Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.
Brink 27, 9401 HT , Assen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zondag besteld, de eigenaresse bracht het maandag ochtend al thuis!
Wat een super service, leuke Avi start boekjes besteld, blij mee!

Antwort von Rapunsel
Super service, zondagavond besteld en maandag al in huis. Persoonlijk afgegeven aan de deur. Wij weer een blij kind die verder kan met zijn nieuwe boek

Antwort von Rapunsel
Goede service, snelle bezorging! Erg blij met een Kinderboekenwinkel in Assen.

Antwort von Rapunsel
Goede service! We hebben hier een boek besteld als kraamcadeau voor vrienden in Assen. Boek werd snel na bestelling bezorgd. In de opmerking vroegen we of er een boodschap bij kon worden gezet, dit is dit de winkel op een kaartje geschreven en erbij gedaan. Echt super!

Antwort von Rapunsel
Fijn advies gekregen aan de telefoon en daarna een enorm snelle levering. Helemaal tol!

Antwort von Rapunsel
Het boekje dat ik wilde kon niet meer geleverd worden. Maar ik werd netjes opgebeld om samen te kijken voor een alternatief. Dat is tof!!

Antwort von Rapunsel
Vanwege de lockdown producten via de webwinkel hebben moeten bestellen. Dit werkte prima. Netjes een bevestiging ontvangen van mijn bestelling. En het pakketje werd persoonlijk en keurig ingepakt, afgeleverd.

Antwort von Rapunsel
Rapunsel is al heel lang mijn favoriete winkel. De dames zijn buitengewoon vriendelijk, deskundig en meedenkend. Het is een kindvriendelijke zaak, en er worden (als er geen pandemie heerst) ook regelmatig leuke activiteiten en auteurs-optredens georganiseerd. Als het boek dat je zoekt niet op de website staat, kun je een mailtje sturen, en het komt voor elkaar. Kortom, geweldig!

Antwort von Rapunsel
Snel verzonden en een leuk handgeschreven kaartje erbij. Was een leuk pakketje!

Antwort von Rapunsel
Top service! Zeer vriendelijk! Boek vandaag gekregen met een Kertskaartje met wens! 💛zo lief!

Antwort von Rapunsel
Fantastische winkel en geweldige bezorgservice binnen Assen. Op oudjaarsdag een boek besteld voor mijn zus, en twee uur later had ze het al in huis. Ga zo door!

Antwort von Rapunsel
Een leuke winkel met heel veel kinderboeken, spelletjes en puzzels, die je niet in de speelgoedwinkels zult vinden. Ik heb als kerstcadeau voor mijn kleinkinderen een ronde puzzel gekocht met planeten en ze vonden het prachtig! De cadeau's online besteld en dezelfde dag nog thuis bezorgd tijdens de lockdown. Super!

Antwort von Rapunsel
Het boek was er erg snel. Dat was fijn want we hadden het op korte termijn nodig. Bedankt!

Antwort von Rapunsel
Super geregeld, kadootje werd bezorgd bij mijn vraagkindje, zo toch onderdeel kunnen zijn van haar eerste verjaardag...

Antwort von Rapunsel
Leuke Kinderboekenwinkel met een breed assortiment en een goede service!

Antwort von Rapunsel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.