We zijn super tevreden! De afgelopen dagen zijn Arjen en zijn team hier in de weer geweest en hebben fantastisch mooi werk afgeleverd. De mannen zijn vriendelijk, denken mee in oplossingen en... Mehr ansehen
Arjen is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en is alle afspraken nagekomen. Hij heeft ons kunstgras erg mooi en vakkundig gelegd met nog wat extra advies voor andere vragen die we hadden wat betref... Mehr ansehen
We ontvingen Arjen en zijn hulp op een zonnige vrijdag. Arjen is meteen eigen. Hij praat makkelijk en is toch beleefd. Hij is enthousiast en voelt je meteen goed bij hem. Tijdens het proces van l... Mehr ansehen
Afgelopen week de jonge ondernemer Arjen met zijn mannen aan het werk gehad om voor, naast en achter het huis 220m² kunstgras te plaatsen inclusief het oude gras, de slechte buxus en beuken afscheidi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ik ben Puur Kunstgras begonnen met één doel: mensen helpen aan een onderhoudsarme, natuurlijke tuin waar ze het hele jaar van kunnen genieten. Ik werk alleen met kunstgras van hoge kwaliteit, dat veilig is voor kinderen én huisdieren en niet van echt te onderscheiden is. Van het afvoeren van oude graszoden tot het strak leggen van het nieuwe kunstgras — ik regel alles. Ik neem de tijd voor jouw wensen, geef eerlijk advies en vertrek pas als jij helemaal tevreden bent. Of je nu zelf wilt leggen of het liever laat doen: ik denk met je mee en zorg voor een oplossing die past. Geen gedoe, geen verrassingen. Gewoon puur vakwerk en een tuin om trots op te zijn.
Rouveen, Niederlande
- 0628410305
- Puurkunstgras@gmail.com
- puurkunstgras.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Aanrader!
Top kwaliteit maar bovenal top service. Arjen levert gewoon goed werk en komt afspraken na! Ga zo door 💪🏼
Vandaag blij verrast met prachtig gelegd kunstgras.
Vandaag blij verrast met prachtig kunstgras. Kundig en met plezier voor zijn vak gelegd. Arjan werkt precies en nauwkeurig. We zijn er superblij mee!
Vriendelijk en zeer bekwaam!
Ons gazon is er echt super strak en snel ingelegd door Puur Puurkunstgras. Erg vriendelijke man, die het super vakkundig voor je regelt. Ging niet weg totdat wij tevreden waren! Zeker een aanrader!
Top werk
Het kunstgras is ontzettend strak gelegd door Arjen, weet waar hij het over heeft van A tot Z. Top werk!!
Quick and Professional
Done quickly and professionally. Great communication and well priced. Job executed as discussed/promised. A+
Toppers in kunstgras
Via werkspot zijn we met Arjen in contact gekomen voor het leggen van kunstgras onder het speelhuis van onze kinderen. Hij heeft (samen met zijn broer) super werk geleverd! Houdt zich aan de gemaakte afspraken, is beleefd en werkt heel netjes en secuur! Het resultaat is mooier dan waar we op hadden gehoopt. Morgen komt hij de rest van onze tuin inmeten voor nog meer kunstgras. Kortom, heb je kunstgras nodig en wil je het mooi voor elkaar hebben dan moet je zeker contact met hem opnemen!
Top Service
Zeer fijne service. spullen heel snel geleverd
Vriendelijk en reageert snel
Super professioneel geholpen met het uitzoeken van ons kunstgras. Zeker een aanrader! Hij is vriendelijk en reageert snel.
Geweldig werk!
Geweldige vent - snelle levering - kwaliteitswerk! Erg blij met Arjen, hij voorzag ons van goed advies en het werk wat geleverd is had niet beter gekund! Absolute aanrader!
Hadden kunstgras nodig voor zowel de…
Hadden kunstgras nodig voor zowel de voor- als achtertuin. De kwaliteit is voor beide delen van onze tuin zijn excellent. Service nog beter. Echt een aanrader!
Kwaliteit kunstgras legger 👌🏽
Vandaag in onze tuin prachtige kunstgras laten leggen door deze topper het ligt er enorm strak bij en het ziet er prachtig uit zeker een grote aanrader super klantvriendelijk enthousiast en denkt goed mee over de tuin enorm blij dat jij het bij ons hebt gelegd bedankt zet hem op 💪🏽👍🏼
Absolute aanrader
Paar weken geleden hebben ze bij ons kunstgras aangelegd. Duidelijke communicatie, strak aangelegd en het wordt netjes opgeleverd. Ik kan ze van harte aanbevelen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.