Randstadisolatie Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een top-ervaring met dit bedrijf. Ik wilde mijn vloer isoleren maar niet met korrels en schuim. En ik wilde bij een betrouwbaar bedrijft. Ze stuurden een nette offerte met veel betere prijs dan a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes gebeld van tevoren dat ze over ongeveer 50 minuten zouden arriveren. Paco en Jacobus hebben uitgelegd wat ze precies gingen doen. Kraan beneden was niet geschikt, maar ze kwamen zelf met de opl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Installateurs waren vriendelijk en beleefd. Het geleverde werk ziet er netjes en degelijk uit. We kregen een duidelijke uitleg over wat precies gedaan is, en goed advies over welke verdere afwerkingen... Mehr ansehen

1. Unternehmen für Isolationsarbeiten

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Randstad Isolatie! Uw partner in isolatieoplossingen voor een comfortabel en energiezuinig thuis, én voor bedrijfspanden en Verenigingen van Eigenaren (VvE's)! 🏡 Bent u op zoek naar de meest effectieve isolatie voor uw huis? Vraagt u zich af welke isolatiemethode het meest bespaart? En hoe zit het eigenlijk met de impact op lokale fauna zoals vleermuizen? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die bij isolatie komen kijken... Gelukkig staan wij klaar om u te begeleiden! Bij Randstad Isolatie bieden we een uitgebreid scala aan isolatiediensten, waaronder vloerisolatie, spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie en dakisolatie. Bovendien hanteren wij een natuurvriendelijke benadering in ons isolatieproces.

Hervorragend

Alle Bewertungen

164 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn bedrijf met top medewerkers

Super fijn bedrijf. Vanaf informatie gesprek tot aan de uitvoering. Goede communicatie en een super fijn en prettig team wat hier de bodemisolatie heeft aangebracht. Niks was te moeilijk of teveel voor de mannen. Top werk geleverd.

2. Juli 2026

Bodemisolatie

Randstad isolatie heeft afgelopen dinsdag onze bodem geïsoleerd.
Er kwamen 3 mannen Simar Paco en Glen ze waren aardig en beleefd ..
Netjes gewerkt en achtergelaten .
Wij zijn heel tevreden .

30. Juni 2026

Dak isolatie

Kregen in de ochtend een telefoontje of ze een dag eerder konden komen. Met een half uur waren ze aanwezig. Stelden zich netjes voor bij binnen komst. Samen gekeken naar wat er presies moest gebeuren. Super vriendelijke mannen, harde werkers regelen alles. Ze laten alles keurig achter. Zeer te spreken over hoe ze het allemaal gedaan hebben.

29. Juni 2026

Met ~30°C alsnog topwerk geleverd

Twee mannen moesten met ~30°C isolatiebolletjes onder mijn vloer spuiten. Dit deden ze vanuit de voortuin, die op het zuiden ligt. Het verbaast me dat ze niet gesmolten zijn! Verder hebben ze ook gewoon goed werk geleverd, en alles netjes achtergelaten.

24. Juni 2026

Muur-isolatie

Wij hebben gekozen voor muur-isolatie. Jacobus en Jeffrey waren al vroeg aanwezig. Geen tijd voor koffie(wat ze beiden ook niet drinken) maar gelijk 'knallen' en meters maken. "Niet kletsen maar werken" is hun motto. Wat resulteerde in een afgerond project binnen enkele uren. Om daarna alles opgeruimd achter te laten. Het is fijn dat ze je op weg helpen met de aanvraag van subsidie. Het laatste traject, factuur en foto's indienen voor de subsidie, moeten we nog in dus dat is nog even afwachten hoe dat verloopt. Als dit ook goed uitpakt verdienen ze zeker 5 sterren!

17. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nigel en Mike zijn bij ons geweest voor…vloerisolatie

Nigel en Mike zijn bij ons geweest voor de vloer isolatie.
Hebben kennis van zaken en zijn niet bang om vuil en vies te worden , was namelijk behoorlijk slikkerig onder de vloer maar dit was geen probleem voor hun.
Vlot en vaardig. En netjes afgewerkt.
Petje af voor Nigel en Mike van Randstad isolatie, bedankt mannen en veel succes verder.
Familie keur . Middelburg.

16. Juni 2026

Zeer tevreden

Goede info. Goed werk afgeleverd. Vriendelijk en beleefd personeel. Alles keurig achtergelaten. Ik ben zeer tevreden.

10. Juni 2026

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Vooraf erg goed geïnformeerd door de heer L. Domburg. Alles word voor je geregeld, o.a. de subsidies. Vandaag kwamen ze om de kruipruimte isoleren. Wat een hardwerkende, zeer vriendelijke en vakbekwame mannen. Ze hebben hun werk zeer netjes afgeleverd.
Mijn dank is groot

5. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr