Altid flinke og rare medarbejdere når man henvender sig. Har boet i flere af deres boliger igennem årene og har altid været glad for det.
Jeg flyttede til Randers i 2009,fik en lejlighed i Randers By,Go service Fra flytning,ingen ekstra Udgifter ingen efter Regning👍🏼 Så fik jeg en lækker 3vær rækkehus i Gassum,Så skulle jeg Flytte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helle Povlsen fra RandersBolig har hele vejen supportet mig seriøst, engageret og med stor hjælpsomhed. Hun gav sig god tid til at fremvise flere lejemål, samt orienterede mig om alle facts vedrørend... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
RandersBolig administrerer og udlejer almene boliger for seks boligorganisationer, der tilsammen råder over omkring 9.100 lejemål i Randers og omegnskommunerne Mariagerfjord, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs. Noget af det helt særlige ved at bo alment er, at du kun betaler for de udgifter, der er forbundet med din bolig - fx til administration, drift, vedligeholdelse, skatter og eventuelle henlæggelser til fornyelse og renovering i fremtiden. Som lejer af en almen bolig har du også gode muligheder for indflydelse på din bolig og det område, du bor i - blandt andet gennem beboerdemokratiet og råderetten.
Marsvej 1, 8960, Randers SØ, Dänemark
- post@randersbolig.dk
- randersbolig.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Altid flinke og rare medarbejdere når…
Jeg kan altid få hjælp og besked
Jeg kan altid få hjælp og besjed
Jeg fik rigtig meget hjælp af hele…
Jeg fik rigtig meget hjælp af hele teamet på Randersbolig især fra Helle Povlsen tusinde tak.

Takker for en framragende
Takker for en framragende , venlig og god behandling . Ville gerne have givet ti stjerner men kunne ikke så må nøjes med fem.

God kundeservice
Talte med en ansat (Helle) for nylig og fik supergod service – vil nok nærmest kalde det særbehandling :)
Fire stjerner, fordi jeg en anden gang talte med en sk!desur type, fra underafdelingen Møllevænget & Storgaarden...

Antwort von RandersBolig
Fin modtagelsen og finde den rigtige…
Fin modtagelsen og finde den rigtige ønskede lejlighed og meget fin fremvisning af lejlighed.

God kontakt venlig vis og god samarbejde
God kontakt venlig vis og god samarbejde

Ekstremt hjælpsomme
Det der gjorde min oplevelse af Randers bolig til en virkelig god oplevelse
Er det utroligt flinke og hjælpsomme personale når jeg kontaktede dem mht indflytningssyn og div andet
Det gør virkelig at man føler sig meget velkommen som lejer hos dem
Og ventetiden på at få en lejlighed var utrolig kort så det var også en meget positiv oplevelse

Antwort von RandersBolig
Vildledende sagsbehandling og manglende overholdelse af skriftlige løfter
Kommunikation kunne godt være bedre.

meget hurtig hjælp
meget hurtig til at finde bolig til mig. Sød og venlig personale

Antwort von RandersBolig
I har været hjælpsomme og meget…
I har været hjælpsomme og meget imødekommende

Antwort von RandersBolig
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med RandersBolig. Hele processen har været nem og professionel fra start til slut. Personalet har været venligt, hjælpsomt og svaret hurtigt på mine spørgsmål. Jeg følte mig godt informeret gennem hele forløbet, og det har gjort flytningen meget lettere. Jeg kan varmt anbefale RandersBolig til andre, der søger en bolig. Tak for den gode service!

Antwort von RandersBolig
God kommunikation og meget venlige…
God kommunikation og meget venlige meddarbejdere, tak!

Supergod
Supergod, topprofessionel og proaktiv oplevelse fra 1ste kontakt til overlevering

Antwort von RandersBolig
Bare rigtig behagelig oplevelse og…
Bare rigtig behagelig oplevelse og virkelig søde mennesker med tjek på tingene. De har været meget hjælpsomme og fleksible. Vi flyttede fra Kbh til Randers, så det var virkelig rart :)
Alt er klappet og hurtige procedurer, så ja - ingen klager herfra.

Antwort von RandersBolig
Super professional medarbejder og…
Super professional medarbejder og hjælpsomme

Brug RandersBolig!
Jeg har været meget glad for hjælpen jeg har fået fra Benjamin, ved RandersBolig, lige fra starten hvor jeg blev mødt med venlighed, og hjælpsomhed udover det sædvanlige. Benjamin har fremvist to boliger, vi har gennemgået i alt 5, på sms/mail, og jeg har nu underskrevet en lejekontrakt, på min kommende lejlighed, 5/5 stjerner til Benjamin fra RandersBolig, suveræn serviceminded, og opfølgende på en behagelig og ikke pressende måde! Jeg kan godt anbefale at bruge RandersBolig, med at finde din kommende bolig!

Antwort von RandersBolig
Helle Povlsen fra RandersBolig har hele…
Helle Povlsen fra RandersBolig har hele vejen supportet mig seriøst, engageret og med stor hjælpsomhed. Hun gav sig god tid til at fremvise flere lejemål, samt orienterede mig om alle facts vedrørende boligerne.
Og har man spørgsmål, kan man bare vende tilbage og få hjælp, inden man beslutter sig! Det har været en god oplevelse!

Antwort von RandersBolig
Der er denne her ene medarbejder ved…
Der er denne her ene medarbejder ved randers bolig der gik den ekstra mile for os og sikre os drømme boligen på trods vi alle næsten havde opgivet. Damen nævner vi ikke ved navn her men hun ved hvem hun er og ændrede alt fra skidt til fantastisk på meget få timer

Antwort von RandersBolig
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.