Havde nogle spørgsmål til produkterne inden jeg lagde min ordre, og fik den bedste hjælp og søde svar! Ordren blev hurtigt leveret, og jeg er vildt imponeret over kvaliteten af halskæden jeg modt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har købt et armbånd til min kæreste i fødselsdagsgave. Mega fedt, at der anvendes second-hand perler, god kvalitet og søde designs, der taler i min kærestes ånd. Hurtig levering, god kundeservi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
rang er en dansk designvirksomhed med fokus på, at smykker er for alle køn – her produceres håndlavede smykker med sterling sølv og utallige perler.
Siljangade 6, 2300, København S, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
I er resellers. Jeg har set flere af jeres smykker på SHEIN. Jeg købte jeres hårspænde “venom” på SHEIN til 16,50 sidste år.

Antwort von rang
Flotte smykker til en rigtig god pris. Og fin kundeservice samt hurtig ekspedition. God shoppeoplevelse👏😊

Antwort von rang
Smukt smykke som jeg købte til min kæreste. Hun blev meget glad. Bestillingen kom næste dag og der var slik i kassen!

Antwort von rang
Hurtig levering og fuld tilfreds med varen , så 5 stjerne , ikke sidste gang jeg handler ved jer .

Antwort von rang
Flot. Sjovt, finurligt design. God service og fornuftige priser.

Antwort von rang
Flotte smykker og hurtig levering.

Antwort von rang
Jeg købte en halskæde til min kæreste i julegave, som var en smule for kort til ham. Det var en glædelig overraskelse, at den kunne blive forlænget hos Rang, og selvom der var nogle små bump på vejen, sørgede Annmari fra Rang for, at der kom styr på alting igen. Jeg anbefaler Rang til alle, der gerne vil have et smukt smykke af god kvalitet! Jeg vil i hvert fald uden tvivl selv handle hos dem i fremtiden 👌

Antwort von rang
Hurtig levering, god kundeservice og kan helt klart anbefales.

Antwort von rang
Simpelthen SÅ fine smykker og et virkelig fedt brand. Har også oplevet super fantastisk kundeservice da jeg skulle hente min ordre. Har selv købt både halskæder og armbånd af to omgange og fået dem i gave. Alt i alt en skøn oplevelse.

Antwort von rang
Fantastisk, smukke smykker til alle mennesker! Sublim kundeservice, og altid vildt flot pakket ind - lige til at give til én du holder <3

Antwort von rang
Hurtig levering af de allerfineste smykker. ☺️

Antwort von rang
De fineste smykker - både til kvinder og mænd. Jeg er helt vildt glad for alle mine smykker fra Rang, og glæder mig allerede til jeg får fingrene i de næste!

Antwort von rang
Super hurtig levering og virkelig god kundeservice! Have et spørgsmål til et af deres produkter og der gik kun et par timer før jeg fik svar. Virkelig flot pakket ind når man modtager fra dem, kæmpe overskud!

Antwort von rang
Så sjove og fine smykker! Fedt univers✨

Antwort von rang
Fantastisk flotte smykker i gode materialer som går godt til mange forskellige styles. Tak for god service og vejledning også 🤩

Antwort von rang
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.