QLove is een lachertje.....
Gisteren waren we met ons gezin voor het eerst bij QLove geweest. Het restaurant ziet er van binnenin nieuw, mooi, schoon en netjes uit. Alleen het eten is echt een verhaal apart. We kregen sushi's voorgeschoteld waarbij er in de sushi harde stukjes rijst in zaten. De kaas op de sushi was niet genoeg geflambeerd, het zag er niet uit. De gebakken mie en Chin. groente waren met te veel olie gewokt. Bij onze laaste ronde kregen we garnalen en stukjes beef die veel te zout waren. Het lijkt wel of de koks er geen zin meer hadden. De gebakken zalm en beefrolletjes waren veel te klein vergeleken met andere restaurants. De bediening was OK, alleen we moesten even lachen toen de opa van de familie/ de kok uit de keuken kwam met onze soep, die we zelf vanaf het dienblad moesten pakken. Ook de bezorgster in haar felle oranje gekleurde jas moest meehelpen in de bediening. Professionaliteit was ver te zoeken in deze tent. Al met al hadden we toch een gezellig avond van gemaakt. We zullen er niet snel meer terug gaan. Er zijn betere sushizaken in Rotterdam.