We hadden een stuk duo rolgordijn ontvangen en kregen een nieuwe toegestuurd. Geen negatieve opmerkingen. En zouden weer opnieuw hier bestellen. De bezorgservice zijn wij niet tevreden over. De tij... Mehr ansehen
netjes verpakt maat ok alleen de bezorging was slecht voor mijn deur gezet in de middag terwijl ik half 12 snachts thuiskwam (gelukkig niet gejat)
Ik heb jullie firma gebeld omdat mijn pakket ieder keer niet werd geleverd terwijl er gemaild werd dat het die dag zou komen. 4x. Ik heb vandaag jullie gebeld en die meneer was heel vriendelijk, behu... Mehr ansehen
Wij hebben een 100% positieve ervaring na een ontvangst met transportschade. Dezelfde dag van melden nog opgelost en een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Deze was zoals het hoorde en hangt naar alle... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Raamdecoratiemagazijn.nl staan we voor een goede service met persoonlijke aandacht. Wij werken met een klein en gedreven team om u van de beste raamdecoratie te voorzien. Onze raamdecoratie is van zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs! - Groot assortiment standaard maten - Op maat gemaakte producten - Kwaliteit voor een scherpe prijs - Snelle levering. Duo rolgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën.
Lutkeberg 49, 7678aj, Geesteren , Niederlande
- 085-0601039
- Info@raamdecoratiemagazijn.nl
- raamdecoratiemagazijn.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Prima kwaliteit en levering
Zeer redelijk en klantvriendelijk
Er liep iets vast in het loopwerk van mijn raamdecoratie van 2 jaar geleden. Ik heb gemaild en ze boden aan om gratis een tweede nieuwe te sturen als ik er één kocht. Ik vind dit zeer redelijk, zeker omdat ik er al lange tijd plezier van heb gehad en er toch 2 nodig had. Ook omdat enige slijtage natuurlijk normaal is.
Alles loopt weer als een zonnetje, dus ben er erg blij mee!
blij met m'n duo-gordijnen
snelle levering, makkelijk te monteren. blij met m'n duo-gordijnen.
Goed product snel geleverd
Past perfect. Exact als omschreven. Snel geleverd. Goede service
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Vlotte levering.
Goede communicatie
Het is snel geleverd binnen par dagen
Het is snel geleverd binnen par dagen
Dit is me tweede bestelling bij dit bedrijf
ik ben dik tevreden
Prima bestelling mogelijkheid
Prima bestelling mogelijkheid; snelle goede levering incl track & trace .
Dit is voor het eerst voor mezelf
Dit is voor het eerst voor mezelf maar voorgaande keren heb ik het ooit voor mijn tante en mijn ex besteld . Dus uiteraard super tevreden .
Gr R Zinhagel
Heel goed advies zeer snelle levering…
Heel goed advies zeer snelle levering goed en duurzaam product
Goede en snelle service..es perfect op maat, zoals besteld
Goede en snelle service... All
Heel fijn bedrijf om bij te bestellen. Bestellingen worden meteen verwerkt. Wil je last minute nog iets aanpassen of is er iets verkeerd gegaan; dan kan je hun meteen mailen en ze helpen je meteen verder.
Duidelijke website
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snel geleverd en mooie kwaliteit voor een scherpe prijs zeer tevreden.
Eindelijk mijn steunen gevonden.
Eindelijk mijn steunen gevonden.
Besteld en gratis geleverd voor een schappelijke prijs.
Kwaliteit Duo rolgordijnen
Had 3 duo rolgordijnen nodig en die waren snel uitgezocht. Omdat het op de muur bevestigd werd was ik niet gebonden aan een speciale maat. Deze zijn uitstekend van kwaliteit, in een mum van tijd geplaatst en een fractie van de prijs vergeleken met andere verkopers. Ik raad ze zeker aan.
Ik was verbaasd dat het zo snel…
Ik was verbaasd dat het zo snel geleverd werd omdat het een afwijkende maat is,
Dit is nu de 2 de keer dat ik dit doe
Sneller levering goede service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.