Hade varit kul och intressant med information om landet Andorra under bussresan dit. Det fanns gott om tid till detta. Matsalen på Kandahar saknade någon form av ljuddämpning, maten var god och pe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket bra kommunikation med företaget vid bokningen. Uppskattade att företaget valde en avreseort som låg utanför de större städerna i Sverige med närhet för oss. Otroligt nöjda med hotellet. Enda sm... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Med över 40 års erfarenhet är Quality Travel din personliga researrangör för skidresor till Andorra. Upptäck landet där antalet pistkilometer överstiger antalet vägar! Här väntar snösäkra berg, välpreparerade pister och strålande sol i ett av Europas mest unika skidområden. Vi tar hand om allt – från liftkort och transfer till svensktalande guider som visar dig de bästa backarna och hemliga smultronställena. Vi har veckoavgångar från Stockholm-Arlanda, Göteborg-Landvetter och Köpenhamn-Kastrup hela vintersäsongen 2024/2025. Hos oss får du kvalitet, trygghet och service i toppklass. Boka din skidresa till Andorra på på www.qtravel.se eller kontakta oss via info@qtravel.se eller ring oss på 0470-34 97 10 och tala med någon av våra Andorraexperter. Andorras magiska skidåkning väntar – boka din resa idag!
Fabriksgatan 13, 412 50, Göteborg, Schweden
- 0470-34 97 10
- info@qtravel.se
- qtravel.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Andorra vecka 11
I år bodde vi på Park Piolett , mkt bra hotell o mat. Gott om snö så backarna var fantastiska. Trevlig personal o vi åkte pistvisning med Pia som vi brukar. Det var tredje gången vi åkte med quality travel o detta var bästa gången förutom allt strul som var på landvetter flygplats som ni säkert redan känner till
Hotell Kandahar
Matsalen på Kandahar saknade någon form av ljuddämpning, maten var god och personalen var trevlig och kunnig.
Hur kan en bar servera rödvin i en ishink?? När vi påpekade detta hämtade de en ny iskall flaska rödvin ??

Guiderna fantastiska
Guiderna fantastiska
Bra standard på hotellet(nyrenoverad)
Middagar ngt sämre denna gången
Löftet om bra väder infriades

Antwort von Quality Travel - Andorraexperten
Helheten med bra service hela vägen…
Helheten med bra service hela vägen från beställning till mötet med guiderna på resmålet. Andorra är verkligen bra för alla skidåkare.

Antwort von Quality Travel - Andorraexperten
Tydlig och bra skriftlig info
Tydlig och bra skriftlig info. Trevliga och kompetenta reseledare.

hjälp av qtravels guider
i samband med en skada i skidbacken fick frun fantastisk hjälp av qtravels guider

Antwort von Quality Travel - Andorraexperten
Mycket trevliga och trivsamma…
Mycket trevliga och trivsamma reseledare. Bra utbud av hotell.
Perfekt att resan gick från vår hemort.
Prisvärt

Antwort von Quality Travel - Andorraexperten
Underbart sportlov med familjen i Pas…
Underbart sportlov med familjen i Pas de la Casa

Antwort von Quality Travel - Andorraexperten
Mycket trevliga guider på plats samt…
Mycket trevliga guider på plats samt bra bemötande vid bokning av resa.

Prisvärt och genomtänkt!
Smidig, prisvärd och genomtänkt resa rakt igenom! Välplanerat och bra gemensamma aktiviteter. Kunniga och trevliga guider. Märks att Quality har erfarenhet och har valt ut hur och vad man ska göra på en skidresa i Andorra!

Fr bokning till resal…
Allt fungerade bra från bokning till resa. Bara en grej, meddelandet om glutenfritt bröd till en av våra resenärer hade inte nåt flygbolaget, trots att ni via mejl meddelat mig att det var framfört. Även hotellet såg lite ovetande ut, men de fixade det.

Smidig resa med direktflyg
Smidig och effektiv resa med direktflyg Göteborg- Lleida, bara 2,5 timmar transfer till Baqueira.
Bra val av hotell, bra läge och standard.

Antwort von Quality Travel - Andorraexperten
Bra information och snabba…
Bra information och snabba återkontakter. Pålästa och närvarande personal på plats.

Antwort von Quality Travel - Andorraexperten
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.