Beställde de delar som fanns i lager, som skulle komma inom tre dagar. Efter mer än en vecka fick jag till svar att "delarna tar lång tid att tillverka", och en annan produkt som kostade tio krono... Mehr ansehen

Beställde en ny vattentank till min kaffebryggare. Leveransen drog ut på tiden, och efter tre veckor kontaktade jag Quiqparts. Paketet hade fastnat hos transportören på något sätt. Quick packade oc... Mehr ansehen

Beställde 21 och fick leverans den 26, vilket för mig är helt ok. Bara glad att ha hittat ett ställe där man kan hitta delar till det som i övrigt fungerar så man slipper köpa helt och hållet nytt.... Mehr ansehen

Väldigt snabb leverans och exakt de delarna vi behövde för att fixa vår tvättmaskin! Otroligt, det räddade oss från att köpa en helt ny. Det var lite knepigt att hitta rätt delar på hemsidan, men goog... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  2. Reinigungsmittelanbieter
  3. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten

Utforska vårt omfattande sortiment av högkvalitativa reservdelar och skötselprodukter för vitvaror! Från tvättmaskiner till värmepumpar, solcellstillbehör till dammsugare – vi har allt du behöver från de mest välrenommerade varumärkena. Med snabb leverans av lagerförsedda produkter är vi din pålitliga partner för en smidig och effektiv upplevelse.

4.4

Hervorragend

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Nöjd

Snabbt svar från kundtjänst om vilken del jag skulle och sedan snabb leverans på det. Till ett billigare pris än övriga leverantörer.

12. September 2024

Dålig matchning av produkt

Trots alla uppgifter om modell och modellnummer erhöll jag ett munstycke som inte passar till min dammsugare. Tyckte att valet av munstycke var konstigt det stod uttryckligen att det var till ovalt rör och jag har ett runt dammsugarrör) och ställde en extra fråga till kundservice som försäkrade mig om att det skulle passa. Det gjorde det inte...

26. August 2024
Quickparts.se-Logo

Antwort von Quickparts.se

Hej Annelie,

Det var tråkigt att höra att den inte passade. Det kan hända att vi har felaktiga uppgifter i vårt system, eller så har det möjligtvis endast kollats på serien och inte den unika modellen. Vi rekommenderar alltid att kontakta kundtjänst så vi kan undersöka vad som gick fel. Om vi har rekommenderat varan, får du självklart en gratis retursedel och alla dina pengar tillbaka. Vi ser också till att hitta den reservdel som passar.

Bra produkt.

Varan kom snabbt enligt avtalad tid. Produkten fungerade utmäkrt som utlovat.

6. September 2024

Paketet anlände korrekt och rätt tid

Paketet anlände korrekt och rätt tid. Tyvärr syns Dometic ha fler modeller än vad som syns på skiss. Den modell jag erhöll passade inte till dörrens överkant. Jag hade dock kvar en del från gamla enheten så efter del-plock gick det att lösa. Tyvärr bara till 90%. Och priset för leverans och del blev då DYRT

4. September 2024
Quickparts.se-Logo

Antwort von Quickparts.se

Hej Kenneth,

Det är möjligt att du enbart har kollat på modellserien och inte på det unika produktnumret för din modell. Olika serier kan ibland ha flera tusen olika varianter. Men oroa dig inte, du har 90 dagars ångerrätt. Kontakta bara kundtjänst så hjälper vi dig att hitta den reservdel som passar din modell och ger dig information om hur du skickar tillbaka varan som inte passade.