Nem bestilling og fint produkt👍 Lidt bedre samletegninger/beskrivelser ville være godt. Super hjælp da der var behov for den.
Vi er meget tilfredse med både indkøbsproces, hvor der var hurtig og kompetent hjælp selv en sen lørdag aften med en chat, der ikke var bestyret en en chatbot, men et rigtigt menneske - hurtig respons... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god oplevelse og flot design. Havde glemt at bestille vægbeslag, dette gjorde de mig opmærksomme på inden de sendte min ordre afsted. Nemt at samle og hænge op. Køber helt sikkert derfra igen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
RAMWERK er dedikeret til ét produkt. Vi elsker systemmøbler med masser af kombinations- og anvendelsesmuligheder, men vi prioriterer enkelthed og logik over systemet. Derfor består RAMWERK systemet af kun 7 basisdele - men mulighederne er uendelige. RAMWERK produceres i Danmark af møbelsnedkere som kan deres håndværk. Dansk produktion sikrer at vi opfylder alle danske og internationale miljøkrav. RAMWERK konceptet er designet i 2010, i samarbejde med designer Rikke Frost. Konceptet blev vist første gang på den internationale møbelmesse i Køln og er lige siden solgt i Danmark og udlandet. RAMWERK er grundlagt af Morten Munk
Dänemark
- ramwerk.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Serviceminded og hjælpsomme og har eet…
Serviceminded og hjælpsomme og har eet unikt
produkt.

Fremragende service
Helt igennem fremragende oplevelse at bestille hos Ramwerk. Morten var super sød, og hjalp hurtigt med at lave et mix der ikke lige umiddelbart var tilgængeligt på siden.
Alt kommunikation var hurtigt og effektivt, og produktet ankom og er naturligvis i super god kvalitet.
Ikke sidste bestilling herfra :-)
Levering var fin
Levering var fin, der var dog ikke nogen brugsvejledning med, og den der var på nettet, var ikke så brugervenlig, så det har taget lang tid at samle møblet
Rigtig god service levering til tiden
Rigtig god service levering til tiden. Hurtig svar hvis der var spørgsmål.

Nem lille kube
Kuben er næsten nemmere at samle, end Ikeas møbler. Jeg savner dog “udbygnings muligheder”, så som en skillevæg i midten eller en låge med magnetlås ! Det ville give mange flere “sambygning-muligheder” i en reolvæg !….ellers passer den jo fint til at rumme et par almindelige samlingsmapper i A4 format !
God service og flotte produkter
God hjælp fra Morten - både via chat og på sms.
Mega Flotte kuber - både dem jeg købte til reol og som sengeborde.

High quality and transparent
We bought an Alex set.
The quality of all the parts is very good and the color is just like the photos.
The assembly process is clear, but naturally, takes some time.
The customer service is very good (I had to call for a tiny question) and they speak English.

God kvalitet
God kvalitet, nemt at samle og hænge på væggen. Kan kun anbefale kasserne fra Ramwerk.

God og venlig service.
Super service og hurtig levering
Super hurtig svar på spørgsmål, der dukkede op. Hjælp til at sikre den helt rigtige bestilling og hurtig levering. Rigtig god service 😃
Super produkt
Hurtigt behandling af ordre og levering.
Nemt at samle og sætte op.
Fuldt ud tilfreds med købet.
Kvalitet
Kvalitet. Nemt at samle og et super nemt system til ophængning. Stor anbefaling.

Antwort von Ramwerk
Servicen hos Ramwerk er i top
Servicen hos Ramwerk er i top, svarer lyn hurtigt på spørgsmål, hurtig levering og ikke mindst flotte Kuber. Klart en anbefaling herfra.

Antwort von Ramwerk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.