Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en vriendelijke service, prachtig afgewerkte producten en oog voor elk detail. Alles klopt, tot en met de verzorgde verpakking! Absoluut een aanrader.

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Keurige website, vlotte reactie bij een vraag naar info, correcte webshop. Puntje van kritiek: een factuur kregen wij pas bij navraag.

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

QOOZII started with a simple idea: the right atmosphere changes everything. Not through grand gestures, but through subtle details that make people feel at ease. We design portable lighting that slips into everyday life. For dinners that stretch into the night, movie-marathons in the garden, and little moments that deserve to feel extra special.

4.7

Bewertung abgeben

Snelle en vriendelijke service

5. August 2026

Beste Charlotte,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Leuk om te horen dat zowel de service als de afwerking en verpakking volledig in de smaak vielen.

Mooi product

Uitstekende service, prachtige lampen, excellente kwaliteit.

Kortom top product - aanrader

1. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Jonas,

Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling. Fijn dat product én service u volledig hebben overtuigd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelde artikelen goed en zorgzaam…

Bestelde artikelen goed en zorgzaam verpakt, snelle levering.

30. Juni 2026

Beste Rita,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles vlot en verzorgd bij u aankwam.

Sfeer sfeer sfeer!

Mijn klanten zijn dol op de KOS, Elba, Zanzi en Bali lampen. Super gemakkelijk in gebruik en sfeer gegarandeerd.

9. März 2026

Beste An,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat uw klanten zo genieten van de KOS, Elba, Zanzi en Bali lampen. Dat ze het gebruiksgemak en de sfeer zo waarderen, doet ons enorm veel plezier.

Met dank voor het vertrouwen,

Great service

Great service, quick delivery of product and a lovely selection.

9. März 2026

Dear Suzy,

Thank you for your wonderful review!
Thrilled to hear you enjoyed our service, delivery and selection.

With appreciation,

Top Qoozii table lamp Bora

Purchased: Qoozii Bora table lamp in the four available colors. Very beautiful design, very practical on the table both for eating and for ambient lighting. Battery lasts very long. Ordering, handling, and delivery went super smoothly. I'm happy, they probably too ;-)

16. Februar 2026

Hi Bart,

Thank you for your kind words.

Wonderful to hear that the BORA brings both practicality and atmosphere to your table, exactly as intended.

We truly appreciate your trust.

With appreciation,

Een top product

Een top product, snelle levering en regelmatige updates over bestelling en levering.

27. Januar 2026

Beste Seilenna,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden.
Fijn dat zowel het product als de opvolging aan uw verwachtingen voldeden.

Van begin tot einde Kwaliteit

Van begin tot einde een zeer stipte opvolging en supervlotte communicatie.

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen en is van uitstekende kwaliteit!

12. Januar 2026

Beste Gerben,

Dank u voor deze prachtige review.
Het doet ons plezier dat u de kwaliteit en communicatie zo heeft ervaren.

Met dank voor het vertrouwen,

Heel fijn contact gehad

Heel fijn contact gehad , 2 lampjes zonder adapter gekocht , bij de kringloop .
Het was een gokje , we wisten niet of ze het nog zouden doen maar ze zien er zo leuk uit dat we hebben geprobeerd een adapter te bestellen , En dit bedrijf, TOP! heel snel een reactie gekregen en inmiddels de juiste adapter ontvangen, Nogmaals dank!

Helaas is 1 lampje niet op te laden maar daar gaat mijn man nog even naar kijken..iets met snoertjes ofzo
vriendelijke groeten Fam Harmens

22. Dezember 2025

Beste Fam Harmens,

Dank u voor uw mooie woorden en fijn dat we konden helpen met de juiste adapter.

Mocht het lampje dat niet oplaadt toch ondersteuning nodig hebben, laat het ons gerust weten - we kijken graag met u mee.

Tafel led lampje Samos

Het produkt voldoet geheel aan de eisen en de beloofde kwaliteit. Onze eerste ervaring was op een etentje bij "Boekmans" in Dordrecht. Het lampje stond aan op alle tafels. Ik was er gelijk weg van!! Thuisgekomen gelijk jullie site opgezocht, maar helaas niet meer leverbaar in de gewilde kleur, gelukkig zat het wel in de pre order. Ons geduld werd beloond, want na een tijdje staat het nu te pronken op ons tafeltje. We zijn dus erg tevreden, vandaar de 5 sterren beoordeling.

19. März 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr