Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Macbook gekocht , iPhone scherm hersteld en ook enkele MacBooks hersteld en dit heel goedkoop. Al onze medewerkers worden naar daar gestuurd . Quicksolutions doe zo voort !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ongeziene nette service center met een super kwaliteit. Ik kom al jaren en had iets onder garantie ! Toen ik binnen kwam was er daar één aan het janken , hij kwam samen met mij binnen. Hij haalde a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een hele fijne ervaring met QuickSolutions. Vanaf het begin werd er goed geluisterd naar wat ik nodig had en werd er actief meegedacht. De communicatie was duidelijk en snel, en ik had echt het... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Computer- und Zubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Laat je smartphone, tablet, Mac en laptop herstellen. We herstellen écht alles en steeds met Garantie. Heb je een toestel nodig? Koop hier refurbished smartphones, laptops of een PlayStation 4! We geven 2 jaar garantie.

4.5

1 Stern

Hat 43 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

VERSCHRIKKELIJK

VERSCHRIKKELIJK! Een jaartje geleden naar daar gegaan om mijn kapotte HDMI poort te herstellen. Je moet al een monsterbedrag betalen om ernaar te laten kijken en het herstellen is qua kost ook zeker niet weinig! Nu 1 jaar later is de hdmi poort opnieuw kapot, ik ga naar ergens anders om deze te maken en er wordt meegedeeld dat er een foutje is bij de aansluiting aan het moederbord. Ps5 voor de vuilbak. Verschrikkelijke service, verschrikkelijke bedragen, verschrikkelijk slechte herstelling!! Nooit meer

12. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb hier laptop binnengebracht voor…

Heb hier laptop binnengebracht voor beeldscherm te laten vervangen. Eerst doen ze analyse, die al enorm duur is, en dan komen ze met een voorstel van meer dan 1000 euro... Dit heb ik geweigerd en ergens anders mijn laptop kunnen laten herstellen voor minder dan 300 euro. Bovendien heel onvriendelijk personeel, dus zeker geen aanrader!

14. Juli 2025

Macbook gekocht

11. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klacht i.v.m. misleiding en onjuiste informatieverstrekking

Klacht i.v.m. oplichting door de firma Quicksolutions , Wiedauwkaai 80A te 9000 Gent.
Op dinsdag 21 april bied ik met mijn computerscherm en voeding aan Quicksolutions voor herstelling
Daar moest ik eerst mijn gegevens in een computer intypen: adres, email, e.d. en ook wat het probleem is met het scherm
Dus ik type in: als ik mijn computer aanzet krijg ik gedurende een half uur een flikkerend beeld en daarnaar start hij gewoon op.
Ok, ik krijg daar een hele uitleg over van alles, dat niets ter zake doet, en dan zegt de verkoper, dat ik eerst een voorschot moet betalen van €299, voor ze gaan starten.
Ook zeggen ze mij dat de kosten die nodig zijn om dit te herstellen zouden ze aftrekken van het voorschot.
Goed, ik betaal dit en en krijg daar een bewijs van.(zie dossier 1)
Na enkele minuten komt de verkoper terug en zegt dat ik mijn desktop moet binnenbrengen om te zien
wat het verband is met het flikkeren van het beeldscherm .
Dus ga terug naar huis om deze te halen en te brengen naar Quicksolutions
Nadien moet ik ongeveer een half uur wachten komen ze mij halen en tonen mij op een ander computerscherm scherm( waar ik zelf niets van begrijp) dat er iets scheelt met mijn moederbord, en dat deze vol met stof zit en dat deze moet vervangen worden en dat dit €1119 zal kosten.( zie bancontact ticket)
Ze vertelde me dat ik een gedeelde van de kosten recupereren via mijn brandverzekering.
Ze gingen mij de offerte doorsturen voor de brandverzekering met de melding : vermoedelijke oorzaak -kortsluiting.

Na lang twijfelen heb ik in goeddunken betaald want ik had schrik dat ik al mijn gegeven zou kwijt zijn.
Goed, Ze gaan mij laten weten wanneer ik mijn computer en scherm mag komen halen.
Donderdag 23 april ga ik naar Quicksolutions mijn computer en schermhalen halen.
Zonder enige uitleg krijg ik deze mee en nieuwe voeding voor mijn beeldscherm
En de offerte en factuur gingen ze opsturen via E mail.
Thuisgekomen instaleer ik mijn computer en scherm en nieuwe voeding.

Ik start deze op, en het flikkert niet meer (positief) maar wat zie ik, dat dit nog het oude moederbord is en
de foutmeldingen van vroeger er terug op te zien zijn, dus geen veranderingen zijn.
Wat ik ook ontdekt heb is dat de voeding van mijn beeldscherm vernieuw is door een Hama voeding type 00200000 (zie blad 2) onder de naam van Power Supply kost prijs €469
Te verkrijgen bij Mediamarkt voor €54,99 (zie blad 3)
Ik ben tot de conclusie gekomen dat ze totaal niets aan de desktop gedaan hebben en het scherm niet defect was en enkel de voedings adaptor en vervangen door(Power supply , het Hama adaptor .deze kost in de mediamarkt €54,99) en alles werkte terug.
Ze hebben mij opgelicht voor een bedrag van €1363.

21. April 2026

Opgelet!

Opgelet!
Zorg dat je nooit méér betaalt voor een analyse + reparatie, dan je toestel nieuw kost!
Deze oplichters praten vlotjes, maar ik was minder geld kwijt geweest door gewoon een nieuw toestel te kopen :-(

9. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ongeziene nette service center met een …

Hij haalde alles in huis om te kunnen profiteren van de situatie ! Hilarisch en onmiddellijk de deur uit en dit zonder hulp ! Ik raad jullie aan geen reparatie aan te nemen omdat ik toch steeds vaststelt dat jullie klanten wanhopig zijn en ze willen niet eens betalen voor de service ! Hallo logisch ze willen niks kopen hè maar wel met “dominante “problemen binnen komen .

1. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr