroom.
We are so pleased with the product and the great design.

Antwort von ReCollector
Hurtig levering. Nemt at sætte op. Flot produkt.

Antwort von ReCollector
Hurtig levering og rigtig fine affaldsspande. Spandende er pæne og diskrete, og der lugter ikke af affald. Jeg er meget tilfreds.

Antwort von ReCollector
Har nu givet mine sorteringsspande et halvt år, før jeg ville anmelde dem.
Og må sige, de er blevet mere til pynt end gavn. Gæster roser dem, for at se godt ud og de er også flotte.
Men den tynde plastik kvalitet og meget lille plads er ikke helt så meget værd som man gav.
Jo - rummene er store nok, men når man vælger at have poser i, og fylder posen op, kan man ikke få posen ud igen, med skrald i, grundet de ligegyldige bærehåndtag.

Antwort von ReCollector
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.